|
Právě je 13 úno 2025, 00:20
|
Autor |
Zpráva |
dolik
Private
|
Re: Grand Theft Auto 5
AHOJ, mám stejný problém, jako kolega přede mnou. Prý pomůže polovit vyjímku v antiviru pro složku GTA, co když ale já žádný antivir nemám? Nevíte někdo, co s tím? Předem děkuji za jakoukoliv radu. bosko1984 píše: Ahoj postupoval jsem podle návodu Instalace: - vybalit složku s nainstalovanou hrou - nainstalovat rockstar social klub - nakopírovat update do složky se hrou - nakopírovat crack do složky se hrou - volitelné: zablokovat hře přístup k internetu ve firewallu - spustit přes Launcher.exe Grand Theft Auto 5 (2015) / EN / FULL UNLOCKED U hry je přibalen Update 2 a crack V3, hra je mnou odzkoušená na win7 a jede bezvadně. No když spustím Launcher s tou modrou ikonkou 3DM tak naskočí toto ![Re: Grand Theft Auto 5](http://www2.picturepush.com/photo/a/14636850/img/14636850.jpg)
_________________ Je hezké vidět děti lézt po trávě...do té doby, než ji začnou kouřit. Nač chodit a jezdit , když můžete lítat. Roll it up , Light it up , Smoke it up ! [/size]
|
26 dub 2015, 20:06 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Sensor
Helper
|
bosko1984: V liště vidím Windows Defender a ten ti to určitě blokuje. dolik: Nemáš ho náhodou taky zapnutý? Když tak vypnout a crack znovu nakopírovat. Na stránce 100 je Update 2 a V4.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
26 dub 2015, 20:08 |
|
dolik
Private
|
Děkuji za rychlou reakci. Mám ho vypnutý. Jak jsi řekl, pokusil jsem se tam hodit nový crack, ale teď mi to píše zase tohle... Generation píše: bosko1984: V liště vidím Windows Defender a ten ti to určitě blokuje.
dolik: Nemáš ho náhodou taky zapnutý? Když tak vypnout a crack znovu nakopírovat. Na stránce 100 je Update 2 a V4.
_________________ Je hezké vidět děti lézt po trávě...do té doby, než ji začnou kouřit. Nač chodit a jezdit , když můžete lítat. Roll it up , Light it up , Smoke it up ! [/size]
Naposledy upravil dolik dne 26 dub 2015, 20:21, celkově upraveno 1
|
26 dub 2015, 20:19 |
|
KoVyCeK007
Private 1 st class
|
Tak jsem zkusil update v2 + crack v4 a ty policajti na mě prostě kašlou, asi už šli spát.. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , musela se mi nějak rozbít celá hra tím crackováním,patchováním..updatováním... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , to není možný že to nejde.. když jsem to předtím normálně hrál se vzbuzenýma policajtama kteří do mě kosili co to dalo ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ..zkusím ji nainstalovat znovu, stejnak zítra přeinstaluji win. Štve mě to ale ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ,člověk updatuje hru, v podvědomí že dělá dobře a přitom si ji celou pos... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) PS ,hra mi jela bez problémů s update v1 a crackem v2 ( tím myšleno že policajti přijeli). Je to divný fakt..
|
26 dub 2015, 20:21 |
|
Sensor
Helper
|
dolik píše: Děkuji za rychlou reakci. Mám ho vypnutý. Jak jsi řekl, pokusil jsem se tam hodit nový crack, ale teď mi to píše zase tohle... Proč to tam píše o codex.ini? Vždyť žádná codex verze GTA 5 není. Od koho máš tu verzi?
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
26 dub 2015, 20:29 |
|
KoVyCeK007
Private 1 st class
|
nějakej fake crack ,co zrobil nějaký šprýmař ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ...... prosím odpověd Generation.Díky
|
26 dub 2015, 20:30 |
|
dolik
Private
|
Stahoval jsem to z webhshare a ta verze je od HEROMAN. Generation píše: dolik píše: Děkuji za rychlou reakci. Mám ho vypnutý. Jak jsi řekl, pokusil jsem se tam hodit nový crack, ale teď mi to píše zase tohle... Proč to tam píše o codex.ini? Vždyť žádná codex verze GTA 5 není. Od koho máš tu verzi?
|
26 dub 2015, 20:30 |
|
Sensor
Helper
|
Na stránce 95 je program se souborem, kterým si zkontroluj soubory hry. Nic jinýho mě zatím nenapadá. Zase je víc verzí hry a každý tam má špatně něco jinýho. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Na win 7 taky musí být nainstalovaný service pack 1.
