fastshare
Zobrazit téma - Zaklínač 3: Divoký Hon
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 15:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 468 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 32  Další
 Zaklínač 3: Divoký Hon 
Autor Zpráva
Sergeant
Sergeant

Příspěvek Re: Zaklínač 3: Divoký Hon

funguje vam rychle cestovani?

05 čer 2015, 18:05
Sergeant
Sergeant

popopki píše:
Martin888 píše:
Může mi někdo poradit, kde získám 2, 3 a 4 mapku na vylepšení medvědího setu? Na skellige teď plním vedlejšáky a jde to jak po másle, ale nechce se mi chodit a heldat to mezi obchodníky/kováři a já nevím co ještě, nejlíp kdyby někdo napsal na kterém cestovním bodě(ostrově) + jméno oné osoby a nejlíp i mapku. Btw., jsem lvl 38 a jsem víceméně nazačátku hl. questu, jsem zvědavý kolik budu mít lvl na konci hry, odhaduju nějak kolem 50 a možná i víc, btw. kdo chce poradit jak rychle expit tak pište do zpráv.

Bear Witcher Gear Set
Base - Armourer in Oxenfurt
Enhanced, Superior and Mastercrafed – Blacksmith near Bridge to Kaer Trolde

Cat Witcher Gear Set

Base and Enhanced – Vendor and blacksmith in Backbough
Superior – Crow’s Perch Vendor
Mastercrafted – Lindenvale

Griffin Witcher Gear Set

Base and Enhanced – Armourer in Midcopse

Superior – Hierarch Square in Novigrad

Mastercrafted – Hattori (Can be bought after completing the Of Swords and Dumplings quest)

Moc díky

RAM: 8GB DDR 3 Kingston 1600Mhz
HDD 1: SEAGATE 500GB
HDD 2: SEAGATE 500GB(sys)
EDD: 2,32TB(320GB+2TB)
Zvuk: Sound Blaster 2 ZS
Myš: RAZER LACHESIS
Zdroj: SEASONIC M12II-620W

05 čer 2015, 18:14
Private
Private

Mesiash17 píše:
brendy99 píše:
Mesiash17 píše:
Lidičky prosim vás mám problém když zapnu hru tak mi naskočí černá obrazovka jako by se spouštěla ale přitom se nic neděje a ve zprávcích úloh mi ukazuje že normálně běží, neví někdo co s tím pls

omlouvám se za spamování

Máš ve hře nastavené rozlišení jiné než je rozlišení tvého minitoru.To se stává.....rada je naprosto jednoduchá.Dp vyhledávač win zadáš the wither 3 a mělo by ti najít v documents/The witcher 3 (aspoň to tam mám já WIN7) složku "user.setting" kde po otevření změníš nastavení např. na 1920x1080 a podobně.Změníš to když složku otevřeš v txt. a problém by měl být vyřešen.

jo soubor sem našel ale nevím u čeho mám změnit velikost obrazu přesně protože tam nikde nejsou žádné podobné údaje

USER.SETTING musíš otevřít v texťáku to znamená txt.(klepneš myší a vybereš program pro otevírání a zvolíš txt.) a tam pak změníš řádek třeba na :Resolution="1920x1080" a ty tam máš nastavené hodnoy co ti nestíhá monitor, tak to stačí jen přepsta na tvoje hodnoty monitoru.

06 čer 2015, 09:51
Private
Private

Mám dotaz. Jsem v misi co se jmenuje Porucha. Mám hledat magnetický signál pomoci přístroje Potestizometr. Hledám v kruhu kde mám hledat ale nic mě to neukazuje jen jak říká že má signál a přihořívá hoří atd.. Jsem na mistě kde by to mohlo být ale nic se mě nezobrazuje. Nevim jak dál. Nebo co dělám špatně. pomoc prosim. Je někdo v tom stejným místě? :)

06 čer 2015, 14:11
Corporal
Corporal

anastazia6 píše:
Mám dotaz. Jsem v misi co se jmenuje Porucha. Mám hledat magnetický signál pomoci přístroje Potestizometr. Hledám v kruhu kde mám hledat ale nic mě to neukazuje jen jak říká že má signál a přihořívá hoří atd.. Jsem na mistě kde by to mohlo být ale nic se mě nezobrazuje. Nevim jak dál. Nebo co dělám špatně. pomoc prosim. Je někdo v tom stejným místě? :)

hladaj pri stene v bedne, nie vsetko sa nachadza uprostred toho zlteho kruhu

06 čer 2015, 14:31
Private 1 st class
Private 1 st class

S78DK píše:
Přátelé mám problém s věcí která se nazývá černobohův runový kámen , mám slabší i silnější ale oba dva mi pridavají "0 útočné síly" nevíte čím to může bejt ? i 1 je lepší než 0 =D Když mi přidá 0 tak je ten předmět takřka zbytečný ...

Opraveno ve verzi 1.05.

06 čer 2015, 15:11
Private 1 st class
Private 1 st class

jo soubor sem našel ale nevím u čeho mám změnit velikost obrazu přesně protože tam nikde nejsou žádné podobné údaje[/quote]

USER.SETTING musíš otevřít v texťáku to znamená txt.(klepneš myší a vybereš program pro otevírání a zvolíš txt.) a tam pak změníš řádek třeba na :Resolution="1920x1080" a ty tam máš nastavené hodnoy co ti nestíhá monitor, tak to stačí jen přepsta na tvoje hodnoty monitoru.[/quote]

zkoušel sem to jak říkáš otevřel sem to v poznámkovém bloku, přepsal na své parametry ale nic se neděje :(((((

06 čer 2015, 15:21
Private
Private

Mesiash17 píše:
jo soubor sem našel ale nevím u čeho mám změnit velikost obrazu přesně protože tam nikde nejsou žádné podobné údaje

USER.SETTING musíš otevřít v texťáku to znamená txt.(klepneš myší a vybereš program pro otevírání a zvolíš txt.) a tam pak změníš řádek třeba na :Resolution="1920x1080" a ty tam máš nastavené hodnoy co ti nestíhá monitor, tak to stačí jen přepsta na tvoje hodnoty monitoru.[/quote]

zkoušel sem to jak říkáš otevřel sem to v poznámkovém bloku, přepsal na své parametry ale nic se neděje :((((([/quote]

A uložily se ti parametry co jsi je tam napsal ? Někdy musíš skopírovat soubor na plochu tam přepsat a po tom zase vrátit kam patří....jinak už nevím.

06 čer 2015, 20:14
Corporal
Corporal

ahojte mohli byste sem dat patch 1.05 pro gog verzi děkuji na těch strankach to nemužu najít děkuji předem za odpověd

07 čer 2015, 10:33
Private
Private

herkules1731 píše:
ahojte mohli byste sem dat patch 1.05 pro gog verzi děkuji na těch strankach to nemužu najít děkuji předem za odpověd

Patch 1.05 najdeš tu:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Heslo pro rozbaleni je
zaklinac

07 čer 2015, 11:46
Private 1 st class
Private 1 st class

brendy99 píše:
Mesiash17 píše:

USER.SETTING musíš otevřít v texťáku to znamená txt.(klepneš myší a vybereš program pro otevírání a zvolíš txt.) a tam pak změníš řádek třeba na :Resolution="1920x1080" a ty tam máš nastavené hodnoy co ti nestíhá monitor, tak to stačí jen přepsta na tvoje hodnoty monitoru.

zkoušel sem to jak říkáš otevřel sem to v poznámkovém bloku, přepsal na své parametry ale nic se neděje :((((([/quote]

A uložily se ti parametry co jsi je tam napsal ? Někdy musíš skopírovat soubor na plochu tam přepsat a po tom zase vrátit kam patří....jinak už nevím.[/quote]

JJ parametry sou uložený a furt to nejde a korát je zajímaví že když přes ALT+tabulator přejdu na nákou složku a kurzor nechám furt na černý obrazovce (ve hře ) tak je to kurzor ze hry ale nic víc nevidím :(( už nwm co s tím mám dělat :(
Opravdu nikdo neví co s tím??? :´((((

07 čer 2015, 19:45
Private 1 st class
Private 1 st class

Další dvě DLC- mise Bláznovo zlato a jiný vzhled pro některé Gwint karty
https://kat.cr/the-witcher-3-wild-hunt-dlc-pack-3-bat-t10775154.html

10 čer 2015, 15:45
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Witcher 3.Fools.Gold.Quest.&.Ballad.Heroes.Neutral.Gwent.Card.Set.DLC.GOG

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD WD Black 3TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window

10 čer 2015, 20:19
Private 1 st class
Private 1 st class

Mesiash17 píše:
brendy99 píše:
Mesiash17 píše:

zkoušel sem to jak říkáš otevřel sem to v poznámkovém bloku, přepsal na své parametry ale nic se neděje :(((((

A uložily se ti parametry co jsi je tam napsal ? Někdy musíš skopírovat soubor na plochu tam přepsat a po tom zase vrátit kam patří....jinak už nevím.[/quote]

JJ parametry sou uložený a furt to nejde a korát je zajímaví že když přes ALT+tabulator přejdu na nákou složku a kurzor nechám furt na černý obrazovce (ve hře ) tak je to kurzor ze hry ale nic víc nevidím :(( už nwm co s tím mám dělat :(
Opravdu nikdo neví co s tím??? :´(((([/quote]
takže opravdu nikdo už neví jak na to ?? :((

10 čer 2015, 20:36
Corporal
Corporal

NOOO tak dohrano mel jsem (BAD) ending ale snazil jsem se bejt spravnej jsem z toho na svestku :(

Co ostatni jak jste spokojeni se svym koncem ? :)

GPU MSI GTX 970 4GB PSU Corsair CX500M

i_m_a_g_e

11 čer 2015, 01:22
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 468 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 32  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]