fastshare
Zobrazit téma - Zaklínač 3: Divoký Hon
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 12:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 468 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Další
 Zaklínač 3: Divoký Hon 
Autor Zpráva
Colonel 3 rd class
Colonel 3 rd class

Příspěvek Re: Zaklínač 3: Divoký Hon

Witzwald píše:

NE SPAMUJTE TETO PŘIBLBLE STRÁNKY. NENÍ TAM ŽADEN SOUBOR NA STAHNUTI ! JEDINĚ CO NA VÁS VYBAFNE, TAK JE JEDEN BLBEČEK CO SE STĚŽUJE JAK MU VŠICHNI UBLIŽUJOU.

PS. Nezapomeňte mně zase smazat, tak jak minule.

Asi zle klikas, kedze je tam 141 MB subor :D

03 čer 2015, 17:13
Private 1 st class
Private 1 st class

Lidičky prosim vás mám problém když zapnu hru tak mi naskočí černá obrazovka jako by se spouštěla ale přitom se nic neděje a ve zprávcích úloh mi ukazuje že normálně běží, neví někdo co s tím pls

03 čer 2015, 17:16
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class

Mesiash17 píše:
Lidičky prosim vás mám problém když zapnu hru tak mi naskočí černá obrazovka jako by se spouštěla ale přitom se nic neděje a ve zprávcích úloh mi ukazuje že normálně běží, neví někdo co s tím pls

presne toto sa stáva aj mne. A neviem čím to je najprv niekedy sa to stane aj s ACU. A buď musím zapnú´t nejakú inú hru čo to nerobí alebo odhlásiť užívateľa aby mi potom nabehla. A neviem čo mi to spôsobujem. ináč normálne potom Hrám AJ ACU aj Witchera III
bez jedného crashu ale nejde mi ho zapnúť niekedy sa chytí niekedy nie neviete čo je s tým Mám nvidiu katru.

03 čer 2015, 18:00
Master Sergant
Master Sergant

prisoner píše:
Witzwald píše:

NE SPAMUJTE TETO PŘIBLBLE STRÁNKY. NENÍ TAM ŽADEN SOUBOR NA STAHNUTI ! JEDINĚ CO NA VÁS VYBAFNE, TAK JE JEDEN BLBEČEK CO SE STĚŽUJE JAK MU VŠICHNI UBLIŽUJOU.

Asi zle klikas, kedze je tam 141 MB subor :D

Zase tu má niekto bordel v PC ....

03 čer 2015, 18:12
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Witzwald píše:
t.h.i.n.g píše:
The.Witcher.3.Wild.Hunt.6.DLC-GOG

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

DLC included:
*NEW* Nilfgaardian Armor Set
*NEW* Elite Crossbow Set
Contract: Missing Miners
Alternative Look for Yennefer
Temerian Armor Set
Beard and Hairstyle Set for Geralt

když neumíš stahovat tak tu ani nelez nezlob se :D

RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD WD Black 3TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window

03 čer 2015, 20:30
Private 1 st class
Private 1 st class

SANDER007 píše:
Mesiash17 píše:

presne toto sa stáva aj mne. A neviem čím to je najprv niekedy sa to stane aj s ACU. A buď musím zapnú´t nejakú inú hru čo to nerobí alebo odhlásiť užívateľa aby mi potom nabehla. A neviem čo mi to spôsobujem. ináč normálne potom Hrám AJ ACU aj Witchera III
bez jedného crashu ale nejde mi ho zapnúť niekedy sa chytí niekedy nie neviete čo je s tým Mám nvidiu katru.

no tak stejně nic zkoušel sem pár her k tomu zapnout ani tak to mě ale štve, fakt nikdo nemá nakou radu co s tím ?? :(

