|
Právě je 12 úno 2025, 11:50
|
Autor |
Zpráva |
Drakon
Private 1 st class
|
Re: Zaklínač 3: Divoký Hon
Tak to nemáš šanci ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Prostě si ten quest nech na později ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) To tak musí dělat všichni.
|
29 kvě 2015, 19:59 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Witzwald
Private
|
Ahoj. Nejsem žádné TURBO hráč. Zaklínače jedu na nejtěžší úroveň a snažím se o to abych vždy vibaral možnosti, jak by je vybral sam A. Sapkowski :-P Takže jsem při prvním náznaků rvačky (quest, kdy do hospody vejdou vojáci krvavého barona a vyprovokuje mne, tak je tam vymlatim). Sice se pak do města musím dostávat pres studnu :-D ,ale to neva. Co mne vadí je ten tipek který obira mrtvé na poli a jeho švagr mi dal úkol, ze když dokážu uhlídat aby mu gholi neprekazeli, tak mi prodá glejt levnejc. Problém je ze ten podelanej švagr vždy vlitne do smečky gholu (7-9 lvl a já mám lvl 5 ) a umře mi a ten s tím glejtem o sleve nechce ani slyšet i když mu řeknu, ze jsem gholy eliminoval. PROTO SE PTAM - podařilo se někomu toho jeho švagra ochránit? Další chyba co mi na hře vadí je hra Gvint. Stává se vám, že nemůžete za celou hru použít frakční kartu? Bych uvítal též nápisy nad bylinkami. Preklikavat na mapu a číst kde se mi jaká objevila je docela deprimujici. Takže se je vlastně ucim pamatovat jak vypadají . Já vim ze zaklínač ma tvrdý život ale botanica je fakt hard obor.
|
30 kvě 2015, 08:57 |
|
MAXXIS4
Master Sergant
|
Ten glejt dostaneš ak splníš zakázku Netvor z lesu. Dostaneš ju vtedy zdarma. To druhé neviem
|
30 kvě 2015, 12:23 |
|
oplan600
Sergeant
|
Witzwald píše: Ahoj. Nejsem žádné TURBO hráč. Zaklínače jedu na nejtěžší úroveň a snažím se o to abych vždy vibaral možnosti, jak by je vybral sam A. Sapkowski :-P Takže jsem při prvním náznaků rvačky (quest, kdy do hospody vejdou vojáci krvavého barona a vyprovokuje mne, tak je tam vymlatim). Sice se pak do města musím dostávat pres studnu :-D ,ale to neva. Co mne vadí je ten tipek který obira mrtvé na poli a jeho švagr mi dal úkol, ze když dokážu uhlídat aby mu gholi neprekazeli, tak mi prodá glejt levnejc. Problém je ze ten podelanej švagr vždy vlitne do smečky gholu (7-9 lvl a já mám lvl 5 ) a umře mi a ten s tím glejtem o sleve nechce ani slyšet i když mu řeknu, ze jsem gholy eliminoval. PROTO SE PTAM - podařilo se někomu toho jeho švagra ochránit? Další chyba co mi na hře vadí je hra Gvint. Stává se vám, že nemůžete za celou hru použít frakční kartu? Bych uvítal též nápisy nad bylinkami. Preklikavat na mapu a číst kde se mi jaká objevila je docela deprimujici. Takže se je vlastně ucim pamatovat jak vypadají . Já vim ze zaklínač ma tvrdý život ale botanica je fakt hard obor. glejt ziskas i tak, ked splnis misiu rodinne zalezitosti pre krvaveho barona, pecka quest, ten sa mi zatial najviac pozdaval..
|
30 kvě 2015, 12:57 |
|
MifakM
Captain
|
Zdravím, chtěl bych vědět jestli někdo má podobný problém jako já a to při rozhovorech. Mám znamení ovlivňující mysl (Axie) na maximu, ale přitom při rozhovorech nemám možnost vybrat text, který je právě na Axie závislý. Je červený a u toho napsáno že nemám potřebnou úroveň Axie. Jak ji tedy případně zvýším?
