fastshare
Zobrazit téma - Zaklínač 3: Divoký Hon
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 17:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 468 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 32  Další
 Zaklínač 3: Divoký Hon 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek Re: Zaklínač 3: Divoký Hon

Musím se přiznat, že jsem sice hrál první a druhý díl Zaklínače, ale to bylo 4 roky zpátky, takže jsem před hraním třetího Zaklínače vůbec nevěděl, co mě čeká (hodně jsem toho pozapomněl kromě jména hlavního hrdiny :D ). Každopádně hlavní příběh jsem už dohrál, trvalo mi to nějakých 33 hodin a musím říct, že jsem v poslední době nehrál lepší hru (kromě Morrowindu). Tato hra je podle mého názoru velkým kandidátem na hru roku, ale rozhodně nesouhlasím s výrokem, že hravě strčí do kapsy Skyrim (pro mě nejlepší hru všech dob) - Skyrim je skoro víc než 2 krát delší, obsahuje snad trojnásobek questů a hlavně to občas zbytečně nenatahuje questy typu "pomůžu ti, když pomůžeš mě - zajdi za tím, který ti pomůže, když ty mu pomůžeš atd." V prvním aktu mě tohle docela vytáčelo, ale naštěstí to tak není pořád.

A hlavně díky bohu za možnost pokračovat ve hře po dohrání příběhu - to by tady byla velká škoda, pokud by zde tahle možnost chyběla.

06 črc 2015, 18:27
Sergeant
Sergeant

ak to sem niekto už dával, tak sa ospravedlňujem no nemáte niekto patch 1.06? čoskoro by mal vyjst 1.07, tak by som to chcel zaktualizovat, diky

07 črc 2015, 18:31
Captain
Captain

Mannoroth píše:
Musím se přiznat, že jsem sice hrál první a druhý díl Zaklínače, ale to bylo 4 roky zpátky, takže jsem před hraním třetího Zaklínače vůbec nevěděl, co mě čeká (hodně jsem toho pozapomněl kromě jména hlavního hrdiny :D ). Každopádně hlavní příběh jsem už dohrál, trvalo mi to nějakých 33 hodin a musím říct, že jsem v poslední době nehrál lepší hru (kromě Morrowindu). Tato hra je podle mého názoru velkým kandidátem na hru roku, ale rozhodně nesouhlasím s výrokem, že hravě strčí do kapsy Skyrim (pro mě nejlepší hru všech dob) - Skyrim je skoro víc než 2 krát delší, obsahuje snad trojnásobek questů a hlavně to občas zbytečně nenatahuje questy typu "pomůžu ti, když pomůžeš mě - zajdi za tím, který ti pomůže, když ty mu pomůžeš atd." V prvním aktu mě tohle docela vytáčelo, ale naštěstí to tak není pořád.

A hlavně díky bohu za možnost pokračovat ve hře po dohrání příběhu - to by tady byla velká škoda, pokud by zde tahle možnost chyběla.

Tak to teda kategoricky nesouhlasim, ve Skyrimu bylo asi 20 neprosto opakuji naprosto stejnych ukolu jdi na druhy konec mapy tam zabij 4 vlky potom se vrat a proto jsem to taky nedohral, celkove mi Skyrim prisel i pribehove docela nudnej a horsi nez W3 a vlastne nez i W2 a kdyz o tom tak premyslim, tak byl tak na urovni posledniho RISENU.

HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G
PSU: Corsair RM750i
CASE: Be quiet! Dark Base 700

07 črc 2015, 22:00
Warman
Warman

To byly tzv. radiant questy - náhodně generované a neustále se opakující. Ale já měl na mysli ty normální questy, kterých bylo opravdu hodně - Temné bratrstvo, univerzita ve Winterholdu, Družiníci, Zloději, Čepele, škola bardů, Císařská legie/Bouřné hávy, Daedrické questy, questy v podzemí a samozřejmě i ty méně podstatné (miscellaneous) + datadisky Dawnguard a Dragonborn. A než je všechny uděláš, zabere ti to asi 167 hodin. Příběh asi 8 hodin.

Kdežto Zaklínač 3 má sice delší příběh (asi na 33 hodin), ale zase málo vedlejších úkolů - už jich mám víc než půlku hotových a jsem na nějakých 43 hodinách. Je to skvělá hra, o tom není pochyb, ale podle mého názoru rozhodně ne lepší než Skyrim.

