|
Právě je 13 úno 2025, 13:20
|
Autor |
Zpráva |
Lennycom
Master Sergant
|
Re: Far Cry 4
generatoin: jo diky za vyzkouseni.. ja to rikal ze nic nepomaha , graficky je to proste rozladeny .. kdyz das vyhlazovani hran na off tak to bohuzel vypada uplne stejne jako kdyby si dal SSAO. musí se počkat na patch .. s timhle nehnem
|
17 lis 2014, 09:39 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Lennycom
Master Sergant
|
obsah patch v1.2.0 ------------------ Přidána možnost změnit FOV měřítka. Přidána podpora nVidia GeForce Experience. Opraveny různé ovládací prvky otázky Opraveny různé grafické problémy Opraveny různé problémy IgE Opraveny různé problémy Multi-GPU Opraveny různé problémy Multi-Monitor Opraveny různé problémy UI Přehrávání mapy z Map Browser dvakrát teď nespouštějí chyba. Dovednosti, řemeslné a Menu Progress nyní nelze přistupovat při přehrávání vytvořené mapy.
|
17 lis 2014, 10:15 |
|
typiratu
Private 2 nd class
|
Dá se někde ve hře vypnout depth of field? Ubírá to celkem na výkonnosti hry.
|
17 lis 2014, 12:03 |
|
Sensor
Helper
|
Martin888 píše: Tak už hraju zatím mám cca 3 první mise a teď jsem se vrhl na odkrývání mapy, mám cca polovinu mapy odkrytou a konečně sem obsadil 1 pevnost, ty pevnosti jsou zatraceně těžké dobýt, všude okolo miny, v pevnosti těžkoozbrojenci, pak přiletí 2-4 vrtulníky a ještě posily hraju na vysoké až velmi vysoké msaa 2x, okluze ssao, celkem stabilně kolem 35fps, holt už to nestíhá procesor. btw. jaké jsou vaše oblíbené zbraně? Za mě zatím exluzivní pistolka, exluzivní odstřelovačka, ekluzivní akčko(vypadá docela dobře), a můj miláček granátomet. Obsazování táborů je s touhle kombinací smrtící... ale jde to dát úplně easy, stačí vrtulník, granátomet + pár molotolovů s granátama(chce to už docela dost vylepšené bágly na munici aspoň 2/4, lepší je 3-4/4), přiletět v klidu nad tábor cca do 50-100metrů a sypat to na ně dolů z granátometu a házet granáty ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) než se vzpamatují tak je 3/4 tábora mrtvá a zbytek zmateně pobíhá a nechápou odkud na ně jde palba, tímhle způsobem lze dobít všechyn tábory za pár hodin a to samé vysílače. Hra se mi zatím líbí, ale přijde mi to jak vylepšená 3. Ty tam máš MSAA 2x a to jak jsem psal tak nemáš pryč jo? Už jsem zkoušel zapálit kokteilem strom a barák a po zapnutí MSAA 2x a víc zmizí a je tam jen spálená zem a nic víc.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
17 lis 2014, 12:04 |
|
CryForceX
Corporal
|
Jirka.Fajgl píše: já assassina 3 jel na plné detajli bez seknuti a bez padu a Black Falck to same Však protože máš Intel, ja jsem mluvil o lidech co mají AMD FX. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Black Flag mi jel taky dobře na plno. Jenom AC 3, Crysis 1, Unity, Far Cry 4 mi jede na nic kvůli cpu.
_________________ AMD FX-8320 AMD R9-280X ASUS VE278Q
|
17 lis 2014, 12:06 |
|
Donic1
Private 2 nd class
|
Jenom se zeptám na jednu věc ve hře - jak anebo čím se mění zbraně? Mám už jedno vyrobené pouzdro navíc a prostě kolečkem myši jich více nezměním..i když těch mám koupených několik. Nevyměním je ani v tom slotu - jak změním pistol za samopal, či odstřelovačku nebo luk...Mám i jednu exkluzivní zbraň (pistol), ale jak jí dostat do ruky? Nefungují mě ani tlačítka + ě š č (na ovládání 1,2,3 a 4 zbraně). Díky za radu, bude to jen blbost, na kterou nemohu přijít...
