|
Právě je 12 úno 2025, 15:01
|
Dragon Age 3: Inquisition
|
Autor |
Zpráva |
Aty
Private
|
Re: Dragon Age 3: Inquisition
komu to stale nejede je potreba naistalovat vc2012 a vc2013, instalacky jsou primo ve slozce hry
|
14 pro 2014, 09:24 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
DuckyM
Private 1 st class
|
josh13 píše: Mam verzi od pumikose a stejne nefunguje zapnu a nic se nedeje launcher nedela vubec nic a normal .exe vyhazuje spoustec origins. Ahoj já mám pumikose- rozbalit překopírovat update pak crack (možna si to dej do vyjímek v esetu nebo co máš za antivir, deketuje ho to totiž jako trojana a maže ho to), spusť launcher kdyby ti to nešlo což udělalo kamarádovi tak si označ všechny ty složky a dej jen pro čtení propřípadě budeš-li tam mít je pro čteni už zaškrtnute tak to odškrtni ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) po tom už to kamarádovi šlo ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Jediný co mi blbné je při vytváření hrdiny to, že mi to neukazuje jizvy, ale to je uplná prkotina
|
14 pro 2014, 09:34 |
|
t.h.i.n.g
Colonel 4 th class
|
Tady máte novej crack V23DMGAME-DAI.Crack.Only.v2.For.Update.2-3DMAdd more cpu compatibility,and our crack is only working with the updated files. tady ještě přidávám novej crack s update 1 a 2 3DMGAME-DAI.Up.1.and.2.Incl.DLC.and.Crack.v2-3DMFastshare Megarapid
_________________ CPU Intel Core i5 9600K 3,7 - 4,6 GHz NZXT Kraken X52 GPU MSI RTX 2080 Gaming X Trio MB MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15 SSD Samsung 850 EVO 250 GB HDD WD Black 3TB Zdroj Fortron Hydro G 750W CASE Fractal Design Define R5 black window
Naposledy upravil t.h.i.n.g dne 14 pro 2014, 12:02, celkově upraveno 5
|
14 pro 2014, 11:29 |
|
RobotFish
Private 1 st class
|
Strasne sa to seká, ide to velmi trhano uz v menu, nechapem
|
14 pro 2014, 12:11 |
|
Jirka.Fajgl
Warman
|
proč mi mažete otázky??? Už se nedá na nic zeptat??? Hra je pořad stejná nejede teď mi to třeba u druhé verze kreku spadlo do systému.Stále nehratelné není pořádný fix který to trhání odstraní už jsem dělal vše co se tu psalo ale stále to trhaní,čekal jsem od EA lepší kompaktybylitu ale je to stejný jako u Ubi fakt hry na PC už stojí za ho..... nebo se mi to jen zdá????????Zas mi to smazali
Naposledy upravil Jirka.Fajgl dne 14 pro 2014, 14:55, celkově upraveno 1
|
14 pro 2014, 12:15 |
|
t.h.i.n.g
Colonel 4 th class
|
nemám odzkoušeno ale je fix na těch 30 fps v cutscénach Open 3dmgame.ini and put after .exe. edit tak mám odzkoušeno a funguje! jen to aplikujte až po uvodním prologu jinak to vyhodí bug
_________________ CPU Intel Core i5 9600K 3,7 - 4,6 GHz NZXT Kraken X52 GPU MSI RTX 2080 Gaming X Trio MB MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15 SSD Samsung 850 EVO 250 GB HDD WD Black 3TB Zdroj Fortron Hydro G 750W CASE Fractal Design Define R5 black window
Naposledy upravil t.h.i.n.g dne 14 pro 2014, 14:17, celkově upraveno 1
|
14 pro 2014, 12:19 |
|
graal
Private
|
Mám menší problém a potřeboval bych poradit. Hra mi padá, nejčastěji a většinou při obrazovce se skill tree. Spadne do systému s hláškou DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("The application's device fail;ed due to badly formed commands sent by the application. This is an design-time issue that should be investigated and fixed. ") Díky za jakoukoliv radu,hra mě zaujala a líbí se mi, byla by škoda to nevyřešit.
|
14 pro 2014, 15:56 |
|
hiuga
Master Sergant
|
pouzil som crack od t.h.i.n.g a uz sa my to aspon zapne ale pri nastaveniach postavy my hra proste spadne takze asi si musim pockat na nejaky fix
|
14 pro 2014, 16:28 |
|
Spitfire412
Corporal
|
Musíš všechny soubory označit "jen pro čtení" nebo naopak Fix ti nepomůže emulátor je funkční a jen se bude přidávat další podpora pro CPU A nebo můžeš několik měsíců počkat na skutečný crack
_________________ Aucheni aeternus crapula
|
14 pro 2014, 16:36 |
|
Spitfire412
Corporal
|
graal píše: Mám menší problém a potřeboval bych poradit. Hra mi padá, nejčastěji a většinou při obrazovce se skill tree. Spadne do systému s hláškou
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("The application's device fail;ed due to badly formed commands sent by the application. This is an design-time issue that should be investigated and fixed. ")
Díky za jakoukoliv radu,hra mě zaujala a líbí se mi, byla by škoda to nevyřešit. nainstaluj DirectX ze složky DAI (myslím že je to umístěný v Instaler nebo tak nějak) a když budeš v tom tak není od věci nainstalovat vše z té složky (tedy kromě DLC)
|
14 pro 2014, 16:39 |
|
Spitfire412
Corporal
|
Jirka.Fajgl píše: proč mi mažete otázky??? Už se nedá na nic zeptat??? Hra je pořad stejná nejede teď mi to třeba u druhé verze kreku spadlo do systému.Stále nehratelné není pořádný fix který to trhání odstraní už jsem dělal vše co se tu psalo ale stále to trhaní,čekal jsem od EA lepší kompaktybylitu ale je to stejný jako u Ubi fakt hry na PC už stojí za ho..... nebo se mi to jen zdá????????Zas mi to smazali Hra má příšernou optimalizaci. Denuvo zatěžuje třetí jádro atd. atd. Fakticky pro tu hru nejsou její minimální požadavky opodstatněné. I když jede na stejné verzi enginu jako BF4 tak má mnohem vyšší náročnost na HW. Žádný fix na tohle nebude. Faktem je že i když dalece předčíš doporučené HW požadavky hra se ti může trhat díky zmrvené optimalizaci. Což je důvod proč jí už nemám na disku.
|
14 pro 2014, 16:44 |
|
josh13
Private
|
DuckyM píše: josh13 píše: Mam verzi od pumikose a stejne nefunguje zapnu a nic se nedeje launcher nedela vubec nic a normal .exe vyhazuje spoustec origins. Ahoj já mám pumikose- rozbalit překopírovat update pak crack (možna si to dej do vyjímek v esetu nebo co máš za antivir, deketuje ho to totiž jako trojana a maže ho to), spusť launcher kdyby ti to nešlo což udělalo kamarádovi tak si označ všechny ty složky a dej jen pro čtení propřípadě budeš-li tam mít je pro čteni už zaškrtnute tak to odškrtni ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) po tom už to kamarádovi šlo ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Jediný co mi blbné je při vytváření hrdiny to, že mi to neukazuje jizvy, ale to je uplná prkotina ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Díky za pomoc, ale stejne nepomohlo stim, že jsem dal jen pro čtení jsem se posunul akorat k tomu, že ted už i Launcher spostí prihlasení k origins, jinak stále nefachá jdu zkouset jiné cracky.
|
14 pro 2014, 16:47 |
|
maco11
Private
|
josh13 píše: DuckyM píše: josh13 píše: Mam verzi od pumikose a stejne nefunguje zapnu a nic se nedeje launcher nedela vubec nic a normal .exe vyhazuje spoustec origins. Ahoj já mám pumikose- rozbalit překopírovat update pak crack (možna si to dej do vyjímek v esetu nebo co máš za antivir, deketuje ho to totiž jako trojana a maže ho to), spusť launcher kdyby ti to nešlo což udělalo kamarádovi tak si označ všechny ty složky a dej jen pro čtení propřípadě budeš-li tam mít je pro čteni už zaškrtnute tak to odškrtni ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) po tom už to kamarádovi šlo ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Jediný co mi blbné je při vytváření hrdiny to, že mi to neukazuje jizvy, ale to je uplná prkotina ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Díky za pomoc, ale stejne nepomohlo stim, že jsem dal jen pro čtení jsem se posunul akorat k tomu, že ted už i Launcher spostí prihlasení k origins, jinak stále nefachá jdu zkouset jiné cracky. mám stejný problem
|
14 pro 2014, 16:53 |
|
josh13
Private
|
Stahnutá verze od pumikose přiložený patch ani crack mě nefungujou. Vyzkoušeno zaskrtnutí atributu jen pro čtení nefunguje jediná změna launcher ted aspon reaguje, ale stejne spousti origins. Vyzkoušen crack s patchem od Thinga update 1 a 2 stale nefunguje situace i se zmenou atributu jen pro cteni stejná viz víše. Takže mi asi nezbyva nez počkat na nejaky jiny realese s jinym crackem idealne jinou grupu s 3DM nemam vždy úplně dobre zkusenosti.
|
14 pro 2014, 17:00 |
|
Spitfire412
Corporal
|
Ehmm jiný crack než ten od 3DM není. Počkej na další update. Je zde možnost že tvé CPU není podporováno
|
14 pro 2014, 17:03 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|