|
Právě je 12 úno 2025, 15:53
|
Autor |
Zpráva |
KoVyCeK007
Private 1 st class
|
Re: Grand Theft Auto 5
Tak děláš něco špatně, spouštíš to přes 3dm launcher ? Asi ne,protože jinak by to po tobě key nechtělo. Jakmile to spustíš přes 3dm launcher,tak se ti hra spustí v okně,ukáže se že se 3dm připojil offline a hraješ.
|
03 kvě 2015, 11:11 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
47!
Private 1 st class
|
no už na to nemám nerva takže stahuju tu full verzi a snad to pojede.díky moc zatím
|
03 kvě 2015, 11:36 |
|
47!
Private 1 st class
|
Pánové dáte nějaký odkaz na hru co vám funguje. Díky kdyžtak sz.
|
03 kvě 2015, 12:35 |
|
nforcespeter
Private
|
Čau, nevíte jak změnit jazyk na EN? Mám GTAV od Vladis 1258 a když jsem vkládal poslední update5 přes update3, tak se mi sám změnil jazyk na čínštinu (rozsypaný čaj).
|
03 kvě 2015, 12:36 |
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1276 Bydliště: unknown
|
47! píše: Zdravím pánové nevím co dělám špatně ale nejde mě hra spustit. Stáhnul sem si verzi od corepack která má 31gb a když ji přes deamona instaluju jsou tam 2 isa. Všechno se nainstaluje v pohodě ale když dám projet soubory tím programem tak mám všechno červeně a při spuštění mě to píše že mám spustit LauchGTAV.exe ale přes to to taky nefunguje.nevím co s tím.všechny vyjímky mám povolené a i internet sem vypnul a pořád nic. Za každou radu děkuji. Tvůj antivirus ti zablokoval jeden soubor, který je nutný ke spuštění hry (nějaký soubor od 3dm). To je ten důvod, proč se hra nespustí. Měl jsem stejný problém, ale jakmile jsem povolil ten blokovaný soubor, hra se rozjela a funguje. Bohužel do té doby, než budeš muset poprvé nastoupit do auta (hned první mise při heistu v Ludendorffu) - tam mi to 2 krát po sobě spadlo s chybou TIEUP_0014_CHK_B. Pohledal jsem na internetu, nakopíroval jeden fix a od té doby mi hra nespadla a vše funguje tak, jak má (změna postav, krytí se i střílení z vozidla). Mám verzi od CorePack (ten nejnovější Repack). Link na fix: Potom stačí jenom ten fix nakopírovat do složky s hrou (nic nepřepisuje), spustit ten Launcher, v něm dát Play GTA V a už jenom stačí počkat 20 sekund a hra se spustí a měla by jet bez pádů (hrál jsem hodinu v kuse free roam + 3 mise a v pohodě).
|
03 kvě 2015, 12:53 |
|
47!
Private 1 st class
|
Mannoroth píše: 47! píše: Zdravím pánové nevím co dělám špatně ale nejde mě hra spustit. Stáhnul sem si verzi od corepack která má 31gb a když ji přes deamona instaluju jsou tam 2 isa. Všechno se nainstaluje v pohodě ale když dám projet soubory tím programem tak mám všechno červeně a při spuštění mě to píše že mám spustit LauchGTAV.exe ale přes to to taky nefunguje.nevím co s tím.všechny vyjímky mám povolené a i internet sem vypnul a pořád nic. Za každou radu děkuji. Tvůj antivirus ti zablokoval jeden soubor, který je nutný ke spuštění hry (nějaký soubor od 3dm). To je ten důvod, proč se hra nespustí. Měl jsem stejný problém, ale jakmile jsem povolil ten blokovaný soubor, hra se rozjela a funguje. Bohužel do té doby, než budeš muset poprvé nastoupit do auta (hned první mise při heistu v Ludendorffu) - tam mi to 2 krát po sobě spadlo s chybou TIEUP_0014_CHK_B. Pohledal jsem na internetu, nakopíroval jeden fix a od té doby mi hra nespadla a vše funguje tak, jak má (změna postav, krytí se i střílení z vozidla). Mám verzi od CorePack (ten nejnovější Repack). Link na fix: Potom stačí jenom ten fix nakopírovat do složky s hrou (nic nepřepisuje), spustit ten Launcher, v něm dát Play GTA V a už jenom stačí počkat 20 sekund a hra se spustí a měla by jet bez pádů (hrál jsem hodinu v kuse free roam + 3 mise a v pohodě). ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Prosím tě a můžeš mi popsat celou tu instalaci? já když dám instalovat 1 dvd tak v pohodě pak dám iso dvd 2 a na konci mě něco vyskočí v takové malé tabulce a nevím co to znamená. Kdyby si mě to mohl nějak popsat krok za krokem bylo by to super. Díky
|
03 kvě 2015, 13:20 |
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1276 Bydliště: unknown
|
Určitě (Hádám, že když jsi to už instaloval, tak asi není potřeba zmínit, že je potřeba vybalit archívy a moutnout do DAEMON Tools Lite ISO soubor, že? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ): Takže instalaci začneš prvním DVD, spustíš Setup a řídíš se pokyny na obrazovce. Instalace prvního DVD zabere asi hodinu a potom už dáš akorát Finish, až se to nainstaluje. Potom je potřeba nainstalovat i to druhé DVD, které zabere asi 2 hodiny. Už v instalaci se píše, že se objeví velké množství oken, které rozbalují soubory. Proto ty okna ignoruj, nic s nimi nedělej a jenom čekej, dokud se to všechno nenainstaluje. Až se úspěšně rozbalí zvuky, příkazový řádek ti napíše, ať stiskneš libovolnou klávesu pro pokračování. Tak ji stiskni a potom už klikni akorát opět na Finish a hra bude nainstalovaná. Hlavně potom nezapomeň deaktivovat antivirus, aby ti zase nezežral ten soubor od 3dm a aplikuj ten fix, co jsem sem dával. Po tom všem by hra měla jet.
|
03 kvě 2015, 13:38 |
|
SANDER007
Colonel 2 nd class
|
Tu je moja funkčná hra + kompletný návod ako to všetko nakopnúť. (Nie je to môj up až na uložto) Hra sa neinštaluje a už obsahuje všetko potrebné netreba žiadne dlc ani nič sťahovať samostatne. Hral som to Cca 3 hod a ako mám Update 2 v4 tak som nemal ani 1 CTD. Postup Základná hraMultiUPDaj si do hry Update 2 + v4. Update 2 + v4ZippyshareOdomkni si bonusy Exclusive Content Unlocker for Grand Theft Auto VUložToPoznámka: Pred vložením cracku nezabudnite vypnúť Antivir a dať do výnimky súbor s koncovkou .DLL (3dmgame.dll) Btw: Dúfam že vám to pomôže. ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) Edit: generation toto môžeš dať aj na Prvú stránku aby to videli.
|
03 kvě 2015, 14:29 |
|
Sensor
Helper
|
Je to tam.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
03 kvě 2015, 14:34 |
|
SANDER007
Colonel 2 nd class
|
Prehľadnejšie sa to asi už nedalo napísať
|
03 kvě 2015, 14:35 |
|
S78DK
Private 1 st class
|
Lidi nějaký fix pro update 5 aby to nepadalo už je na světě ? Měl jsem update 3 s modifikovaným souborem a vše v pohodě a v klidu teď jsem dal update 5 a zas to padá . Sice náhodně ale padá .
|
03 kvě 2015, 15:05 |
|
SANDER007
Colonel 2 nd class
|
nie nie je odporúčam update 2 a v4 crack
|
03 kvě 2015, 15:09 |
|
Mira33
Private
|
Ahoj vsem, jsem tu snad jediny komu hra neuklada pozice? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) kdyz najedu do downloadu ve hre je tam 1.6% hotove hry, a kdyz to dam nic to nezmeni porad budu na zacatku, muzu delat mise porad dokola, po kazdem novem zapnuti hry. Jinak vse funkcni zadny pady nic. mam Win 7 verze hry od Vladis1258 mam UPDATE 5 + CRACK V4 3DM
|
03 kvě 2015, 22:51 |
|
ftorres9
Private 1 st class
|
Je problém, když mám už update V4 a crack V5 a budu na to chtít aplikovat update V2 a crack V4? Nebo musím opět na čistou hru bez updatů?
|
04 kvě 2015, 00:42 |
|
SANDER007
Colonel 2 nd class
|
Tak Po prvé Skús si sám uložiť hru a skontroluj v nastaeniach či máš autoukladanie. + Mira Daj si Update v2 Ten je plne funkční ani 1 CTD a hral som to cez 4 hod v kuse teraz som dohral. Po Druhe Crack V5 neexistuje. A nie nebude vadiť že dáš na5 Update v2 a Crack v4
|
04 kvě 2015, 00:46 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|