08 črc 2015, 05:46
Sergeant
Sergeant

Pokud jsi ho dohrál za 33 hodin, tak jsi žádný postranní questy nedělal. Taky je jich tam kotel. Mě trval jenom první průchod hrou 99 hodin a to jsem nedělal všechno.

08 črc 2015, 07:15
Warman
Warman

Přesně tak - hrál jsem čistě jen hlavní questy. Nejdřív jedno, potom to druhé - nemám rád, když musím přeskakovat z jednoho do druhého.
Teď pracuju na všech vedlejších questech, kterých ale není kotel - údajně jen 146 podle wiki a většina je stejně krátká, takže to moc dlouho netrvá (už mám asi víc než polovinu questů hotových a to jsem nahrál 12 hodin od doby, co jsem dokončil příběh).

08 črc 2015, 08:57
Warman
Warman

Mám dotaz po dohrání hry jde navštívit svou milovanou například Triss? právě jsem hru dohrál a žádnou takovou lokalitu najít nemohu díky.

11 črc 2015, 22:04
Captain
Captain

Taky bych se chtel zeptat, jestli k doplnovani tech alchymistckych veci slouzi pri meditaci pouze ALKOHEST nebo i ostatni alkoholy jako treba trpaslici palenka apod.?

HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G
PSU: Corsair RM750i
CASE: Be quiet! Dark Base 700

11 črc 2015, 23:42
Warman
Warman

ano myslím že všechen alcohol

12 črc 2015, 07:30
Warman
Warman

Roman6987 píše:
Mám dotaz po dohrání hry jde navštívit svou milovanou například Triss? právě jsem hru dohrál a žádnou takovou lokalitu najít nemohu díky.

Ne, nemůžeš ji navštívit. Je to vysvětleno hned na začátku po dohrání příběhu, že se všechno vrátilo do původního stavu před tím, než jsi vyrazil zničit Divoký Hon. Stejně tak se nemůžeš setkat se Ciri, Yennefer a dalšími.

xtictac píše:
Taky bych se chtel zeptat, jestli k doplnovani tech alchymistckych veci slouzi pri meditaci pouze ALKOHEST nebo i ostatni alkoholy jako treba trpaslici palenka apod.?

Mělo by to jít se všemi alkoholy.

12 črc 2015, 11:45
Warman
Warman

No z Marigoldem a Zoltánem se vidět můžeš, ano třeba nějaké DLC by to mohlo změnit, perej si nato dost lidí stěžuje tak uvidíme co ty poslední DLC budou zatím má být nějaký vzhled pro Ciri jsem zvědavý co budou další dvě dlc

12 črc 2015, 13:00
Private 1 st class
Private 1 st class

Mám otázku, misie z DLC-čiek musím niekde nabrať alebo sa mi automaticky hodia do zoznamu úloh?

12 črc 2015, 17:09
Private 1 st class
Private 1 st class

Nabrat.

12 črc 2015, 17:33
Master Sergant
Master Sergant

Ten koniec hry je fakt super :)

SPOILER - asi :) Neni tam nič z príbehu ale iba moje pocity a také ale nechcem nič vyzradiť tým čo to nedohrali ešte :)
Najprv neskutočne nasratý a potom pohoda :D Škoda len že teraz už nemám v tej hre čo robiť :/ Prešiel som čo sa dalo. Trošku ma ale hra sklamala v tom, že vzťah s Triss je taký ako keby nedorobený. Lebo keď si vyberieš ju tak nemôžeš nič ani robiť. Stále keď bola na mape tak sa s ňou už nedalo rozprávať a jediná zmienka o vašom vzťahu je až potom neskôr. S Yen to je že vraj oveĺa premyslenejšie. Tak asi idem dohrať dvojku a znova na 3 pekne so savom a na najťažšiu úroveň :)

A ešte malá otázka. Aká bola podľa vás najlepšia zbroj ? Ja som mal 2 mistrovské - vlčiu a gryfiu ale vlčia vyzerala ako ušitá pre Geralta.

14 črc 2015, 11:28
Sergeant
Sergeant

Vzhledově nejlepší se mi zdá 1. úroveň medvědí zbroje. Speciálně při pomalý chůzi s hardwarovou fyzikou látky vypadá krutopřísně drsně.

14 črc 2015, 12:18
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 468 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 32  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]