|
Právě je 13 úno 2025, 17:32
|
Autor |
Zpráva |
nfsmaniac
V.I.P.
|
Re: Grand Theft Auto 5
Maxwell píše: tomasekape píše: snad tu češtinu z toho nějak vytáhne aby se dala někam zkopírovat a hrát ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) A proč nepodpoříš tvůrce češtiny? To jsi takovej sociál, že chceš krást už i češtinu? Bože lidi, pak se nedivte, že je tak málo přeložených her. Hry si klidně stahuj, ale aspoň tu češtinu podpoř!!! Což o to, práce na tom udělali (snad) hodně, a tak si nějakou podporu zaslouží. Co se mi ale nelíbí je jedna věta v jejich instalátoru: Citace: Aktivační číslo jde použít jen jednou a to na jediném PC. Nevím, nakolik "blbě" to mají udělané. Každopádně si to mám vyložit tak, že kdybych je podpořil a následně chtěl přeinstalovat OS, koupit nové PC, apod. tak už mám smůlu?!? Nehledě na to, že může dojít i k tomu, že kód se sice u nich "aktivuje", ale samotná instalace češtiny jakkoli selže. Také si nejsem jist kvalitou celého překladu, vzhledem k tomu, že už v krátkém textu instalátoru se nachází překlepy a hlavně jedna hrubá chyba. Čert vem ty chyby, ale ten jejich systém a pravidla by mě osobně přímo přiváděla k tomu, abych si tu češtinu ihned ze hry "vytáhnul" přinejmenším pro své pozdější účely.
_________________ Budete-li mít jakýkoli problém nebo dotaz, stačí mi napsat SZ.
|
22 dub 2015, 20:05 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Sensor
Helper
|
Je to zatím jen návrh a v instalátoru to mají špatně napsaný. Na facebooku to mají rozepsaný a uplně jinak. Dával jsem tu stránku. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Tady si to přečti. Je to v té poslední zprávě nahoře.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
22 dub 2015, 20:09 |
|
patejrik.t
Private
|
Zdravím, neměl někdo problém s ukládáním hry a grafického nastavení? Hra mi píše, že potřebuji dalších xxxx místa na disku pro uložení a přitom místo mám. Tzn. že asi nemá přístup k té složce, kam tyhle věci má ukládat. Zkoušel jsem i dát práva pro Everyone na složku v dokumentech a nic. Dík za každou radu.
|
22 dub 2015, 21:39 |
|
Mevericc
Private 1 st class
|
Pri instalaci si vypni antivir.
|
22 dub 2015, 22:56 |
|
tomasekape
Private 1 st class
|
Generation píše: Maxwell píše: tomasekape píše: snad tu češtinu z toho nějak vytáhne aby se dala někam zkopírovat a hrát ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) A proč nepodpoříš tvůrce češtiny? To jsi takovej sociál, že chceš krást už i češtinu? Bože lidi, pak se nedivte, že je tak málo přeložených her. Hry si klidně stahuj, ale aspoň tu češtinu podpoř!!! To já udělal a teď se bojím, aby jí dali zpátky do hry. Zatím jim to vůbec nejde. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) sociál nejsem ale taky nemám na to pořád rvát prachy do pc komponent a her ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) hra se mě líbí a časem si ji koupím ale přijde mě nesmysl platit za češtinu to by měla bejt samozřejmost když to sponzoruje ještě k tomu xzone......
|
22 dub 2015, 22:58 |
|
tomasekape
Private 1 st class
|
nfsmaniac píše: Maxwell píše: tomasekape píše: snad tu češtinu z toho nějak vytáhne aby se dala někam zkopírovat a hrát ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) A proč nepodpoříš tvůrce češtiny? To jsi takovej sociál, že chceš krást už i češtinu? Bože lidi, pak se nedivte, že je tak málo přeložených her. Hry si klidně stahuj, ale aspoň tu češtinu podpoř!!! Což o to, práce na tom udělali (snad) hodně, a tak si nějakou podporu zaslouží. Co se mi ale nelíbí je jedna věta v jejich instalátoru: Citace: Aktivační číslo jde použít jen jednou a to na jediném PC. Nevím, nakolik "blbě" to mají udělané. Každopádně si to mám vyložit tak, že kdybych je podpořil a následně chtěl přeinstalovat OS, koupit nové PC, apod. tak už mám smůlu?!? Nehledě na to, že může dojít i k tomu, že kód se sice u nich "aktivuje", ale samotná instalace češtiny jakkoli selže. Také si nejsem jist kvalitou celého překladu, vzhledem k tomu, že už v krátkém textu instalátoru se nachází překlepy a hlavně jedna hrubá chyba. Čert vem ty chyby, ale ten jejich systém a pravidla by mě osobně přímo přiváděla k tomu, abych si tu češtinu ihned ze hry "vytáhnul" přinejmenším pro své pozdější účely. přesně tak jak píšeš a proto nebudu platit za češtinu na tom si namastily kapsu dost už od xzone a od hráčů už si taky vybraly pár desitek tisíc a chyby jsou opravdu už v tom instalátoru nechci vidět texty ve hře ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) samožřejmě chápu že je to hodně práce sám bych tam nadělal taky mraky chyb ale když už za to chcou takoví prachy tak bych očekával něco víc.
