Čaute, dali by ste mi sem prosím vás link na funkčný crack ? Stiahol som to a píše to pri spustení neodoslať. Skúšal som aj ďalší crack a to isté. Ďakujem.
Vyriešené. Odpojil som gamepad a hra ide
19 pro 2014, 22:45
Sensor
Helper
Re: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Tak to bych třeba zkusil jen tak ze srandy po dohrání, jako třeba cheaty na gta, ale při prvním hraní ani náhodou. Jinak tady jsem ještě furt na začátku. Nedostal jsem se k tomu dneska.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Ano ta hlavní mise je tak na 1h a to sem ještě dělal kraviny typu vystřílení celé základny, ježdění v tanku atd...
20 pro 2014, 11:04
Sensor
Helper
Re: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Odehrál jsem tu první hlavní misi a jsem hodně natěšenej na velký díl. Potom jsem ještě odehrál další vedlejší mise na tý stejný mapě a poslední dvě mise se mi po dohrání těch ostatních neotevřeli. Taky je máte zamčený? Edit/
Tak vyřešeno. Tímto savem jsem si je odemknul. Mám 3DM verzi a toto je save jen na 3DM. Složku se savem najdete ve složce se hrou s názvem 3DMGAME. Tu otevřete a přepište až tu další složku 3DMGAME. Jinak to nebude fungovat.
Tady obrázky odemčených misí a ještě něco z poslední mise ze hry. V předposlední misi musíte jít na určitá místa podle fotek, které máte v úkolu a jakoby se vždycky ukáže starší díl ještě s kostičkovanou grafikou.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru