Autor |
Zpráva |
PepinoCV
Private
|
Jděte do (_!_) s reklamou
Jsem registrovaný a stejně se mi při každém návratu na hlavní obsah zobrazí reklama na fastshare, opravdu to myslíte vážně vážení páni administrátoři? Nikde jinde to není jen tady tak s tím jděte do (_!_).
|
06 srp 2015, 15:55 |
|
|
ExtremeIV
Moderátor
Registrován: 06 zář 2011, 19:10 Příspěvky: 159 Bydliště: Dunwall
|
Re: Jděte do (_!_) s reklamou
To by nesměli lidem ve světě vládnout peníze. Nenažranost a touha po bohatství. Nikdo se dobrovolně nebude omezovat. Blahobyt odkrývá zhoubnou masku lenosti, neochoty a dělá z lidí pokojné beránky, jejichž jediným toužebným přáním je jet na trapnou dovolenou, koupit si televizi a pořádně se nacpat jedovatým jídlem. Milý kolego, jste malá ryba uprostřed obrovského oceánu. Váš hlas vyslyšen nikdy nebude, dost možná mu nebude ani popřáno sluchu. Raději to rovnou vzdejte.
_________________ L'enfer c'est les autres! Hledáte software? Máte problém s SW či HW? Nevíte, jakou komponentu vybrat? Ovladače pro grafické karty nVidia GTX
|
07 srp 2015, 12:18 |
|
|
ladan
Moderátor
|
Na Internetu ani nikde jinde v lidské společnosti nic není zadarmo, ikdyž se to tak na první pohled může jevit. Proto i provoz internetových stránek "zdarma" je z něčeho placen - nejčastěji zobrazovanou reklamou. Otázkou ale je, kolik té reklamy by stačilo na udržení provozu, a nebo zda její otravné množství už vydělává peníze navíc, jako bonus pro majitele. I on musí z něčeho žít...
_________________ ČTĚTE a přemýšlejte! Klidně se zeptejte.
|
07 srp 2015, 16:47 |
|
|
PepinoCV
Private
|
Chápu že provoz stránek musí být z něčeho dotován ale určitě by se dala umístit reklama na stálá místa na stránce a klidně i ve větším množství než tady je ale ať mi to kurwa nebliká přes celou obrazovku a při každém návratu na hlavní stránku dokud na tu zjeblinu nekliknu. To je to co mě sere a s tím by se určitě dalo něco dělat.
|
07 srp 2015, 18:32 |
|
|
Mike
V.I.P.
Registrován: 29 čer 2008, 22:00 Příspěvky: 113 Bydliště: One room
|
Tak používej doplněk prohlížeče AdBlockPlus a nebude tě nic otravovat.
_________________ Pokud neodpovím normální cestou, pošli mi
|
07 srp 2015, 18:49 |
|
|
ladan
Moderátor
|
PepinoCV píše: ...ať mi to kurwa nebliká přes celou obrazovku a při každém návratu na hlavní stránku... To je právě ten druh agresívní reklamy, který obvykle nejvíc vynáší. Je už na hranici přijatelnosti pro návštěvníka webu a může návštěvníka odradit - zavře stránku a jde jinam. To je tržní chování a je na každém, jaké řešení zvolí. AdBlock... je spolehlivá ochrana ověřená v praxi.
_________________ ČTĚTE a přemýšlejte! Klidně se zeptejte.
|
08 srp 2015, 10:20 |
|
|
Fantom19
Site Admin
|
PepinoCV píše: Jsem registrovaný a stejně se mi při každém návratu na hlavní obsah zobrazí reklama na fastshare, opravdu to myslíte vážně vážení páni administrátoři? Nikde jinde to není jen tady tak s tím jděte do (_!_). Reklama na FastShare.cz by se každému uživateli měla zobrazit jen jednou (Dle IP). Jaký používáte prohlížeš a na jakém jste připojení?
_________________ [email protected]
|
08 srp 2015, 13:25 |
|
|
ExpertNaVsechno
Ban
|
Mám dotaz. Je příjem z reklamy hlavním zdrojem přísunu penez pro Warcenter? Pokud jo, je to 100% příjem pro WC?
|
13 srp 2015, 08:21 |
|
|
ExtremeIV
Moderátor
|
ExpertNaVsechno píše: Mám dotaz. Je příjem z reklamy hlavním zdrojem přísunu penez pro Warcenter? Pokud jo, je to 100% příjem pro WC? To si vážně myslíš, že ti někdo řekne? Popravdě tedy.
_________________ L'enfer c'est les autres! Hledáte software? Máte problém s SW či HW? Nevíte, jakou komponentu vybrat? Ovladače pro grafické karty nVidia GTX
|
13 srp 2015, 21:24 |
|
|
ExpertNaVsechno
Ban
|
ExtremeIV píše: ExpertNaVsechno píše: Mám dotaz. Je příjem z reklamy hlavním zdrojem přísunu penez pro Warcenter? Pokud jo, je to 100% příjem pro WC? To si vážně myslíš, že ti někdo řekne? Popravdě tedy. Přál bych si to. Však to nemusí být takové tajemství, ne?
|
15 srp 2015, 15:15 |
|
|
ExtremeIV
Moderátor
|
ExpertNaVsechno píše: Přál bych si to. Však to nemusí být takové tajemství, ne? Kdepak, nesmí to být tajemství, také bych to rád věděl. Ale příliš to zavání utopií.
|
15 srp 2015, 23:16 |
|
|
|