|
Právě je 11 úno 2025, 23:06
|
Autor |
Zpráva |
Sensor
Helper
|
Far Cry Primal
Vyjde březen 2016 PopisVítejte v době kamenné, v extrémně nebezpečné době, kdy Zemi vládli obří mamuti a šavlozubí tygři. Lidstvo je na dně potravního řetězce. Jako poslední přeživší ve své lovecké skupině se naučíte vyrábět a vylepšovat smrtící arzenál zbraní, bojovat s nebezpečnými dravci a přelstít nepřátelské kmeny v dobývání země Oros. Stanete se dravcem nebo zůstanete kořistí?
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
06 říj 2015, 20:20 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
NEON78
Warrant
|
Re: Far Cry Primal
Na tohle se těším ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Mamuti , ochočená zvířata a vosí klubka cosi jako granáty ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) bomba ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) FAR CRY animal nebude chybět na polici vedle ostatních dílů
_________________ -------------------------------------------------------- OS WIN 8 / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G / HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W
|
07 pro 2015, 23:46 |
|
Martin888
Sergeant
|
Stejné jak FC 3 a 4, jen jiný příběh, méně zbraní, jediné co se mi líbí je ochočování zvířat, jinak jeto stejný systém jak předešlé díly, kam se poděl směr který zavedl FC 1... Myslím, že to bude průměrná, max. lehce nadprůměrná hra, ale kdoví, třeba se dočkáme překvapení a bude to skvělé.
_________________ CPU: Core I5 - 750 (3,8Ghz) VGA: Sapphire R9 280x Vapor-X 3GB (1070/6200Mhz) MB: Gigabyte P55-UD3R RAM: 8GB DDR 3 Kingston 1600Mhz HDD 1: SEAGATE 500GB HDD 2: SEAGATE 500GB(sys) EDD: 2,32TB(320GB+2TB) Zvuk: Sound Blaster 2 ZS Myš: RAZER LACHESIS Zdroj: SEASONIC M12II-620W
|
08 pro 2015, 16:36 |
|
Dr.Ahos
Warrant
|
Smer, ktorý zaviedol Far Cry 1 bol smer , ktorý stanovil CRYTEK, od druhého dielu to má v rukách UBISOFT, preto je to iné .....
_________________ Média nám klamú, poznávajme zakázanú pravdu:
https://tadesco.org /www.hlavnespravy.sk /https://aeronet.news/https://sk.news-front.info z USA trollmi nediskutujem, tých rovno posielam do ....
|
31 pro 2015, 10:17 |
|
prisoner
Colonel 3 rd class
|
Tak pravym nastupcom Far cry 1 je Crysis. Na zvysne diely Far cry Ubisoft uz tiez aplikuje rokmi zavedenu sablonu z Assassins Creed, herne mechaniky nezmenia len menia prostredia. Kedze aj v tomto FC Primal budu outposty ako boli aj v 3 a 4, len namiesto stealth postupu s lukom teraz pouzjes mamuta alebo sablozubeho tigra
|
31 pro 2015, 15:44 |
|
Martin888
Sergeant
|
Tak popravdě, co vím, tak CRYTEK nikdy žádnou "vyloženě" ostudu nepředvedl s vyjimkou Crysis 2(ale to bylo nakonec taky vylepšeno na DX11 engine) , spíše naopak, s Far Cry 1 vytvořil fámózní dílko na tu dobu, pak přišlo ještě úžasnější dílko v podobě Crysis 1(obě hry které předběhly po hw a techlogické stránce dobu) a poslední dobrá hra od Cryteku je Ryse: Son of Rome(perfektní port z konzolí s parádní grafikou a optimalizací), je škoda, že Crytek nezůstal u Far Cry, kdoví jak by vypadal 2, 3 respektivě 4(i když 3 byla docela dobrá, až na pár věcí) a 4 byla defakto stejná jako 3 jen s novým hrdinou, novým prostředím a novým příběhem, mechanika hry zůstala stejná. A jak jsem psal, Primal Hunt bude to samé jako 4 a 3 s pár vylepšeníma a špatnou hw optimalizací(známe Ubisoft), nebo mezi němi. Autoři sice slibují skvělý zážitek, ale vsadím se, že hlavní příběh bude mít pod 10 hodin na střední obtížnost a po páru vylepšeních bude hl. hrdina kosit tupě přibíhající AI nepřátele jako mouchy a nepřátelé budou jen potrava pro Vaše zbraně + dalších 20-30hodin budou vedlejšáky jako je nudné obsazování táborů(ve 3 to bylo docela milé překvapení a bral sem to jako celkem zábavné, ale po osvobezení 4-5 táborů to byla linearita, ve 4 jsem obsadil jen ty tábory kde byly upgrady vybavení munice, na ostatní jsem zvysoká kašlal, nebyla motivace a průzkum mapy a hledat všechny skrýše a cennosti ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) , né díky, stačilo mi to ve 3. A už nikdy víc) a zdlouhový průzkum mapy, ale uvidíme...