03 čer 2015, 22:04
Private 1 st class
Private 1 st class

Stana96 píše:
paffen píše:
hra je to fajna vse chapu jsem na urovni 8 byl sem i na skeliige uz jeden quest od 16 comlete stacilo prezit cestu na lodi ktera pak storskota :D ale chci se zeptat hodne ujizdim na kartach zbiram ten balicek abych sem ohl zapsat u pisare ... jiste nekteri vite posledni kartu co sem zatim ziskal byla od Markyzy nebeske ... prosim rekla mi jen koho mam hledat ale nerekla kde jen novigrad je to docela velke abych kazdeho obchazel ... nedostal sem ani pokracovani quest :( mam jen qest vysoke sazky ( cos je ten pisar) a to je od 26 tusim jak dal pokraovat ? jak ziskat dalsi kartu ? hodnoceni mam teprve pro quest vysoke sazky 2/5 ... dekuji za pomoc jiste nekteri vite me nic nenapada ... dekuji za odp

Si na malé úrovni... :D Některé questy se otvírají později a také po určitých questech... :D nechápu co děláš tak brzo na Skellige... :D já sem LVL 14 36h odehraných a jsem ve Velenu a ještě sem ani nebyl v Bažinách u čarodějnic... :D

na male urovni na karty jiste nejsem mam severni risi karet v celkove sile 124 !!! a myslim ze quest na karty je vzdy v jistem meste dle fora v oxenfortu kazdopadne ta nebeska rikala ze v novigradu a co sem delal na skelige ? to je jednoduche vedlejsi quest byl od lvl 13 ja sem 8 nebyl tak tezky ... jinak vim ze na skelige je to od 20+ jenze jet tam muzes i driv za 1000goldu ktere zaplatis stejne vzdy :)

EDIT : tak v oxu neni zatim zadny gwint ... nevim tedyk jak dal pokracovat ve zberu karet pomoci porazky urcitych lidi :(( prosim poradi nekdo ??

PS: ale chci se zeptat hodne ujizdim na kartach zbiram ten balicek abych sem ohl zapsat u pisare ... jiste nekteri vite posledni kartu co sem zatim ziskal byla od Markyzy nebeske ... prosim rekla mi jen koho mam hledat ale nerekla kde jen novigrad je to docela velke abych kazdeho obchazel ... nedostal sem ani pokracovani quest :( mam jen qest vysoke sazky ( cos je ten pisar) a to je od 26 tusim jak dal pokraovat ? jak ziskat dalsi kartu ? hodnoceni mam teprve pro quest vysoke sazky 2/5 ... dekuji za pomoc jiste nekteri vite me nic nenapada ... dekuji za odp

03 čer 2015, 23:16
Corporal
Corporal

Pokud ma nekdo problem s pripisovanim xp
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

GPU MSI GTX 970 4GB PSU Corsair CX500M

i_m_a_g_e

04 čer 2015, 10:14
Private 1 st class
Private 1 st class

omlouvám se za spamování

04 čer 2015, 15:22
Private
Private

Zdarec, nemuzu se dostat na ostrovy - pri cutscene mi to vzdycky padne. Ani patch 1.04 nepomohl. nevite co s tim?

04 čer 2015, 23:43
Corporal
Corporal

anti.77 napsal:
Zkusil jsem i starej tři dny ,jak se dostanu k tomu kapitánovi a souhlasim s plavbou,on řekne "zvednem kotvy,naběhne loading s tim jakoby videem a na konci skok do windows Emotikona frown .... doposud hra frčela bez jediný chybičky ......

edit : asi bug na některých sestavách viz

http://forums.cdprojektred.com/threads/ ... o-Skellige

Tak kdyby měl někdo stejný problém,vyčetl jsem na tom foru CD projektu,že jeden člověk měl to samý a když slnil ten úkol se zabitím ekimary v záhadných vraždách tak hra přestala padat .... zkusil jsem to,jelikož ekimara byla na 22l a já jí před časem nemoh udolat ale těď na 17lvl se mi to povedlo a vrátil sem se ke kapitánovi a jsem na Skelline Emotikona smile ... divný ale funguje to a rychlé cestování mezi Novigradem (např) a Skilline bez problémů ...

05 čer 2015, 00:36
Private
Private

Mesiash17 píše:

omlouvám se za spamování

Máš ve hře nastavené rozlišení jiné než je rozlišení tvého minitoru.To se stává.....rada je naprosto jednoduchá.Dp vyhledávač win zadáš the wither 3 a mělo by ti najít v documents/The witcher 3 (aspoň to tam mám já WIN7) složku "user.setting" kde po otevření změníš nastavení např. na 1920x1080 a podobně.Změníš to když složku otevřeš v txt. a problém by měl být vyřešen.

05 čer 2015, 08:38
Sergeant
Sergeant

Může mi někdo poradit, kde získám 2, 3 a 4 mapku na vylepšení medvědího setu? Na skellige teď plním vedlejšáky a jde to jak po másle, ale nechce se mi chodit a heldat to mezi obchodníky/kováři a já nevím co ještě, nejlíp kdyby někdo napsal na kterém cestovním bodě(ostrově) + jméno oné osoby a nejlíp i mapku. Btw., jsem lvl 38 a jsem víceméně nazačátku hl. questu, jsem zvědavý kolik budu mít lvl na konci hry, odhaduju nějak kolem 50 a možná i víc, btw. kdo chce poradit jak rychle expit tak pište do zpráv.

RAM: 8GB DDR 3 Kingston 1600Mhz
HDD 1: SEAGATE 500GB
HDD 2: SEAGATE 500GB(sys)
EDD: 2,32TB(320GB+2TB)
Zvuk: Sound Blaster 2 ZS
Myš: RAZER LACHESIS
Zdroj: SEASONIC M12II-620W

05 čer 2015, 09:31
Private 1 st class
Private 1 st class

Martin888 píše:
Může mi někdo poradit, kde získám 2, 3 a 4 mapku na vylepšení medvědího setu? Na skellige teď plním vedlejšáky a jde to jak po másle, ale nechce se mi chodit a heldat to mezi obchodníky/kováři a já nevím co ještě, nejlíp kdyby někdo napsal na kterém cestovním bodě(ostrově) + jméno oné osoby a nejlíp i mapku. Btw., jsem lvl 38 a jsem víceméně nazačátku hl. questu, jsem zvědavý kolik budu mít lvl na konci hry, odhaduju nějak kolem 50 a možná i víc, btw. kdo chce poradit jak rychle expit tak pište do zpráv.

Bear Witcher Gear Set
Base - Armourer in Oxenfurt
Enhanced, Superior and Mastercrafed – Blacksmith near Bridge to Kaer Trolde

Cat Witcher Gear Set

Base and Enhanced – Vendor and blacksmith in Backbough
Superior – Crow’s Perch Vendor
Mastercrafted – Lindenvale

Griffin Witcher Gear Set

Base and Enhanced – Armourer in Midcopse

Superior – Hierarch Square in Novigrad

Mastercrafted – Hattori (Can be bought after completing the Of Swords and Dumplings quest)

05 čer 2015, 12:40
Private 1 st class
Private 1 st class

brendy99 píše:
Mesiash17 píše:

omlouvám se za spamování

Máš ve hře nastavené rozlišení jiné než je rozlišení tvého minitoru.To se stává.....rada je naprosto jednoduchá.Dp vyhledávač win zadáš the wither 3 a mělo by ti najít v documents/The witcher 3 (aspoň to tam mám já WIN7) složku "user.setting" kde po otevření změníš nastavení např. na 1920x1080 a podobně.Změníš to když složku otevřeš v txt. a problém by měl být vyřešen.

jo soubor sem našel ale nevím u čeho mám změnit velikost obrazu přesně protože tam nikde nejsou žádné podobné údaje

05 čer 2015, 15:30
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 468 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]