|
Právě je 14 úno 2025, 01:49
|
Autor |
Zpráva |
Gasco
Private
|
Re: Grand Theft Auto 5
Roman6987 píše: neví někdo jak se dá vitukat telefoní čísla? Otevři kontakty a zmáčkni kolečko, pokud máš nastavení na default
|
20 dub 2015, 23:04 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Gasco
Private
|
Gasco píše: Zdravím,
jsem v misi kde za pomocí popelářského vozu a tahače přepadnu obrněný vůz. Po přestřelce odjíždím na odlehlé parkoviště s popelářským vozem kde jej mám zneškodnit. Pote F zavolá M, že tak učinil a hra se kamerou automaticky přepíná a najíždí na M. V tomhle okamžiku hra spadne! Zkoušel jsem to 3x, 3x jsem misi projel a pokaždé to spadlo ve stejný moment.
Nevíte někdo prosím co s tím? Opravdu se s tím ještě nikdo nesetkal? :-(
|
20 dub 2015, 23:05 |
|
Dreams666
Private
|
MifakM píše: Dreams666 píše: Ahoj,
možná jsem blbý... ale mě se ta hra nepodařila rozjet. Stahoval jsem 2 dny hru. Rozbalil jsem to a stáhl a nainstaloval Social club. Hodil tam update A pak Crack (ten poslední co je možný stáhnout tady)
No a když dám spustit přes ten laucher (crack). Tak mi jen u myši objeví kolečko že by se něco mohlo spustit a pak přestane a nic se neděje. Stále čtu fora a hledám kde jsem udělal chybu, ale nemůžu na to přijít.
Máte někdo nějaký typ? Rád bych hru spustil a vyzkoušel. Zatím se mi to moc nechce kupovat za ty nekřesťanské peníze co to nabízi. Až to bude kolem 800 korun budíš. To si klidně koupím, ale za 1600,- a pak zjistím že mě to nebaví.
Mockrát děkuji, jestli někoho něco napadne. Máš nainstalované SP1, pokud máš Win 7? Nevím co to je SP1, ale zkusil jsem to zmazat celé GTA5 a rozbalit znova. A zjistil jsem že 9 souboru je poškozeno. I když velikost souboru je OK. Minule jsem si toho nevšiml, protože jsem to dal rozbalovat a šel ven. takže to bude tím. Takže budu muset stahovat znova. Ale děkuji za pomoc 6220222 a MifakM
|
20 dub 2015, 23:06 |
|
Marian-11
Private
|
Gasco píše: Gasco píše: Zdravím,
jsem v misi kde za pomocí popelářského vozu a tahače přepadnu obrněný vůz. Po přestřelce odjíždím na odlehlé parkoviště s popelářským vozem kde jej mám zneškodnit. Pote F zavolá M, že tak učinil a hra se kamerou automaticky přepíná a najíždí na M. V tomhle okamžiku hra spadne! Zkoušel jsem to 3x, 3x jsem misi projel a pokaždé to spadlo ve stejný moment.
Nevíte někdo prosím co s tím? Opravdu se s tím ještě nikdo nesetkal? :-( Ahoj mam uplne stejny problem, reseni jsem nenasel
|
20 dub 2015, 23:09 |
|
romanc
Master Sergant
|
Gasco píše: Roman6987 píše: neví někdo jak se dá vitukat telefoní čísla? Otevři kontakty a zmáčkni kolečko, pokud máš nastavení na default Pripadne na cheaty muze pouzit rovnou klavesu ;
|
20 dub 2015, 23:13 |
|
Gasco
Private
|
@Marian-11 Taky hledám jako blázen a nic :-( Tajně doufám, že to vyřeší update 3 + crack v3, ale pochybuju že by to na to mohlo mít vliv :-/
|
20 dub 2015, 23:14 |
|
Phoenix9
Private 2 nd class
|
Marian-11 píše: Gasco píše: Gasco píše: Zdravím,
Nevíte někdo prosím co s tím? Opravdu se s tím ještě nikdo nesetkal? :-( Ahoj mam uplne stejny problem, reseni jsem nenasel ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Kdyby jste si prošli téma, tak najdete o pár stránek dozadu, že se to tady řešilo. Měl jsem stejný problém a vyřešil jsem ho, že se 3x zabiješ a potom ti hra nabídne skipnout misi. Automaticky tě to přehodí na M. po jízdě v autě.
|
20 dub 2015, 23:27 |
|
Gasco
Private
|
Tak to se teda omlouvám, ale nic takového jsem tady nenašel
|
20 dub 2015, 23:31 |
|
MifakM
Captain
|
Dreams666 píše: Nevím co to je SP1, ale zkusil jsem to zmazat celé GTA5 a rozbalit znova. A zjistil jsem že 9 souboru je poškozeno. I když velikost souboru je OK. Minule jsem si toho nevšiml, protože jsem to dal rozbalovat a šel ven. takže to bude tím. Takže budu muset stahovat znova.