|
30 kvě 2015, 17:42 |
|
Stana96
Warrant
|
oplan600 píše: Witzwald píše: Ahoj. Nejsem žádné TURBO hráč. Zaklínače jedu na nejtěžší úroveň a snažím se o to abych vždy vibaral možnosti, jak by je vybral sam A. Sapkowski :-P Takže jsem při prvním náznaků rvačky (quest, kdy do hospody vejdou vojáci krvavého barona a vyprovokuje mne, tak je tam vymlatim). Sice se pak do města musím dostávat pres studnu :-D ,ale to neva. Co mne vadí je ten tipek který obira mrtvé na poli a jeho švagr mi dal úkol, ze když dokážu uhlídat aby mu gholi neprekazeli, tak mi prodá glejt levnejc. Problém je ze ten podelanej švagr vždy vlitne do smečky gholu (7-9 lvl a já mám lvl 5 ) a umře mi a ten s tím glejtem o sleve nechce ani slyšet i když mu řeknu, ze jsem gholy eliminoval. PROTO SE PTAM - podařilo se někomu toho jeho švagra ochránit? Další chyba co mi na hře vadí je hra Gvint. Stává se vám, že nemůžete za celou hru použít frakční kartu? Bych uvítal též nápisy nad bylinkami. Preklikavat na mapu a číst kde se mi jaká objevila je docela deprimujici. Takže se je vlastně ucim pamatovat jak vypadají . Já vim ze zaklínač ma tvrdý život ale botanica je fakt hard obor. glejt ziskas i tak, ked splnis misiu rodinne zalezitosti pre krvaveho barona, pecka quest, ten sa mi zatial najviac pozdaval.. Jo mě švagr přežil... myslím že to bylo na 2. pokus. Stačí stát ve předu a tahat je na sebe. Třena vyprovokovat kuší. Ale hádám že na tuhle obtížnost to bude dost stresující.
|
30 kvě 2015, 17:55 |
|
Drakon
Private 1 st class
|
MifakM píše: Zdravím, chtěl bych vědět jestli někdo má podobný problém jako já a to při rozhovorech. Mám znamení ovlivňující mysl (Axie) na maximu, ale přitom při rozhovorech nemám možnost vybrat text, který je právě na Axie závislý. Je červený a u toho napsáno že nemám potřebnou úroveň Axie.
Jak ji tedy případně zvýším? A přesunul sis tu schopnost, vpravo do těch prázdných políček ?
|
30 kvě 2015, 19:40 |
|
MifakM
Captain
|
Drakon píše: A přesunul sis tu schopnost, vpravo do těch prázdných políček ? Mám tam tu nejvyšší - Ovládnutí
|
30 kvě 2015, 19:51 |
|
MAXXIS4
Master Sergant
|
Ale tam nie len že si tú možnosť vylepšíš ale musíš ju z ľava presunúť a tak aktivovať do prava do túch políčok prázdnych. Tam sú 4 miesta na mutageny a 12 miest na tie schopnosti
|
30 kvě 2015, 22:09 |
|
MifakM
Captain
|
MAXXIS4 píše: Ale tam nie len že si tú možnosť vylepšíš ale musíš ju z ľava presunúť a tak aktivovať do prava do túch políčok prázdnych. Tam sú 4 miesta na mutageny a 12 miest na tie schopnosti Dyť píšu že ji tam mám - tu nejvyšší
|
30 kvě 2015, 22:27 |
|
Witzwald
Private
|
Stana96 píše: Jo mě švagr přežil... myslím že to bylo na 2. pokus. Stačí stát ve předu a tahat je na sebe. Třena vyprovokovat kuší. Ale hádám že na tuhle obtížnost to bude dost stresující. Přesně tohle jsem potřeboval slyšet. Pokud přežil tobě, tak určitě přežije i mne. :-P A o stresujících bojích vím své. Naposledy jsem bojoval v ochranné kouli a zavírali jsme s čarodějkou té ledové koule ze kterých vybíhali divocí psí. Asi až na po 6te jsem to dal. Toho Golema před tím na po 4 a toho Hrliče na po 2. Přízraky a utopence jsem zabíjel hodinu a půl... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Tuhle hru jsi dokážu prožit ve stresu. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) PS: Ten Glejt jsi od toho tipka co mu mám pohlídat švagra koupit za 100 zlatých, ale proč jít cestou nejmenšího odporu?
|
30 kvě 2015, 22:42 |
|
S78DK
Private 1 st class
|
Přátelé mám problém s věcí která se nazývá černobohův runový kámen , mám slabší i silnější ale oba dva mi pridavají "0 útočné síly" nevíte čím to může bejt ? i 1 je lepší než 0 =D Když mi přidá 0 tak je ten předmět takřka zbytečný ...
|
31 kvě 2015, 15:01 |
|
Martin888
Sergeant
|
Witzwald píše: Ahoj. Nejsem žádné TURBO hráč. Zaklínače jedu na nejtěžší úroveň a snažím se o to abych vždy vibaral možnosti, jak by je vybral sam A. Sapkowski :-P Takže jsem při prvním náznaků rvačky (quest, kdy do hospody vejdou vojáci krvavého barona a vyprovokuje mne, tak je tam vymlatim). Sice se pak do města musím dostávat pres studnu :-D ,ale to neva. Co mne vadí je ten tipek který obira mrtvé na poli a jeho švagr mi dal úkol, ze když dokážu uhlídat aby mu gholi neprekazeli, tak mi prodá glejt levnejc. Problém je ze ten podelanej švagr vždy vlitne do smečky gholu (7-9 lvl a já mám lvl 5 ) a umře mi a ten s tím glejtem o sleve nechce ani slyšet i když mu řeknu, ze jsem gholy eliminoval. PROTO SE PTAM - podařilo se někomu toho jeho švagra ochránit? Další chyba co mi na hře vadí je hra Gvint. Stává se vám, že nemůžete za celou hru použít frakční kartu? Bych uvítal též nápisy nad bylinkami. Preklikavat na mapu a číst kde se mi jaká objevila je docela deprimujici. Takže se je vlastně ucim pamatovat jak vypadají . Já vim ze zaklínač ma tvrdý život ale botanica je fakt hard obor. A dá se získat i třetí metodou, koupíš ho za 1000 korun od jednoho kšeftaře v tom táboru uprchlíků, je kousek toho vojáka co Ti zadá quest Netvor z lesů a myslím, že jsou i další způsoby jak ho získat, nebo ho vůbec nemusíš mít a jednoduše obejdeš vojáky tím, že to vemeš loďkou po vodě, ale nevím jestli ho po tobě nebudou chtít jak půjdeš do Novigradu, chce to odzkoušet...
_________________ CPU: Core I5 - 750 (3,8Ghz) VGA: Sapphire R9 280x Vapor-X 3GB (1070/6200Mhz) MB: Gigabyte P55-UD3R RAM: 8GB DDR 3 Kingston 1600Mhz HDD 1: SEAGATE 500GB HDD 2: SEAGATE 500GB(sys) EDD: 2,32TB(320GB+2TB) Zvuk: Sound Blaster 2 ZS Myš: RAZER LACHESIS Zdroj: SEASONIC M12II-620W
|
31 kvě 2015, 19:29 |
|
JonesX3
Private
|
Čau,nevíte kde se nachazí holič,jednou sem ho uš osvobodil z jedne klece a nechal se ostrihat ale nevidim ho na mapě,muže my nekdo poradit?
|
31 kvě 2015, 21:11 |
|
emko11
Sergeant
|
Potřebuji vysvobodit z hořících stájí koně a lidi, jak prodloužit nádech, ABY MI NEEXNUL... nikde to v lektvarech nemůžu najít... mise s baronem
_________________ OS W11 CPU Ryzen 3700X 3,8GHz MB GigaByte B550 RAM Trancend 16 GB DDR3 1500 MHz GPU Nvidia 4070 RTX 12GB SSD OCZ 240 GB SATA3 HDD WD 2 TB SATA3
|
31 kvě 2015, 21:47 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|