|
26 dub 2015, 20:44 |
|
Sensor
Helper
|
KoVyCeK007 píše: Tak jsem zkusil update v2 + crack v4 a ty policajti na mě prostě kašlou, asi už šli spát.. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , musela se mi nějak rozbít celá hra tím crackováním,patchováním..updatováním... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , to není možný že to nejde.. když jsem to předtím normálně hrál se vzbuzenýma policajtama kteří do mě kosili co to dalo ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ..zkusím ji nainstalovat znovu, stejnak zítra přeinstaluji win. Štve mě to ale ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ,člověk updatuje hru, v podvědomí že dělá dobře a přitom si ji celou pos... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) PS ,hra mi jela bez problémů s update v1 a crackem v2 ( tím myšleno že policajti přijeli). Je to divný fakt.. Taky bych to asi přeinstaloval. Nejspíš tam už bude něco špatně. Update 1 je Day 1 patch. Ten už jsem měl u corepack v tom a jen jsem pak nakopíroval up2 s V2 a pak V4, jak to potom na v2 psalo problém s aktivací. Musíš to teda rozjet na update 2 s V3 nebo V4.
|
26 dub 2015, 20:46 |
|
KoVyCeK007
Private 1 st class
|
Ale počkej jestli to nejede kvůli těm dlcs co jsem tam nakopíroval na tvou radu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ! Zítra hnedka zjistim.. Dobrou noc
|
26 dub 2015, 21:22 |
|
Sensor
Helper
|
Já je tam mám a jede mi to. Schválně jsem to zkoušel dát od znova a taky to jde. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Dobrou.
|
26 dub 2015, 21:38 |
|
RomanHladik
Private
|
Zdravím lidičky, chci se zeptat jestli se někdo dostal přez misi, kde: Michal sestřelí letadlo Trevor ho dohoní na motorce Pak z Michalem zničíte dodávku a jedete z5 za Trevorem Po skončení mise a zprávě že mise je hotová odjíždí Michal i Trevor v autě a hra se přepíná na jinou postavu a sek Bohužel nejde ani finta z přeskočením mise, jelikož to zamrzne až když je mise hotová.... Zkoušel jsem update 2 a 3 a verze cracku 2,3,4 a prostě přez tuto misi se nemůžu nijak dostat Jedině mě napadá save kolem 50% hry Díky.
|
27 dub 2015, 05:12 |
|
alonzzo
Private
|
mě se dějě něco podobného akorát o trochu pozdejsí misi. Při dokončení ukolu mě se hra sekne a nevím co už stím ! Zkoušel jsem všechny cracky a patche dokonce aji přeinstalovat windows ale pořád to vypadává ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) nevíte někdo co stím ??
|
27 dub 2015, 21:19 |
|
pendulka
Private
|
Prochy45 píše: Zdravím,
Po stažení hry, instalace Social Club, instalace update a aplikace cracku se mi po spuštění PlayGTAV spustí Social Club, který stáhne aktualizaci, poté chce přihlášení a samozřejmě klíč. Co je špatně? Zkoušel jsem i instalaci SC přímo v adresáři s nainstalovanou hrou, nic... Grafické ovladače mám aktualizované přímo pro GTA, při spuštění přes 3DM launcher mi vyskočí okno s chybou, že v PC chybí MSVCR100.dll
Předem díky za rady, jak hru spustit.... Mam stejny problem. Uz sem zkusil snad vsechno. Preinstaloval jsem ovladace grafiky na nejnovejsi. Microsoft Visual C++ jsem zkousel snad vsechny verze, ale porad mi to hlasi Aplikaci (0xc000007b) se nepodařilo správně spustit. Kliknutím na tlačítko OK aplikaci ukončíte. A zajimave je, ze 2 dny zpet jsem normalne hral, mel jsem odehrano nejakych 20%. Prosim, nevite nekdo, co s tim?
|
27 dub 2015, 23:57 |
|
pendulka
Private
|
Tak problem z meho predchoziho prispevku vyresen. Sice mi to dalo asi 3 hodiny neustaleho zkoumani ale prislo se na to. Problem mi delal soubor D3DCompiler_43.dll. Stacilo ho vymazat ve slozce Windows/System32 a v slozce Windows/SysWOW64 a pote nainstalovat nejnovejsi verzi DirectX.
|
28 dub 2015, 02:43 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|