Ale děkuji za pomoc 6220222 a MifakM
SP1 je Service Pack 1 pro Win7. Bez této aktualizace to na Win7 nerozjedeš
|
20 dub 2015, 23:37 |
|
pecosony
Private 1 st class
|
MifakM: MS Windows 8 64bit SP1 Intel Core i5-3210M 2.50GHz ( Turboboost 3.1GHz) 8GB RAM Intel HD Graphic 4000 AMD Radeon HD 7670M 2GB Stejný problém jsem měl s Dragon Age Inquisition, taky verze od 3DM a nereagovalo mi to. A neexistuje třebas program který zvládne proces v správce úloh přenést do popředí?
|
20 dub 2015, 23:50 |
|
MifakM
Captain
|
pecosony píše: MifakM: MS Windows 8 64bit SP1 Intel Core i5-3210M 2.50GHz ( Turboboost 3.1GHz) 8GB RAM Intel HD Graphic 4000 AMD Radeon HD 7670M 2GB Stejný problém jsem měl s Dragon Age Inquisition, taky verze od 3DM a nereagovalo mi to. A neexistuje třebas program který zvládne proces v správce úloh přenést do popředí? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) No tak to máme oba stejný problém a to já mám originálku. Chybu způsobuje přepínání grafik. AMD se vymlouvá na výrobce hry, výrobce hry zase na AMD... Ale řešení tu je. popisoval jsem ho tu na předešlých stránkách - http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?p=3086581#p3086581
|
21 dub 2015, 00:02 |
|
Phoenix9
Private 2 nd class
|
Gasco píše: Tak to se teda omlouvám, ale nic takového jsem tady nenašel Je to 68 stránka, ale chápu, že s neuvěřitelnou rychlostí přidávání postů a dalších stránek, je těžké hledat ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) edit:/ jsem rád, že si nemusím stěžovat na hru. Sekání ani zamrzání a další podobné problémy jsem nezaznamenal a až na pár pádů hry při přepínání postav si jedu příběh vesele dál.
|
21 dub 2015, 00:50 |
|
Tombasss
Corporal
|
Zdravím,nejsem si jistý,jestli se to tu už řešilo,ale mám stáhlé GTA V Preload Unlocked, Update V2+crack V2,social club 1.1.5.8. Zablokoval jsem GTAV.exe ve firewallu,spustím hru přes 3DM Launcher,objeví se černá obrazovka,tam to zůstane... když to potom vypnu přes správce úloh,tak mi to napíše: Program Grand Theft Auto V přestal pracovat. Neví někdo,co s tím? Nevím,jestli mám mít zapojené připojení k internetu nebo ne. Díky za odpovědi.
|
21 dub 2015, 04:12 |
|
overlord70
Lieutenant
|
slayer_killer píše: Zdravim, koupil jsem si GTA V ale zkoušel sem ji na jinem počítači. Dostal jsem tam pro franklina 500 000 a když to ted zkoušim znova, žadne penize už nedostal. Navic jsem tam už měl tu hru rozjetou. Neda se nějak přenest ten save po internetu? nemma ten druhy pc u sebe. diky.. těch 500 000 je bonus ze předobjednávku a dostaneš jí jen jednou
![i_m_a_g_e](http://raptr.com/badge/dorthonin/fs.png) PC CPU: i5-3570K @ 3,4 GHz GPU: AMD HD7950 Tahiti Pro 3GB RAM: Kingston HyperX Beast XMP 8GB 1600MHz NTB CPU: i7-5500 @ 3GHz GPU: NVIDIA GeForce 840M 2GB RAM: 8GB 1600MHz
|
21 dub 2015, 07:06 |
|
Prochy45
Private 1 st class
|
6220222 píše: Prochy45 píše: Zdravím,
Po stažení hry, instalace Social Club, instalace update a aplikace cracku se mi po spuštění PlayGTAV spustí Social Club, který stáhne aktualizaci, poté chce přihlášení a samozřejmě klíč. Co je špatně? Zkoušel jsem i instalaci SC přímo v adresáři s nainstalovanou hrou, nic... Grafické ovladače mám aktualizované přímo pro GTA, při spuštění přes 3DM launcher mi vyskočí okno s chybou, že v PC chybí MSVCR100.dll
Předem díky za rady, jak hru spustit.... skus este zablokovat vo firewalle GTA5.exe Nepomáhá no... Vždy chce SC přihlášení, pamatuji si, že podobný problém byl i u čtyřky, ale už si nevzpomenu, jak se to obešlo...
|
21 dub 2015, 07:36 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|