Autor |
Zpráva |
divizion
Corporal
|
Re: Spidla hry
Naposledy upravil zick-zack dne 15 kvě 2015, 08:21, celkově upraveno 1 |
Linky do CODE |
|
14 kvě 2015, 15:24 |
|
|
divizion
Corporal
|
Špidla - Hledání gráluCo byste dělali, kdyby ožila pradávná legenda? Kdyby byl pravdivý příběh o Svatém grálu, jehož vlastník se může stát pánem světa? A vy měli v rukou indicie, které vás k němu mohou dovést? Ale pozor! Nejste jediní, kdo po posvátné relikvii prahne. Kdo nakonec vypátrá posvátný artefakt? Vy? Nebo někdo jiný? PIU
|
14 kvě 2015, 15:26 |
|
|
divizion
Corporal
|
Královský expresZ princeznina kupé byl odcizen zásnubní prsten s vzácným drahokamem! Ujměte se role zkušeného detektiva a vyřešte troufalý zločin v úchvatné nové hledačce. Královská svatba i osud Evropy jsou v ohrožení!
|
14 kvě 2015, 15:28 |
|
|
divizion
Corporal
|
Říše vílViděla jsem připlouvat k pobřeží tři plachetnice. Asi na náš ostrov zabloudili zase nějací cizinci, říkala jsem si. Ale pak jsem spatřila černou vlajku s lebkou a překříženými hnáty a bylo mi jasné, že se jedná o lodě korzárů. Zkoprnělá strachem jsem pak již jen mlčky pozorovala, jak z lodí vyskakují po zuby ozbrojení piráti a chytají jednu vílu za druhou. Každou z nich umístili do malého diamantového krystalu, který sloužil jako magické vězení. Následně tyto drahokamy roztrousili po celém ostrově. Já jediná jsem unikla. Sama však nedokážu najít a vysvobodit všechny unesené víly. Pomůžete mi?
|
14 kvě 2015, 15:29 |
|
|
divizion
Corporal
|
Šamani - Srdce ZeměZbyli jen tři. Poslední válečníci z kmene Manaj, kteří přežili nelítostné krveprolití. Jejich osada je zničena. Všude zbyla jen země spálená na prach a trosky dříve prosperující osady. Jediná možnost, jak zvrátit osud vašeho kmene, je zažehnout Srdce Země. Cesta je to nebezpečná a protkaná všemožnými nástrahami. Pomozte jim! http://spidla.cz/text-samani-srdce-zeme/
|
23 kvě 2015, 19:35 |
|
|
divizion
Corporal
|
Jantarová kletbaV zemi daleké se rozkládalo pohádkové království. Lidé v něm poklidně žili po celá staletí, než se zjevila Temná královna. Zaklela poddané i vaši královskou rodinu. Vysvoboďte své blízké ze zatracení!
|
24 kvě 2015, 08:48 |
|
|
divizion
Corporal
|
Noc plná kouzelNa paloučku kousek od vrbového lesíku ve stínu měsíčního svitu začíná pomalu vyrůstat nové městečko s kouzelnými bylinkami a bytostmi. Jediné svého druhu. Jak bude vypadat, záleží jen na vás. Vyzdobte si jej, zkrášlete přesně podle svých představ. Bude to kouzelné. Bude to noc plná kouzel. Pojďte si ji prožít také!
|
24 kvě 2015, 08:50 |
|
|
divizion
Corporal
|
Notičky - Dobrodružství v džungliUprostřed džungle jsem našel rukopis starý několik tisíc let. Byl celý pokryt různými značkami a symboly. Jen málokdo by v té změti hieroglyfů hledal mapu k pokladu nevyčíslitelné hodnoty. Nyní již konečně vím, kde leží největší klenot světa. Vydejte se jej hledat společně se mnou
|
24 kvě 2015, 08:51 |
|
|
divizion
Corporal
|
Princ z Persie a hamižný kalifCo by mohlo být zajímavější než napálit tlustého a chamtivého kalifa? Proniknout do jeho harému a zalíbit se všem jeho krásným manželkám! Využijte všechen svůj důvtip a obratnost. Pomozte sympatickému princi převézt kalifa a jeho stráže. Zaručeně si užijete spoustu zábavy!
|
24 kvě 2015, 08:53 |
|
|
divizion
Corporal
|
Léon Clifton - Stopa zlaByl zavražděn nejbohatší muž Ameriky. Bankéř Mr. Coins. Původ jeho bohatství zůstává však i po jeho smrti jednou velkou záhadou. Jak vlastně získal svůj nesmírný majetek? Proč zemřel? Kdo stojí za touto vraždou? To netušíte. Ale někdo přece jenom ano. Jeho přátelé, kteří společně s panem Coinsem podnikli pře lety jednu nebezpečnou výpravu…
|
24 kvě 2015, 09:30 |
|
|
divizion
Corporal
|
Město hříchuHonza se jednoho dne probudil a zjistil, že je jeho milovaná Lenka pryč. Za pár dní mají mít svatbu a po nevěstě ani stopy. Po dalším pátrání je vše jasné – Lenka byla unesena do záhadného města, které je opředeno děsivými pověstmi! Nastávající manžel Honza si sám neví rady. Pomozte mu jí zachránit!
|
24 kvě 2015, 09:32 |
|
|
divizion
Corporal
|
Mezi nebem a zemíZ mračen se vynořil obrovský kus skály. Tedy spíše kus ostrova, který levitoval nad naším městečkem. Zprvu jsme se všichni obávali, že si pro nás právě přišli mimozemšťané. Až čas ukázal, že se jedná jen o opuštěný chrám. Komu asi patřil? Moje kamarádka se rozhodla jej prozkoumat na vlastní pěst. Od té doby je nezvěstná. A já musím přijít na to, co se s ní stalo. Unesl ji někdo? A pokud ano, tak proč?
|
24 kvě 2015, 09:33 |
|
|
divizion
Corporal
|
Zachraň synaZdálo se mi, jako kdybych slyšela křik. Přicházel z pokoje mého syna! Okamžitě jsem utíkala zjistit, co se děje. Rozrazila jsem dveře a polil mě studený pot. Byl pryč! Mé jediné dítě někdo unesl! Podaří se vám zjistit, kdo to byl a proč to udělal?
|
24 kvě 2015, 09:35 |
|
|
divizion
Corporal
|
Záchvěv - Vůně zapomněníMladá žena, zhroucená uprostřed ulice. Kdo – nebo co – na ni útočí? Zatímco ji ošetřujete, zjišťujete, že by mohla mít něco společného i s vaší minulostí… A možná jste to jen vy, kdo ji může uchránit před podivnou nákazou. Jisté však je, že na takové dobrodružství vás na lékařské fakultě ani v nejmenším nepřipravili!
|
24 kvě 2015, 09:38 |
|
|
divizion
Corporal
|
Zloději dušíByly jsme se sestrou samy doma. Užívaly jsme si vzácné chvíle klidu a pohody. Večerní idylu však narušilo řádění neznámých zloduchů, kteří se vloupali do našeho domu. Slyšela jsem, jak sestra zoufale volá o pomoc. Když jsem se konečně dostala do jejího pokoje, byla pryč. Ti darebáci ji unesli! Pomozte mi ji najít a zachránit mou milovanou sestru.
|
24 kvě 2015, 09:39 |
|
|
|