Prdelča píše:
Ahoj,možná mimo mísu,ale připadá mi,že x.nefunkčních odkazú je nefunkčních..... v různých sekcích,např: filmy,hry atd,atd.Začíná to tu hooooodně upadat,nehledě nato,že spousta uploaderů,má dole(asi v podpisu) na konci vyzdvihnuté své úložiště
Nevím, jak to souvisí s přesunem herních novinek, ale budiž.
To, že to tu již dlouhou dobu upadá, je sice (bohužel) fakt, ale samotné jádro problému je trochu někde jinde.
Prdelča píše:
Např: Euroshare-debilnější úložiště jsem nenašla.
Jó... tak to jsi toho ještě mnoho neviděla.
Prdelča píše:
Nakonec je pefekt věc v sekci-videoklipy a koncerty....no celková velikost..7.56GB to budu tahat po zaměstnání 14.dní ? A to neberu v potaz navazování spojení jako Free !!(
Vítej ve "warez byznysu".
Vytvořme úložiště, které na warezu vyloženě stojí a stahovače donuťme k zakoupení našich balíčků. Když lidi nechtějí zaplatit tvůrci a ochranným (čti: okrádačským - jak tvůrce, tak zákazníka) svazům "autorským", tak se na nich pokusíme vytřískat prachy my. Nevadí, že s dílem nemáme nic společného a vyděláváme vlastně na práci někoho jiného, hlavní je, že se na tom dá vydělat!
Abychom dosáhli vyšší popularity, nabídneme uploaderům také možnost "výdělku". A jako odměnu a poděkování těm, kteří nás warezem živí, sem tam někoho z jejich řad udáme. Vlastně se tím ale spíš chráníme, protože jinak bychom nejspíš přišli o "živnost" velmi brzy.
Původní myšlenka warezu se vytrácí, což je docela zásadní problém (např. do něj vstupuje příliš mnoho peněz).
Prdelča píše:
Dostala jsem varování od moderátora "Ajta" za zveřejnění odkazu na torrenty v sekci hledat.Myslím si,že i po době více jak půl roku a mé žádosti o odstranění by to mohl,tento aktivista smazat.Nehledě nato,že se to již se to neopakovalo.
Na druhou stranu ...torrenty dnes již moc nejedou a pořádný upload pod jiným názvem na Free server,je k nezaplacení,co vyhlásit nějakou akci?...Doufám,že se nepletu v tom,že sem chodím denně a koukám co kde je nového.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
No nevím, jestli je zrovna kolega
ajta aktivista, každopádně mi přijde, že tě to varování nějak hodně pálí...
Osobně si nejsem jist, proč vlastně ta "tradiční" scéna a ta torrentová mezi sebou tak "brojí", ale holt už jsou tu taková pravidla.
Nicméně mě fascinuje, jak najednou dáš odkaz směřující v rámci tohoto fóra do CODE (když dle pravidel nemusíš), ale přinejmenším donedávna jsi jedinkrát do CODE nedala odkaz směřující mimo toto fórum (v Software sekcích). Ačkoli jsem tě na to opakovaně upomínal a ačkoli jsi na mě nedávno vytáhla tunu pravidel, toto pravidlo sis stále vykládala tak nějak po svém...
Takže klidně bych ti také mohl udělit další varování "do sbírky".
![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nebo vlastně ne... máš smůlu - sám bych ti ho bohužel ani udělit nemohl, protože tu mám menší práva než zdejší Helpeři.