|
22 dub 2015, 23:03 |
|
luke323
Private
|
MifakM píše: luke323 píše: stalo se někomu že by mu ve hře nejel zvuk? na začátku když se hra načítá tak jede Ne, ale mám opačný problém... slyším zvuk ale nevidím hru ... co to tak dát dohromady? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) zatím se mi to ještě nepovedlo rozjet.... nevím čím to je
|
23 dub 2015, 00:54 |
|
SaintGeorge
Corporal
|
Problém s pokračováním hry v misi s přepadením vozu s penězi zablokováného popelářkým vozem jsem vyřešil tím, že sem se odpálil granáty. Po misi sestřelení letadna, sledování dopadu letadla, zničení dodávky dojede Majkl na setkání s Trevorem, spustí se video, mise se ukončí a vypadá to, že se hra sama přepne na postavu Franklina, a hra zamrzne a spadne. https://www.youtube.com/watch?v=y55kxuRvYwY Nějaké řešení? Nejde pokračovat ve hře.
|
23 dub 2015, 03:15 |
|
tom12345
Private 1 st class
|
Fillas17 píše: cau stahnul jsem GTA 5 crack atd jsem pretahnul tak jak je psano v navodu ale pri spousteni hry mi spadne social club (prestal pracovat) a tim padem mi to nenacte hru a nebo mam pockat delsi dobu a nacte se to ? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) diky za rady co s tim ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) stejny problem ma synovec na pc,kdybys na neco prisel dej vedet ,diky
|
23 dub 2015, 06:40 |
|
Lennycom
Master Sergant
|
ach jo, tak jsem stahl 60gb rozbalil , nainstaloval social klub ocrackoval , spustim launcher , zapne se social klub a chce to cd klic, mám verzi bez instalacky, omlouvam se ze to tady uz asi padlo, ale je tu tolik vlaken ze nemam cas to tady hledat.... predpokladam ze mam teda spatnou verzi a muzu stahovat znovu neco jineho , je to tak?
|
23 dub 2015, 08:08 |
|
Coollys
Sergeant
|
Lennycom píše: ach jo, tak jsem stahl 60gb rozbalil , nainstaloval social klub ocrackoval , spustim launcher , zapne se social klub a chce to cd klic, mám verzi bez instalacky, omlouvam se ze to tady uz asi padlo, ale je tu tolik vlaken ze nemam cas to tady hledat.... predpokladam ze mam teda spatnou verzi a muzu stahovat znovu neco jineho , je to tak? Tak ted jsem se uprimne zasmal od srdce prej nemam cas to tady hledat ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) A cas na hrani si asi najdes ne ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Napis sem alespon jakou verzi si stahnul, co si tam daval za patch a jakou verzi mas social clubu a jakym launcherem to vubec spoustis?
|
23 dub 2015, 09:44 |
|
Tomislav999
Private
|
tom12345 píše: Fillas17 píše: cau stahnul jsem GTA 5 crack atd jsem pretahnul tak jak je psano v navodu ale pri spousteni hry mi spadne social club (prestal pracovat) a tim padem mi to nenacte hru a nebo mam pockat delsi dobu a nacte se to ? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) diky za rady co s tim ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) stejny problem ma synovec na pc,kdybys na neco prisel dej vedet ,diky ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) Stejný problém. Načítá, načítá, a poté program přestal pracovat. Verze od seraphim.
|
23 dub 2015, 09:56 |
|
Tomislav999
Private
|
strixsr píše: Změnil jsem to a pořád ten social club padá.
Přesný popis problému je tento:
Podpis problému: Název události problému: APPCRASH Název aplikace: subprocess.exe Verze aplikace: 1.1.5.6 Časové razítko aplikace: 55146f76 Název chybného modulu: libcef.dll Verze chybného modulu: 3.2272.2029.0 Časové razítko chybného modulu: 54dcf963 Kód výjimky: c000001d Posun výjimky: 0000000001d49d13 Verze operačního systému: 6.1.7600.2.0.0.256.48 ID národního prostředí: 1029 Další informace 1: c590 Další informace 2: c590f783c75f58440fc06931816fe9f0 Další informace 3: 887c Další informace 4: 887c2b61bc63beaebff9f7ad79faf0c6 Přesněji, tohle je ten problém
|
23 dub 2015, 10:21 |
|
strixsr
Private 1 st class
|
Tomislav999 píše: strixsr píše: Změnil jsem to a pořád ten social club padá.
Přesný popis problému je tento:
Podpis problému: Název události problému: APPCRASH Název aplikace: subprocess.exe Verze aplikace: 1.1.5.6 Časové razítko aplikace: 55146f76 Název chybného modulu: libcef.dll Verze chybného modulu: 3.2272.2029.0 Časové razítko chybného modulu: 54dcf963 Kód výjimky: c000001d Posun výjimky: 0000000001d49d13 Verze operačního systému: 6.1.7600.2.0.0.256.48 ID národního prostředí: 1029 Další informace 1: c590 Další informace 2: c590f783c75f58440fc06931816fe9f0 Další informace 3: 887c Další informace 4: 887c2b61bc63beaebff9f7ad79faf0c6 Přesněji, tohle je ten problém Potřebuješ mít nainstalovaný Service pack 1, pak je to OK
|
23 dub 2015, 11:43 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|