|
Právě je 13 úno 2025, 22:19
|
Autor |
Zpráva |
Sensor
Helper
|
Re: Far Cry 4
Lennycom píše: Generation píše: Teď už taky na SMAA. Když u toho funguje jak video, kamera, tak bez rozmazání zbraně atd. Mašina by zvládla daleko větší, ale u téhle hry to nejde, když chceš aby ti jelo vše. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Teď mám FPS od 80 až přes 100. Možná to je místem ale je tady dost stromů a nějaká bouda. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) jo slape mi to taky dobre. ale obevil jsem dalsi chybu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) kdyz to date na "false" tak pri zamireni pres hledi zbrane se to zase nerozmaže ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) nerozmazava se obavam vubec nic, pro změnu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ja se z toho poseru A co přesně chceš aby se ti rozmazalo zase? Teď jsme řešili aby to nebylo rozmazaný. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Edit/ Tak už chápu. To ti vadí?
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
17 lis 2014, 22:48 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
-Seraphim666-
Uplinker
|
Generation píše: Crash u jakých dveří? ![Evil or Very Mad 8-O](./images/smilies/icon_eek.gif) Ty to nevíš??? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) U první verze to padalo všem v místě jak se jde za Tvým kolegou kde ho mučí - sáhl jsi na dveře a... Offf. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) No a nyní to dělá už "jen" pod Win 8
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
|
17 lis 2014, 22:51 |
|
Sensor
Helper
|
No já to nevím. mám Windows 8 a nic takovýho mě to neudělalo. Na začátku někoho mučili. Myslíš toto žejo? Nikde mě to ještě nepadlo. Furt stabilní!!
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
17 lis 2014, 22:54 |
|
babis
Private
|
Hoď prosimtě link na ten crack od Alina, nemůžu to najít. Díky
|
17 lis 2014, 23:02 |
|
Lennycom
Master Sergant
|
Generation píše: Lennycom píše: Generation píše: Teď už taky na SMAA. Když u toho funguje jak video, kamera, tak bez rozmazání zbraně atd. Mašina by zvládla daleko větší, ale u téhle hry to nejde, když chceš aby ti jelo vše. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Teď mám FPS od 80 až přes 100. Možná to je místem ale je tady dost stromů a nějaká bouda. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) jo slape mi to taky dobre. ale obevil jsem dalsi chybu . kdyz to date na "false" tak pri zamireni pres hledi zbrane se to zase nerozmaže ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) nerozmazava se obavam vubec nic, pro změnu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ja se z toho poseru A co přesně chceš aby se ti rozmazalo zase? Teď jsme řešili aby to nebylo rozmazaný. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Edit/ Tak už chápu. To ti vadí? no ja nevim , asi mi nezbejva nic jineho nez se smirit s tim jak to je ted ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) takze to uz proste asi zacnu hrat .. pochybuju ze to jeste nekdo nebo neco spravi. vadi protoze ta hra neni jakoby tak jak ma vypadat porad
|
17 lis 2014, 23:04 |
|
babis
Private
|
|
17 lis 2014, 23:07 |
|
MifakM
Captain
|
Jestě pokud budete aplikovat cizí profil je potřeba smazat všechny zálohy profilů ve složce Far Cry 4\bin\Profile.Backup
|
17 lis 2014, 23:16 |
|
Lennycom
Master Sergant
|
generation: nic zmenil jsem si to zpatky abych to mel na ultra na ukor filmecku, je to stejne proste chybny kdyz prepises tu hodnotu , ja te chtel pozadat kdyz se obevi nejaky novy patch nebo neco hodis to sem prosim vid?
|
17 lis 2014, 23:17 |
|
pihikk
Corporal
|
stale to iste cierna obrazovka na mape nic nevidno po update 3
|
17 lis 2014, 23:25 |
|
babis
Private
|
Tak crash u dveří je pryč, jede to pěkně i na vysoký detaily, stíny v pohodě. Problém ale jeden je a docela zásadní.. sotva, co jsem byl osvobozen a objevil jsem se po bouračce v divočině je všechno rozmazaný, jak kdybych na to koukal přes babiččiny tisícidioptriový brejle. Nevíte, kde je chyba?
|
17 lis 2014, 23:28 |
|
Sensor
Helper
|
Lennycom píše: generation: nic zmenil jsem si to zpatky abych to mel na ultra na ukor filmecku, je to stejne proste chybny kdyz prepises tu hodnotu , ja te chtel pozadat kdyz se obevi nejaky novy patch nebo neco hodis to sem prosim vid? Já to tak nechám. Je to pěkný. Tady dva obrázky v plném rozlišení po té úpravě. Vypadá to dobře a když jde všechno jak má. Nebudu to řešit. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :-) Pozor!! 1920x1080
|
17 lis 2014, 23:40 |
|
miirrooo
Private 1 st class
|
Hoši mám dotaz , nevíte kde mam dát savy .. nechce se mi to hrát pořád do okola ..
|
17 lis 2014, 23:57 |
|
MifakM
Captain
|
Máte v položce nastavení grafiky "Nasvícení"? Já ji mám pouze v případě, že použiji FC64.dll z verze 1.02. Pokud použiji verzi 1.03 tak tuto položku tam nemám a to je právě ta položka, co mi prasí ty stíny
|
18 lis 2014, 00:14 |
|
stepamessi
Private
|
TY savy, stahni si jeden z těch cracku nebo updatu ja to udělal a pak už v pohodě, akorát už nevím přesně co jsem stahoval , musíš zkoušet.
|
18 lis 2014, 00:44 |
|
PepE_121
Private
|
ja keď zmením tú hodnotu na "false" tak mi to funguje aj pri vyššom rozlíšení ako SMAA ..funguje to pri tom ktoré som mal ako posledné nastavené...akurát už potom nemôžem zmeniť takzvané Následné efekty (neviem ako sa to volá v angličtine ak niekto hrá tak) na Ultra ..tie musia ostať na nízkom ...akonáhle zmením buď vyhladzovanie alebo dám tie efekty na vyššie detaily tak sa to znova pokazí
|
18 lis 2014, 01:15 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|