fastshare
Zobrazit téma - Dragon Age 3: Inquisition
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 06:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 310 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Další
 Dragon Age 3: Inquisition 
Autor Zpráva
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Příspěvek Re: Dragon Age 3: Inquisition

Jirka.Fajgl píše:
tak jsem brozdal internetem a fb a narazil jsem na zprávu cituji: Crack na Fifa 15,Lords of The Falen, Dragon Age 3 čestečně prolomen.Cituji nejsou to má slova muže to byt i kec.Nevím nechám se překvapit a nebo si EA dalo říct a tu ochranu dali prič.Nevím fakt nevím ale chtěl jsem se svámi o tuto zprávu podělit.

Dost možné je, že tu ochranu dají pryč. Je proti ní celkem velká nevole z řad hráčů co si hru koupili, jelikož díky tomu mají s hrou velké problémy, hlavně co se týče zvýšené náročnosti na hardware. Já teda mám origo fifu a žádné problémy s tím vůbec nemám.

17 lis 2014, 18:57
Warman
Warman

já netvrdím že ty jo. Ale jiní hrači vem si třeba FarCry 4 taky hra někomu jde a někomu vubec nejde a dělá mu to samé problémy už ty hry nejsou co bejvaly, nemusel si mít ztrach když sis chtěl hru koupit jestly ti nebude blbnout a nebo jestly ji rozjedeš. I když třeba na to máš PC tak i to se stát muže.Přemíšlím že od nového roku přejdu z PC na PS 4 protože tohle je fakt hruza na PS 4 bych už DA davno pařil

17 lis 2014, 19:06
Private 1 st class
Private 1 st class

To já už dávno udělal a jsem ok.
Pokud člověk jede pouze warez, tak si aktuálně nic moc zahrát nemůže .. far cry 4 + unity ? Pche ..
Na PS4 hry je na každým rohu bazar a člověk si pak nemusí prakticky nic kupovat za plnou pálku a naopak co dohraje tak vymění, či prodá a doplatí si maximálně pár stovek na novou gamesku .. vyjde to opravdu levně a nemusíš nic řešit.
Navíc grafika vypadá momentálně takřka identicky na PS4 vs PC a pokud chceš pár detailů navíc, tak potřebuješ minimálně 970,980, což už je celkem ranec.

17 lis 2014, 19:29
Warman
Warman

to jo to máš pravdu za tu cenu máš PS4 + Dragon Age3 ( příklad), a stím porovnáváním take i když mi to bude asi trvat než si zviknu na gamepad. Ale nebudu muset řešit problemy jestly mi hra pojede nebo ne

17 lis 2014, 19:57
Private 1 st class
Private 1 st class

Hraju asi 3 měsíce na PS4 a zvykneš si přibližně po 2-3 dnech. Je jasné, že FPS strílečky se hrajou na PC lépe ... s klávesnici a myší je to prostě lepší, ale hry typu Tlou a pod se hrajou parádně a nemusíš se bát.
Když jsem pořizoval PS4 + Tlou, tak jsem myslel, že to zabalím a pošlu hned druhý den zpátky, protože ten gamepad chce opravdu trochu cviku, ale je to otázka +- 10 hodin a budeš v pohodě ( U někoho víc u někoho míň )
Mě spíš štve, že hodně her na PC ani nevyjde a já tam prakticky neměl co hrát. Takhle má člověk daleko lepší šanci, že si během roku zahraje více pořádných AAA her.

17 lis 2014, 20:23
Master Sergant
Master Sergant

Jirka.Fajgl píše:
to jo to máš pravdu za tu cenu máš PS4 + Dragon Age3 ( příklad), a stím porovnáváním take i když mi to bude asi trvat než si zviknu na gamepad. Ale nebudu muset řešit problemy jestly mi hra pojede nebo ne

Speciálně u AC Unity to řešit budeš na ps4 to hráči taky moc nevyhrály. Konzole mají na tyhle hry slabej HW.
Vývojáři to sice vyladí, ale do budoucna bych to s grafikou růžově neviděl.
Na pc to bude vždycky vypadat o fous líp a za míň peněz.

18 lis 2014, 16:35
Warman
Warman

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.
dyzkuze o prolomení ochrany

19 lis 2014, 01:07
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Yoda.Mistr píše:
Jirka.Fajgl píše:

Speciálně u AC Unity to řešit budeš na ps4 to hráči taky moc nevyhrály. Konzole mají na tyhle hry slabej HW.
Vývojáři to sice vyladí, ale do budoucna bych to s grafikou růžově neviděl.
Na pc to bude vždycky vypadat o fous líp a za míň peněz.

Souhlas ;-)

RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD WD Black 3TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window

19 lis 2014, 10:27
Master Sergant
Master Sergant

Koukám, že naděje už vyhasla.

22 lis 2014, 17:45
Lieutenant
Lieutenant

Re: Dragon Age 3: Inquisition
Re: Dragon Age 3: Inquisition

lidi tohle opravdu stojí za koupi... jediná nevýhoda je absence češtiny

mám už nahráno 20 hodin a je to naprostej masakr po všech stránkách... příběh epicky dechberoucí... Bioware zatím předvádí to nejlepší co umí a to jsem teprve na začátku :D

22 lis 2014, 18:20
Corporal
Corporal

Ne odmítám si kupovat něco co jsem si sám nevyzkoušel.
A faktem je že MMO mne nebaví a DAI je opravdu cítit MMO. Ten svět mám rád ale při mém vztahu k MMO nehodlám kupovat hru za takovou cenu bez toho aniž bych si jí vyzkoušel.
A každá koupě DAI přesvědčí EA aby do svých her Denuvo opět vložili. To prostě ne

22 lis 2014, 23:32
Lieutenant
Lieutenant

Jaký MMO? má to nějaký COOP mise asi jako Mass Effect 3, ty jsem ještě nezkoušel...

grafika dokonalá, hratelnost až na ovládání skvělá, příběh epickej a crafting systém + prvky úpravy hradu inkvizice, všech zbraní a zbrojí, volnost v tom jak Inkvizic povedeš, s kým se spojíš, kam se vydáš jako první... Jsi vůdce inkvizice a rozhoduješ o skoro všem o čem se dá...

K Denuvo nemám co dodat... jedu všechno na ultra s průměrně 50 FPS a žádný problémy s výkonem nemám... Zrovna u týhle hry co by podle několika zdrojů měla mít 150 hodinovou kampaň se Denuvo vyplatí... Ale až to nasadí do nějaký sračky co má kampaň 7-10 hodin (jako AC například) tak půjdou hodně rychle zpátky...

Kolik lidí si koupí novou hru bez toho aby jí nejdřív vyzkoušela? DAI byla sázka na jistotu ale to je zavedená série... Tahle ochrana buď bude konec nových her nebo skončí sama hodně rychle

23 lis 2014, 00:39
Corporal
Corporal

Ta hra má jasný MMO prvky.
Otevřený ale generický svět
Generické úkoly
Zženštilé postavy (jo jsem homofobní ukamenujte mne)
může tě opíchat býk

neříkám že musí být špatná ale těch záporů má víc než dost na to abych přemýšlel zda si jí koupit.

Denuvo se vyplatí? V čem? Máš SSD disk? Doufám že ho nemáš rád. Za 150 hodin bude dost dodrbanej.
Vtipná vložka...AutoCad. Kupuju nový licence. A víš co plánovali? Denuvo ochranu. Což u programu u kterýho licence stojí čtvrt mega není tak zvláštní. A víš co? Nakonec nebude. Prodejce z Cadstudia který distribuje Cad pro ČR...co mi k tomu řekl?
"no ani zjistili že by to mohlo ničit počítače"
Zkusíme hádat jak moc ta ochrana bezpečná bude že i vývojáři jednoho z nejdražších programů na světě kteří skutečně nenávidí pirátské kopie a klidně ti posílají kontroly do firmy....zkusme hádat proč nepoužijí něco co ještě není možné cracknout?

To že nemáš problémy s výkonem nic neznamená. Ale opravdu ti přeju aby ti hraní nedokurvilo počítač. Skutečně.
Ale Denuvo se v žádným případě nevyplatí.
a) crack bude
b) je to nebezpečná sra*ka

A také nesouhlasím s tím že jde o sázku na jistotu.
Po DA2 a ME3? Bioware se stala jen dojnou krávou EA. Nemají mou důvěru.

23 lis 2014, 01:14
Warrant
Warrant

to Spitfire412 : uplne s tebou suhlasim, je to tak ako pises

https://tadesco.org /www.hlavnespravy.sk /https://aeronet.news/https://sk.news-front.info
z USA trollmi nediskutujem, tých rovno posielam do ....

23 lis 2014, 10:36
Private
Private

Spitfire412: přesně tak...

Já si hry docela kupoval, ale v posledních pár letech prostě fakt nevíš, co doopravdy kupuješ...většina her jde na trh s chybama, bez nějaký pořádný optimalizace...takže si koupíš hru, nemůžeš jí pořádně hrát a musíš čekat jak de*il, až udělaj nějaký záplaty a chyby opraví...to jako fakt? kde to jsme? typickým příkladem je ID Soft, to co posledních několik let předváděj je fakt neskutečný...Rage byl totální průser a novej Wolfenstein? tam bylo taky plno provarů, který se ještě opravujou...

Pokud je hra kvalitní, tak si jí vždycky rád koupím...ale moje důvěra v průmysl s gamesama je prostě momentálně položená tak, že si to chci nejdřív vyzkoušwt, abych věděl na čem jsem....

A Denuvo...ano, je to sra*ka

23 lis 2014, 11:57
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 310 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]