|
17 lis 2014, 12:10 |
|
Sensor
Helper
|
Lennycom píše: obsah patch v1.2.0 ------------------
Přidána možnost změnit FOV měřítka. Přidána podpora nVidia GeForce Experience. Opraveny různé ovládací prvky otázky Opraveny různé grafické problémy Opraveny různé problémy IgE Opraveny různé problémy Multi-GPU Opraveny různé problémy Multi-Monitor Opraveny různé problémy UI Přehrávání mapy z Map Browser dvakrát teď nespouštějí chyba. Dovednosti, řemeslné a Menu Progress nyní nelze přistupovat při přehrávání vytvořené mapy. A Day 1 patch (1.1.0)
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
17 lis 2014, 12:17 |
|
typiratu
Private 2 nd class
|
typiratu píše: Dá se někde ve hře vypnout depth of field? Ubírá to celkem na výkonnosti hry. Tak jo, trošku jsem pátral a našel. V Dokumentech, ve složce My Games vejít samozřejmě do složky Far Cry 4. V ní otevřít soubor GamerProfile (nejlépe otevřít v poznámkovém bloku) a tam najít PostFxQuality. Hodnotu, která je za závorkou PostFxQuality, změňte na "false" a nebo "low". Změny uložte a je to. Hra je poté o něco rychlejší a jede mi na vysoké detaily nějakých 35 fps. Edit: Pokud se to tu řešilo, tak prosím smazat. Za poslední dny jsem pročítal tolik diskuzí, že už v tom mám guláš.
Naposledy upravil typiratu dne 17 lis 2014, 12:19, celkově upraveno 1
|
17 lis 2014, 12:18 |
|
prisoner
Colonel 3 rd class
|
Instalujem 11,6GB repack, tak som zvedavy co to bude za sheet
|
17 lis 2014, 12:18 |
|
Sr_Lobo
Private
|
Generation píše: Lennycom píše: generation .. jj mrkni na to prosim a dej vedet Tak to mám taky rozmazaný. Nebudu to ale řešit, protože zachvilku to vychází a stejně jí nepoužívám. Vše ostatní mám OK :-) Ahoj, Mohl by si prosimte sumarizovat co vsechno si pouzil k rozchozeni hry ? Chapu z diskuze ze jenom verze od skidrow a crack od ali213 a to je vse ? Predem diky za odpoved,
|
17 lis 2014, 12:21 |
|
Sensor
Helper
|
Sr_Lobo píše: Generation píše: Lennycom píše: generation .. jj mrkni na to prosim a dej vedet Tak to mám taky rozmazaný. Nebudu to ale řešit, protože zachvilku to vychází a stejně jí nepoužívám. Vše ostatní mám OK :-) Ahoj, Mohl by si prosimte sumarizovat co vsechno si pouzil k rozchozeni hry ? Chapu z diskuze ze jenom verze od skidrow a crack od ali213 a to je vse ? Predem diky za odpoved, Verzi od skidrow bych nikdy nestáhnul. Je to jen velký nefunkční FAKE ten jejich crack. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Stáhnul jsem DZ Repack. Instalace.. Nakopírování posledního patch.dat a fat s dočasným fixem na HBAO+. Potom až výjde hra tak je mít potřeba zase originál patch.dat a fat. No dál jsem si tam dal ALI213 V1 a spustil hru hned jako správce. Nic víc.
|
17 lis 2014, 12:32 |
|
Lennycom
Master Sergant
|
ten FAT ani kopirovat nemusis .. nema to vubec zadnej vliv .. grafika bude narušena i tak ... jedine co musis je , počkat ted na oficialni patch . me spis teda jako stve fakt, ze mam dve hry a to je assasin a novy far cry a zadnou hru jeste proste nehraju protoze jsou obe silne nedoladeny. ackoli uz vysly, musim cekat na opravy a to me fakt nebavi ... pokud to takhle s hernim byznysem bude vypadat po prichodu next gen furt ... tak mam sto chuti prejit na konzole. a to jsem PC vlastenec od první dva osm sestky.. nebo je to jen ta smůla ze jsou oba tituly od UBI ktere jsem si vzdy vychvaloval
Naposledy upravil Lennycom dne 17 lis 2014, 12:42, celkově upraveno 1
|
17 lis 2014, 12:35 |
|
Sensor
Helper
|
Mě to vyřešilo tu grafickou chybu s černýma místama. Zatím jako dočasný řešení je to super. :-)
|
17 lis 2014, 12:41 |
|
Lennycom
Master Sergant
|
generation. cerna mista vyresi snizeni nastaveni osvetleni a snizeni vyhlazovani na SSAO nebo jak se to jmenuje eliminuje "duchy" .. ten FAT je opravdu k nicemu mam to odzskousene
Naposledy upravil Lennycom dne 17 lis 2014, 12:44, celkově upraveno 1
|
17 lis 2014, 12:42 |
|
Sensor
Helper
|
Niní už můžu mít na víc a je to fixnutý. Ty obrázky byli s tím nastavením. Je to ok až na to, že zase zmizel ten oheň a jiný efekty. Tak jsem to stějně nastavil zase zpátky i když to vypadalo líp. Bez ohně apod to nechci. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) jo ten druhý soubor se asi furt stejný. Jen, že se zabaluje společně s tím .DAT, tak ho píšu k tomu.
|
17 lis 2014, 12:44 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|