_________________ CPU: Core I5 - 750 (3,8Ghz) VGA: Sapphire R9 280x Vapor-X 3GB (1070/6200Mhz) MB: Gigabyte P55-UD3R RAM: 8GB DDR 3 Kingston 1600Mhz HDD 1: SEAGATE 500GB HDD 2: SEAGATE 500GB(sys) EDD: 2,32TB(320GB+2TB) Zvuk: Sound Blaster 2 ZS Myš: RAZER LACHESIS Zdroj: SEASONIC M12II-620W
|
03 led 2016, 05:48 |
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1276 Bydliště: unknown
|
Hra bude obsahovat ochranu Denuvo, takže stejně jako v případě Just Cause 3 jen tak crack nevznikne...
|
24 led 2016, 19:41 |
|
Jirka.Fajgl
Warman
|
ne jen tato ale i The Division to jí bude mít také a o žádných jiných nevím co by tuto ochranu měly mít ale je ještě hodně času, tak se uvidí jak to bude dále.
|
25 led 2016, 11:09 |
|
Mannoroth
Warman
|
Mně to může být docela jedno, neboť už je tu tolik her, že jenom jedno zahrání si všech znova zabere několik let a to nemluvím o těch na konzole, co lze hrát pomocí emulátoru. Takže až to bude, tak to bude, pokud to bude.
|
25 led 2016, 12:18 |
|
MAXXIS4
Master Sergant
|
Čím viac hier bude mať túto ochranu tým viac sa budú snažiť ju cracknúť. Sranda je že aj tak nie je just cause 3 najpredávanejšia hra aj keď ešte nemá crack takže ich ochrana aj tak nefunguje typu Nie je crack = väčšie predaje.
|
25 led 2016, 12:37 |
|
Mannoroth
Warman
|
Přesně tak. Protože oni se spíš zaměřují na to, aby jejich ochrana znemožnila pirátům hrát místo toho, aby se zaměřili na hru, aby za to stála. No a výsledek? Just Cause 3 je bugfest a ještě se ani pořádně neprodává. Uvidíme, jestli bude tento trend pokračovat i u Far Cry - Primal...
|
25 led 2016, 13:14 |
|
Dr.Ahos
Warrant
|
Hmmm takze denuvo ..... vypada to, ze uz aj Ubisoft ide touto cestou.....no pomaly sa Denuvo family rozrasta....... ale dalo sa to cakat, ochrana je uspesna a kazdy vydavatel, ktory si ju moze dovolit, tak ju bude vyuzivat ........... na warez zostanu uz iba tituly z malych a nezavislych studií.
_________________ Média nám klamú, poznávajme zakázanú pravdu:
https://tadesco.org /www.hlavnespravy.sk /https://aeronet.news/https://sk.news-front.info z USA trollmi nediskutujem, tých rovno posielam do ....
|
25 led 2016, 17:26 |
|
Martin888
Sergeant
|
A to je možná dobře, že tu zůstanou jen nezávislá a malá studia, jejich hry jsou daleko lepší a po technické a hardwarové stránce optimalizované, než od velkých studiích, kterým jde jen o jedno, a to o Peníze - Viz Ubisoft a Taky Autoři Batmana na PC(místo optimalizace, radši vydali DLC a všem řekli, že si mají pořidit víc RAM, nabo snížit rozlišení - směšné). Navíc sami autoři natom můžou klidně prodělat, hry s touhle ochranou se nemusí prodávat tak jak budou očekávat = ztráty ze zisků = defakto dvousečná zbraň - najdnu stranu to hru ochrání, ale má cenu chránit špatně udělanou hru?(Hw optimalizace, bugy, nedodělky, textury...) Tak jako tak, já jsem třeba ochotný i nějakej ten peníz za originál hru dát, ale chci mít jistotu, že hra pojede tak jak má a nebudou tam nedodělky ohrožující hraní a dohrání hry. Nejlepší přítup zvolili CDProject-Red se Zaklínačem 3 - žádná ochrana, skvělá hra, bez závažných bugů s perfektní optimalizací atd... a míra pirátství je daleko menší než u ochráněné hry - I když jsem si hru stáhl, tak jsem si ji vyzkoušel a hned druhý den po vydání jsem si ji koupil a jsem doteď nadšený a stále ji hraju. Další případ Dirt:Rally - krásná hra, která sice má ochranu, ale je skvělě technicky zpracovaná(doteď jsem tam nenarazil na žádný bug, respektivě možná na 1-2, ale takové, které člověk zpozoruje, až když se na ně zaměří), tak proč bych si ji nekoupil, hraji ji pořád a těch pěněz za náku nelituju. Bte. s Ubisoftem jsem zkončil už dávno od série AS:U, které jasně ukázalo jakým směrem studio jde. A ta ochrana Denuvo padne, sice né hned, ale prolomena bude, je to stejná kauza jako kdysi StarForce, která tehdy stála těžké prachy, byla neprolomena cca půl roku, než se hackeři dostali ke zdrojáku a ochrana byla rázem nefunkční a miliardy dolarů rázem v *****. Čím víc peckových her, tobude mít, tím víc crackerských skupin natom bude dělat. Co se týče Just Casuse 3, ta hra je taková fraška, že to nestojí zato to crackovat a to samé Fifa 16(která je stejná už od dob Fifa 14, jen s novými statistikami hráčů a klubů - škoda námahy a času). Od FC: Primal Hunt nic neočekávám - bude to defakto stejné jak 4, jen s pravěkými mužíky a pravěkými zbraněmi, nic co by mě přimělo hru kupovat(možná shlédnu někdo na youtube Gameplay a průchod hrou a to bude vše)...
|
26 led 2016, 01:06 |
|
Mannoroth
Warman
|
Tady tyhle řeči fakt miluju, že hra za to nestojí, tak je crack úplně zbytečný - vždycky se najdou lidi, co by si to rádi zahráli navzdory tomu, že je to bugfest (jako třeba já). A navíc by tvoje tvrzení postrádalo logiku, když koridorová střílečka Battlefield - Hardline s Denuvo má crack a hra v otevřeném světě Just Cause 3 si to podle tebe nezaslouží. A ty kecy o tom, že se 3dm vykašlalo na crack Battlefield - Hardline, že za to ta hra nestojí, byly taky směšné. Stejně crack vznikl a vznikne stejně i pro Just Cause 3, jakmile se podaří to Denuvo cracknout. Takže kdo si to potom bude chtít zahrát, tak zahraje a ten kdo ne, tak ne. Tak to má být...
|
26 led 2016, 06:43 |
|
SANDER007
Colonel 2 nd class
|
Nemáte aj ta správne INFO ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) 3DM nikdy ne cracklo Denuvo ! Vytvorili iba EMULÁTOR a to je ku*va rozdiel. Jediní Kto naozaj CRACKOL Denuvo je CPY a to iba na jedinej hre a to je DA:I + JC3 Obsahuje Z cela nový typ Denuva ochrany Myslím že je to 2.0 alebo 3.0 to už netuším. Toľko k faktom a netvrdím týmto že sa to nepodarí len upresňujem fakty
|
26 led 2016, 22:16 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|