|
Právě je 12 úno 2025, 11:46
|
Dragon Age 3: Inquisition
|
Autor |
Zpráva |
hujika
Corporal
|
Re: Dragon Age 3: Inquisition
mel bych prosbu na nikho komu to funguje jestli by nebylo mozne ze by mi uploadnul tyto soubory byl bych opravdu vdecny.. (pokud mozno treba neco jako webshare mega zippyshare uptobox nebo podobne)..... dekuji Data\cas_01.cas Data\Win32\da3\layouts\frostbackmountains\frostbackmountains\frostbackmountains.sb Data\Win32\da3\layouts\frostbackmountains\frostbackmountains\frostbackmountains.toc Data\Win32\da3\layouts\inquisitorbase2\mainbase\mainbase.sb Data\Win32\da3\layouts\inquisitorbase2\mainbase\mainbase.toc Data\Win32\loctext\br.toc
_________________ OS Windows 10 Pro x64 RAM Corsair 16GB DDR3 Zákl. deska Gigabyte Z87-HD3 HDD WD Black 1TB CPU Intel i5-4670K SSD Kingston SSDNow 300 128GB GPU MSI GTX 970 4GB PSU Corsair CX500M
|
13 pro 2014, 19:28 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Wolf88
Corporal
|
Prosímvás asi hloupej dotaz ale chci se zeptat jestli je na tuhle hru čeština, bez češtiny to tahat asi nebudu protože eng není zrovna moje silná stránka, děkuji za info..
_________________ Procesor: Intel Core i5 3570k 4.20 GHz Základní deska: MSI Z77A-GD65 Grafická karta: Gigabyte HD7970 - Gigabyte R9 280X CrossFireX RAM: DDR3-1600MHz (4x4) 16GB Kingston HDD: 1TB WD Chladič CPU: Coolemaster X6 Elite Case: AKASA Infiniti Zdroj: OCZ ZX Series 850W
|
13 pro 2014, 19:29 |
|
CryForceX
Corporal
|
Wolf88 píše: Prosímvás asi hloupej dotaz ale chci se zeptat jestli je na tuhle hru čeština, bez češtiny to tahat asi nebudu protože eng není zrovna moje silná stránka, děkuji za info.. Neni
_________________ AMD FX-8320 AMD R9-280X ASUS VE278Q
|
13 pro 2014, 19:32 |
|
321Jobik123
Private
|
Thing: Nejde mi to taky, mazalo mi to původně soubor toho cracku, a když jsem jej dal do výjimky v antiviru, spustím přes Launcher, nestane se nic, naskočí jen ta tabulka že to bylo cracknuto, běží proces v Procesech, ale nic se neděje. Když odškrtnu soubory pro čtení, spustím Launcher, naskočí proces, ten následně spustí můj Origin, a tím se vypne i proces v Procesech. Tak fakt nevim, hjo ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) CPU data sem posílal taky.. Btw. tahal sem Destroyerův upload.
|
13 pro 2014, 19:45 |
|
Jirka.Fajgl
Warman
|
tak take mi to blije Origin a data jsem posílal také
|
13 pro 2014, 19:54 |
|
hujika
Corporal
|
pokud to je temi soubory tak to zkontroluj pres sfv soubor v linku budes k tomu potrebovat quick sfv
_________________ OS Windows 10 Pro x64 RAM Corsair 16GB DDR3 Zákl. deska Gigabyte Z87-HD3 HDD WD Black 1TB CPU Intel i5-4670K SSD Kingston SSDNow 300 128GB GPU MSI GTX 970 4GB PSU Corsair CX500M
|
13 pro 2014, 19:56 |
|
t.h.i.n.g
Colonel 4 th class
|
321Jobik123 píše: Thing: Nejde mi to taky, mazalo mi to původně soubor toho cracku, a když jsem jej dal do výjimky v antiviru, spustím přes Launcher, nestane se nic, naskočí jen ta tabulka že to bylo cracknuto, běží proces v Procesech, ale nic se neděje. Když odškrtnu soubory pro čtení, spustím Launcher, naskočí proces, ten následně spustí můj Origin, a tím se vypne i proces v Procesech. Tak fakt nevim, hjo ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) CPU data sem posílal taky.. Btw. tahal sem Destroyerův upload. ano to dělá i přesně mě, a taky jsem to stahoval od toho stejnýho člověka co ty....dečet jsem se že některé verze jsou špatný jsou tam soubory nějak poškozeny nebo něco takového...zkouším stahovat od pumikose tam píšou že je to fuknční a odzkoušeno na win 7 64bit je to v hry sekce tady: I CAN CONFIRM... Game doesn't work if you have damaged files.. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Now i see only infinite loading, but it works. At least i know where is problem. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Enjoy! jo a taky tam píšou, že verze co je na skidrowcrack je funkční a není poškozená
