Nová hra Undersea Bubble Shooter - Flash a Android verze
Ahoj všem, rád bych představil svou novou hru Undersea Bubble Shooter. Jde o známý typ hry - spojování tří a více stejných kuliček s cílem získat co nejvíc bodů. Vyzkoušel jsem si udělat reskin starší hry Bubble Shooter Christmas, přidal jsem zvířátka která mají speciální schopnosti...
Rád si vyslechnu vaše názory/nápady. Budu rád za jakékoliv sdílení. Hru si můžete i stáhnout na stránkách hry a umístit na svůj blog, herní portál...
13 črc 2015, 08:15
slavek123
Sergeant
Re: Nová hra Undersea Bubble Shooter - Flash a Android verze
je to na androidu hratelné, ale jen jsem to chvíli testnul. Má to nějaké úrovně nebo jde jen o kredit? Taky jsem nepřišel na to jak se vypíná. Nijak mi to nešlo...
16 črc 2015, 19:02
nailos
Private
Ahoj, má to skryté levely - hra se neustále zrychluje. Jinak jde samozřejmě o dosažení co největšího počtu bodů.
No vidíš, na ukončení jsem nějak zapomněl. Zkoušel jsem jiný druh menu a na tohle zapomněl. Dík za připomenutí
20 črc 2015, 09:11
slavek123
Sergeant
Taky by vůbec nevadilo kdyby si hra po ukončení uložila score. Fakt mě nebaví pokaždé začínat od nuly. To se nikam moc nedostanu a za chvíli to poletí z telefonu
20 črc 2015, 11:39
nailos
Private
No hiscore se uloží, jakmile dohraješ(game over). Pak jej musíš zase překonat.
21 črc 2015, 13:34
slavek123
Sergeant
no jo ale jak dlouho to trvá než ho dohraju (pokud to už dost umim)? Málokdy na tu hru mám víc času než např. 15 minut...
21 črc 2015, 21:37
nailos
Private
Tak to ti neřeknu Ve hře nejsou levely jako takové, jen se postupně zrychluje takže záleží na zručnosti, ke konci je to už dost svižné tak je to jen otázkou času kdy hráč udělá nějaké chyby a dolní bublina se dotkne šipky. Pokud chceš uložit skóre, schválně prohraj
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru