VŠETKY MOJE UPLOADY BUDÚ VŽDY 100% FUNKČNÉ A MOŽNÉ POZERAŤ ONLINE AJ BEZ SŤAHOVANIA !!!
Film PREDESTINATION vznikl na motivy povídky "Všechny tvé stíny" od Roberta A. Heinleina a vypráví příběh tajného agenta (Ethan Hawke), kterého čeká složitá série cest napříč časem s cílem zajistit pokračování své kariéry vymahače práva. Při plnění posledního úkolu bude muset využít i svého mladšího já, aby dokázal dostihnout zločince, který mu uniká v čase...
Language: Czech Subs: Czech forced
Predestination.2014.480.BDRip.XViD.AC3.CZ-GRiNGO MEDiA iNFO:
Hrají: Ethan Hawke, Sarah Snook, Noah Taylor, Christopher Kirby, Jim Knobeloch, Christopher Stollery
Obsah filmu : Film PREDESTINATION vznikl na motivy povídky "Všechny tvé stíny" od Roberta A. Heinleina a vypráví příběh tajného agenta (Ethan Hawke), kterého čeká složitá série cest napříč časem s cílem zajistit pokračování své kariéry vymahače práva. Při plnění posledního úkolu bude muset využít i svého mladšího já, aby dokázal dostihnout zločince, který mu uniká v čase.
Film PREDESTINATION vznikl na motivy povídky "Všechny tvé stíny" od Roberta A. Heinleina a vypráví příběh tajného agenta (Ethan Hawke), kterého čeká složitá série cest napříč časem s cílem zajistit pokračování své kariéry vymahače práva. Při plnění posledního úkolu bude muset využít i svého mladšího já, aby dokázal dostihnout zločince, který mu uniká v čase.
Citace:
Format : AVI at 2 765 Kbps Length : 733 mB for 1h 37mn 48s 911ms Video : MPEG-4 Visual at 2 372 Kbps Aspect : 720 x 304 (2.351) at 23.976 fps Audio : AC-3 at 384 Kbps Infos : 6 kanály, 48,0 KHz
Film PREDESTINATION vznikl na motivy povídky "Všechny tvé stíny" od Roberta A. Heinleina a vypráví příběh tajného agenta (Ethan Hawke), kterého čeká složitá série cest napříč časem s cílem zajistit pokračování své kariéry vymahače práva. Při plnění posledního úkolu bude muset využít i svého mladšího já, aby dokázal dostihnout zločince, který mu uniká v čase...
Language: Czech Subs: Czech forced
Predestination.2014.480.BDRip.XViD.AC3.CZ-GRiNGO MEDiA iNFO:
Režie: Michael Spierig, Peter Spierig Předloha: Robert A. Heinlein (povídka) Scénář: Michael Spierig, Peter Spierig Kamera: Ben Nott Hudba: Peter Spierig
Hrají: Ethan Hawke, Sarah Snook, Noah Taylor, Christopher Kirby, Olivia Sprague, Cate Wolfe, Carmen Warrington, Christopher Stollery, Rob Jenkins, Jim Knobeloch, Vanessa Crouch
Film Predestination vznikl na motivy povídky "Všechny tvé stíny" od Roberta A. Heinleina a vypráví příběh tajného agenta (Ethan Hawke), kterého čeká složitá série cest napříč časem s cílem zajistit pokračování své kariéry vymahače práva. Při plnění posledního úkolu bude muset využít i svého mladšího já, aby dokázal dostihnout zločince, který mu uniká v čase.
Austrálie, 2014, 97 min Režie: Michael Spierig, Peter Spierig Předloha: Robert A. Heinlein (povídka) Scénář: Michael Spierig, Peter Spierig Kamera: Ben Nott Hudba: Peter Spierig Hrají: Ethan Hawke, Sarah Snook, Noah Taylor, Christopher Kirby, Olivia Sprague, Cate Wolfe, Carmen Warrington, Christopher Stollery, Rob Jenkins, Jim Knobeloch, Vanessa Crouch, Madeleine West, Lucinda Armstrong Hall, Elise Jansen, Arielle Carver-O'Neill, Tony Nikolakopoulos Producenti: Tim McGahan Střih: Matt Villa Scénografie: Matthew Putland Kostýmy: Wendy Cork
Obsah:
Film Predestination vznikl na motivy povídky "Všechny tvé stíny" od Roberta A. Heinleina a vypráví příběh tajného agenta (Ethan Hawke), kterého čeká složitá série cest napříč časem s cílem zajistit pokračování své kariéry vymahače práva. Při plnění posledního úkolu bude muset využít i svého mladšího já, aby dokázal dostihnout zločince, který mu uniká v čase.
Sci-Fi / Thriller / Drama / Mysteriózní Austrálie, 2014, 97 min
Hrají: Ethan Hawke, Sarah Snook, Noah Taylor, Christopher Kirby, Olivia Sprague, Cate Wolfe, Carmen Warrington, Christopher Stollery, Rob Jenkins, Jim Knobeloch, Vanessa Crouch, Madeleine West, Lucinda Armstrong Hall, Elise Jansen, Arielle Carver-O'Neill, Tony Nikolakopoulos, Christopher Sommers, Ben Prendergast, Monique Heath
V zapadlém newyorském baru se potkávají barman, který byl v minulosti speciálním agentem, s tajemným mužem Johnem. Barman donutí tajemného muže, aby vyprávěl svůj příběh. Vychází najevo, že muž se narodil jako žena a byl hned po narození předán neznámým mužem do sirotčince. V něm vyrostl v chytrou, ale hrubou a násilnou dívku Jane. Jane dostala po studiích šanci přidat se k vesmírným sborům vedeným jakýmsi panem Robertsonem. Měla být vyškolena na astronautku, která bude svým kolegům ve vesmírných lodích po vůli. Jenže Jane byla po jedné rvačce se svými kolegyněmi z projektu vyhozena. Poté se seznámila s tajemným bohatým mužem, který jí udělal dítě a následně se ztratil. Při porodu dítěte, dívky, se zjistilo, že Jane je ve skutečnosti osoba s vyvinutým ženským pohlavím a nevyvinutým mužským pohlavím. Komplikace při porodu donutily lékaře z Jane udělat muže. Aby byl příběh ještě více komplikovaný, John prozradí barmanovi, že jeho dcera, kterou porodil, byla ještě jako Jane z porodnice unesena a nikdy se nenašla. Barman se Johnovi přizná, že je časovým agentem, a dá Johnovi možnost zabít muže, který jemu, ještě v ženském těle, zničil život...
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru