|
Právě je 06 úno 2025, 21:10
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Muž z Ria / L'Homme de Rio (1964)
|
Autor |
Zpráva |
Protecto
Warman
|
_________________ NEVYNÁŠEJTE MOJE STREAMY MIMO TOTO FORUM A NEVYDÁVEJTE JE ZA SVÉ , NEREUPUJTE JE & NESPAMUJTE !!
Naposledy upravil Protecto dne 26 črc 2015, 19:49, celkově upraveno 1
|
06 bře 2015, 21:57 |
|
|
honza1007
Private
|
Re: Muž z Ria / L'Homme de Rio (1964)
Díl 3 a 4 mi winrar hlasí jako chybný ani při pokusu opravit nelze film extrahovat. Jiz jsem zkoušel znovu stáhnout a nic. Prosím o reup..... Děkuju
|
12 bře 2015, 19:00 |
|
|
lepin
Warman
|
Muž z Ria / L' Homme de Rio (1964) That Man From Rio
Akční / Dobrodružný / Komedie / Romantický Francie, 1964, 112 min
Režie: Philippe de Broca Scénář: Philippe de Broca, Daniel Boulanger, Ariane Mnouchki… (více) Kamera: Edmond Séchan Hudba: Georges Delerue Hrají: Jean-Paul Belmondo, Françoise Dorléac, Jean Servais, Simone Renant, Roger Dumas, Daniel Ceccaldi, Adolfo Celi, Hal Linden, Nina Myral, Lucien Raimbourg, Max Elloy, André Tomasi, Robert Blome, Louise Chevalier
Obsah:
Francouzský dobrodružný příběh Muž z Ria je jistě jedním z filmových předků Indiana Jonese. Vypráví totiž o neuvěřitelných dobrodružstvích mladého Francouze, pronásledujícího přes celý svět únosce své snoubenky, to vše kvůli bájnému pokladu zmizelé civilizace Malteků. Vojín základní služby Adrien Dufourquet přijíždí na týdenní dovolenou do Paříže za svou snoubenkou Agnes Villermosovou. Ta je však unesena tajemnými muži, kteří pátrají po třech soškách, jediných památkách na ztracenou civilizaci a současně klíčům k bájnému pokladu. Adrien je muž činu a proto se okamžitě vydá únosce pronásledovat. Jeho cesta vede z Paříže do Rio de Janeira, dále do hlavního města Brasilia, do hlubin brazilských pralesů a nakonec zpět do Paříže. To vše v příběhu, kde jedna údálost střídá druhou, scenerie se mění zázračnou rychlostí a hrdina se neustále ocitá v nebezpečí života, z něhož se mu daří uniknout vždy na poslední chvíli, a to jen proto, aby se vzápětí ocitl v dalším ohrožení.
Jazyk: český, francouzský, polský Titulky: české, anglické, polské Bez HESLA PŘED STAHOVÁNÍM JE TŘEBA ZKONTROLOVAT FUNKČNOST LINKŮ !!!PŘIDÁN ZÁZNAM NA OPRAVU DAT 5% .POKUD ARCHÍV NEJDE ROZBALIT A HLASÍ CHYBU CRC, JE POTŘEBA OPRAVA VE WINRARU.Rary nezálohuju!!! Po nabonzování novej upfastshareeurosharedatoidhellshareLinky jsou kombinovatelnéSTÁHNOUT,VYZKOUŠET A POSOUDIT,ZDA KOUPIT,NEBO NEKOUPIT,,,Pokud jsi můj upload stáhl a líbil se Ti,kup si ho,dokud je ještě k mání.PODĚKOVÁNÍ VÁM NEUBLÍŽÍ A MĚ MOTIVUJEJak předejít infarktu?Poslat do řiti každého dřív,než Tě nasere,,,enjoy_by_lepin
|
22 lis 2016, 13:22 |
|
|
pegasss
Warman
|
|
27 črc 2022, 17:16 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|