_________________ CPU Intel Core i5 9600K 3,7 - 4,6 GHz NZXT Kraken X52 GPU MSI RTX 2080 Gaming X Trio MB MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15 SSD Samsung 850 EVO 250 GB HDD WD Black 3TB Zdroj Fortron Hydro G 750W CASE Fractal Design Define R5 black window
|
13 pro 2014, 20:04 |
|
Spitfire412
Corporal
|
Roman6987 píše: díky ten program je zabalení v cracku? a nebo se musí stáhnout samostatní? pokud ano tak napište kde se dá stáhnout děkuji. Gen o tom mluvil tak ho budu jen citovat. Ale myslím že nebude na škodu tě upozornit že pokud nemáš opravdu exotický HW (jako já ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) tak ti hra asi poběží v pohodě. Osobně bych doporučil release z fora 3DM kde stačí kliknout jen na luncher a hrát. Crack má problémy s jinou verzí DA:I (například od Skidrow nebo jak si říkají) Generation píše: Nové zprávy o cracku.. No.. akorát vím, že už jede na windows 7 (x64) a windows 8, 8,1 (x64).. 3DM teď sbírá informace o CPU. Udělal na to prográmek, který by jsi měl každý spustit u sebe na PC. Antivir ho vidí jako vir a tak ho nejdřív musíte vypnout nebo to dát do vyjímky. Já už si svoje informace o CPU poslal a tak jsem si zajistil, že mi to bude fungovat a i na dalších hrách s touto ochranou. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Číňanů už ho spustilo pár tisíc, ale mají převážně intel procesor a tak může být problém na AMD. Proto, kdo má AMD a chtěl by si to zkusit, tak rychle do toho. GetMachineInfo v2.0ZippyshareMusí vylést CMD okno a po pár vteřinách tabulka o úspěšném uploadu. Na ploše nebo ve složce, kde budete mít to .exe, se vám vytvoří .txt soubor s info o CPU, které jste poslali. Nic jiného. Díky tomu vám bude vše fungovat. V .txt souboru jsou čísla a písmena. Nestačí, aby to udělal jeden člověk s procesorem stejným jako máte vy. Někdo si všimnul toho, že stáhnul od lidí .txt soubory se stejným názvem CPU a našel tam, že se liší jedno číslo nebo písmeno. To může být problém, takže kdo se na to vykašle, tak mu to pak nemusí fungovat.
_________________ Aucheni aeternus crapula
|
13 pro 2014, 20:09 |
|
Sammael
Moderátor
|
Spolehlivý Up který mě osobně jede: Dragon Age Inquisition Multi 9 Incl Patch 2 and DLC Cracked-3DMTo co je v novinkách bych zatím moc asi netahal. Tedy ne od DarkDestroyer, už Up házel snad někdy v týdnu a moc bych tomu nevěřil. Podívám se tomu na zoubek, už jednou jsem mu to mazal...
|
13 pro 2014, 20:18 |
|
Maxwell
Private 1 st class
|
Mám otázku, je tady někdo, komu to bez potíží funguje? Já jen jestli to má smysl instalovat:D díky za info
|
13 pro 2014, 20:31 |
|
Maxwell
Private 1 st class
|
Sammael píše: Spolehlivý Up který mě osobně jede: Dragon Age Inquisition Multi 9 Incl Patch 2 and DLC Cracked-3DMTo co je v novinkách bych zatím moc asi netahal. Tedy ne od DarkDestroyer, už Up házel snad někdy v týdnu a moc bych tomu nevěřil. Podívám se tomu na zoubek, už jednou jsem mu to mazal... a sakra, já to zrovna od darka stahoval:D tak nic no:)
|
13 pro 2014, 20:33 |
|
Sammael
Moderátor
|
Třeba Crack s jeho verzí je kopatibilní, zatím nevím, řeším to. Zkus a uvidíš. Nicméně bych rád poprosil ty kteří to od něj stáhnuli aby řekli zda hra jede či nikoliv. Na základě jednoho negativa to mazat nebudu, ale zda je Up k ničemu, tak je o ničem aby v Novinkách zbytečně klamal...
|
13 pro 2014, 20:42 |
|
321Jobik123
Private
|
Samael: Mě a Thingovi to neběží. Už máš 2
|
13 pro 2014, 20:44 |
|
DuckyM
Private 1 st class
|
Sammael píše: Třeba Crack s jeho verzí je kopatibilní, zatím nevím, řeším to. Zkus a uvidíš. Nicméně bych rád poprosil ty kteří to od něj stáhnuli aby řekli zda hra jede či nikoliv. Na základě jednoho negativa to mazat nebudu, ale zda je Up k ničemu, tak je o ničem aby v Novinkách zbytečně klamal... Taky mi to od něj neběži... tzn už jsme 4
|
13 pro 2014, 20:49 |
|
Sammael
Moderátor
|
321Jobik123 píše: Mě a Thingovi to neběží. Už máš 2 DuckyM píše: Taky mi to od něj neběži... tzn už jsme 4 Výborně, děkuju za rychlé jednání, bylo přidáno varování do jeho Postu a čekám na jeho SZ s vyjádřením...
|
13 pro 2014, 20:55 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|