|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 12 úno 2025, 13:18
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Zachraň mě / Rescue Me / CZ
|
Autor |
Zpráva |
gulio
Warman
|
Zachraň mě / Rescue Me / CZ
Zachraň mě / Rescue Me (2004) S01 TvRip.CzDrama / Komedie
USA, 2004, 93x45 min Režie: Denis Leary, Jace Alexander, Peter Tolan, Rosemary R… (více) Scénář: Denis Leary, Peter Tolan, Michael Caleo, Stephen Be… (více) Kamera: Jonathan Freeman Hudba: Christopher Tyng Hrají: Denis Leary, Daniel Sunjata, Michael Lombardi, Steven Pasquale, John Scurti, Andrea Roth, Callie Thorne, James McCaffrey, Jack McGee, Tatum O'Neal,Citace: Po 11. septembri 2001 sa svet radikálne zmenil. Ako tento deň ovplyvnil životy hasičov zo 62. newyorskej požiarnej jednotky, ktorí vtedy prišli o mnohých kolegov a priateľov? Aké sú ich súkromné životy a osobné konflikty? Denis Leary ako hasič Tommy Gavin denne čelí stresom vyplývajúcim z jeho zamestnania, ale aj z rozpadu vzťahu s manželkou. Náčelník hasičského zboru Reilly má aj napriek svojej dobrej povesti vážny problém s hráčskou vášňou. Na mladého a príťažlivého Garrityho je lepšie sa len pozerať. Rivera je drzý portorický zvodca žien a poručík Shea je chlap, ktorý tajne píše poéziu, aby sa zbavil citového napätia. Nováčik Silletti musí na začiatku svojej hasičskej kariéry prejsť ešte potrebným zasvätením...
Naposledy upravil Elira dne 25 lis 2015, 10:39, celkově upraveno 1 |
Upraven název podle pravidel. |
|
20 lis 2015, 17:12 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|