zdravím, potřeboval bych nějaké navrhy na sestavu která bude výrazně výkonnější než má dosavatní (v podpisu), bez OS periferíí, když už hardisk tak jedině SSD/hybrid, zdroj již také mám.
jde mi hlavně o kombinaci zakládovka, CPU a RAM případně grafárna základní deska s rozumnou výbavou a taktovacím potenciálem.
člověče chápu to správně, že chceš CPU + MB + RAM + GK + případně SSD a to celé do 12 000,- Kč ..... tak to se obávám, že budeš muset v této cenové relaci jít do sračkového AMD... protože nějakej pěknej Intel Core i5 + MB + 8GB RAM + alespoň GTX 960 (což považuju za herní minimum) + SSD se do té ceny nevejde....
28 kvě 2015, 20:23
Mike
V.I.P.
Registrován: 29 čer 2008, 22:00 Příspěvky: 113 Bydliště: One room
Na SSD bych se vykašlal, vzhledem k tomu, kolik máš HDD a zatím bys mohl koupit tu GK za ty zbylé peníze. Jinak dlouhodobě koukám na ceny a procesor i5 4460 šel zhruba o 300,- Kč dolu a paměti Kingston (viz. výše) zhruba stejně. Ale záleží, kde nakupuješ!!!
_________________ Pokud neodpovím normální cestou, pošli mi
30 kvě 2015, 20:38
El Da Luge
Private
Re: sestava do 12tisic
tak nakonec jsem vzal i5-4690K MSI Z97-G43 a HyperX Savage 16GB
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru