|
Právě je 11 úno 2025, 15:13
|
Autor |
Zpráva |
Altair Ibn-La'Ahad
Sergeant
|
Re: Just Cause 3
Skrz mě prošlo taky už několik repacků od CorePack a všechny fungovali, až na jeden (myslím, že to byl Shogun II, či co), ale přeci jenom je jiná věc dělání repacků (dá se říci odebírání nepotřebných souborů ze hry, aby byla menší) a obejít Denuvo... ale fajn, pokud to tvrdí lidi, kterým věříš, tak se ti nedivím. Každopádně o to víc nechápu jejich rozhodnutí, nevydání "cracku" pro veřejnost, ale tak o tom už by jsme zřejmě mohli jen polemizovat. Ano, 3DM se vyjádřilo, že na rok odstoupí od herní scény, ale právě pár dní na to začali všude vycházet články o tom, jak 3DM tvrdí, že má Denuvo prolomené. Např. Tak co si o tom má člověk myslet - první tvrdí jedno a pak druhé... a pokud mají Denuvo opravdu prolomené, ale stejně si dávají roční přestávku, tak to mi přejde jako naprostý nesmysl.
_________________ MB: MSI Z370 GAMING Pro Carbon CPU: Intel Core i7-8700K + NZXT Kraken X63 GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Trident Z RGB SSD: Kingston HyperX Savage 240 GB + WD Black NVMe M.2 256GB + Samsung 860 EVO 1TB HDD: Seagate Barracuda 6 TB PSU: Corsair RM850x
|
14 bře 2016, 19:33 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
NeXuS
Sergeant
|
Ze stránek Corepacku mám JC3,kterou sice 3 dny pokoušení o aktivaci,ale už je aktivováno a funguje krásně,jen to chce krapet trpělivost a počkat si a hra se aktivuje,dnes se tam objevil aktivátor na Tomb raidera,který je taky funkční,sice je to zase o tom si počkat než se hra aktivuje,ale posléze jde hrát,takže corepack,má funkční věci na tyto hry,to můžu potvrdit, u JC3 dokonce i hratelně už. http://corepacks.com/index.php?/topic/10924-v5-added-just-cause-3-luma-emu-crack-~-updated-today-working-proof/http://corepacks.com/index.php?/topic/11023-rottr-working-lumaemu-crack-with-automated-bat-file-mouse-clicking-tutorial-proof-v2-added/
_________________ Nexus Nectō
|
14 bře 2016, 20:10 |
|
MAXXIS4
Master Sergant
|
A ako to funguje ? S kade dostaneš tie údaje, ktoré sa spomínajú v návode ?
|
14 bře 2016, 20:20 |
|
NeXuS
Sergeant
|
MAXXIS4 píše: A ako to funguje ? S kade dostaneš tie údaje, ktoré sa spomínajú v návode ? Všechny potřebné věci co jsou v návodu jsou tam ke stažení jako velké rudé DOWNLOAD,tam je vše co k tomu potřebuješ. A jak to funguje,tam máš popsáno v návodu,ale je to program co ti skrz steam účet nějaký jejich zkouší aktivovat hru,po aktivaci se hra spustí,steam se přepne do offline,aby jsi to pak měl už aktivované a mohl hrát znovu a znovu i po restartu pc a tak. Sice to není crack vlož a hrej,ale dá se to. Nechal jsem to spuštěné vždy přez noc,nevzdal to a na konec to klaplo
Naposledy upravil NeXuS dne 14 bře 2016, 20:31, celkově upraveno 1
|
14 bře 2016, 20:28 |
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1276 Bydliště: unknown
|
NeXuS píše: Ze stránek Corepacku mám JC3,kterou sice 3 dny pokoušení o aktivaci,ale už je aktivováno a funguje krásně,jen to chce krapet trpělivost a počkat si a hra se aktivuje,dnes se tam objevil aktivátor na Tomb raidera,který je taky funkční,sice je to zase o tom si počkat než se hra aktivuje,ale posléze jde hrát,takže corepack,má funkční věci na tyto hry,to můžu potvrdit, u JC3 dokonce i hratelně už. http://corepacks.com/index.php?/topic/10924-v5-added-just-cause-3-luma-emu-crack-~-updated-today-working-proof/http://corepacks.com/index.php?/topic/11023-rottr-working-lumaemu-crack-with-automated-bat-file-mouse-clicking-tutorial-proof-v2-added/No prosím. A pak, že si CorePack vymýšlí... Akorát tohle není Deadnuvo, jen další způsob, jak si zahrát už teď. K tomuto není potřeba splňovat žádné podmínky. Díky.
|
14 bře 2016, 20:29 |
|
Roman6987
Warman
|
takže dá se to hrát už tet? stačí to jen přes aktivator aktivovat?
|
14 bře 2016, 20:43 |
|
NeXuS
Sergeant
|
Roman6987 píše: takže dá se to hrát už tet? stačí to jen přes aktivator aktivovat? Jak jsem psal,chce to trpělivost,než se to aktivuje,mě to trvalo 3 dny,tobě to může vyjít hned
|
14 bře 2016, 21:14 |
|
iceman32
Private 1 st class
|
Nechceš sem dát odkaz na stažení hry?
|
14 bře 2016, 21:20 |
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1276 Bydliště: unknown
|
Roman6987 píše: takže dá se to hrát už tet? stačí to jen přes aktivator aktivovat? Samozřejmě, že to jde hrát už teď. Jen je potřeba mít trpělivost.
|
14 bře 2016, 21:28 |
|
NeXuS
Sergeant
|
iceman32 píše: Nechceš sem dát odkaz na stažení hry? Jak FC3 tak ROTR jsem dělal na Fitgirl repacku,jukni na google či nějaký torrent tracker,tam to stáhneš
|
14 bře 2016, 21:46 |
|
iceman32
Private 1 st class
|
Ještě blbá otázka. Musím při té aktivaci být přihlášen na tom účtu STEAM a musím ho mít zapnutý?
|
15 bře 2016, 15:42 |
|
NeXuS
Sergeant
|
iceman32 píše: Ještě blbá otázka. Musím při té aktivaci být přihlášen na tom účtu STEAM a musím ho mít zapnutý? Blba otazka to neni,je potreba ten steam mit cerstvou novou instalaci,nechat ho updatovat a vypnout,neprihlasovat nic. Aktivator si sam bude steam zapinat pod urcitym uctem a zkouset aktivovat,nepovede se,vypne steam a.za pet minut zkusi znova. Takze pri zapnuti aktivatoru nemit spusten steam,ale vse je popsano v navodu.
|
15 bře 2016, 17:09 |
|
Ronaldo017
Corporal
|
Ahoj,jak se aktivuje hra,tak se pak spustí v tom offline režimu ? Nemám ani při spuštění hry na tom jejím účtu dát online režim na steamu ? Na té stránce tomu závěru moc nerozumím,tak bych byl rád,kdyby mi někdo napsal co mám udělat po té aktivaci.Bojím se,že někde udělám chybu.A jak vůbec poznám,že se hra aktivovala ?
|
16 bře 2016, 17:07 |
|
Dr.Ahos
Warrant
|
No a kde si mozem obe tieto hry stiahnut? Tu na fore som nic nenasiel ..... ma niekto nejake linky na JC3 a ROTT ??
_________________ Média nám klamú, poznávajme zakázanú pravdu:
https://tadesco.org /www.hlavnespravy.sk /https://aeronet.news/https://sk.news-front.info z USA trollmi nediskutujem, tých rovno posielam do ....
|
16 bře 2016, 18:33 |
|
NeXuS
Sergeant
|
Ronaldo017 píše: Ahoj,jak se aktivuje hra,tak se pak spustí v tom offline režimu ? Nemám ani při spuštění hry na tom jejím účtu dát online režim na steamu ? Na té stránce tomu závěru moc nerozumím,tak bych byl rád,kdyby mi někdo napsal co mám udělat po té aktivaci.Bojím se,že někde udělám chybu.A jak vůbec poznám,že se hra aktivovala ? Hele,až se ti hra aktivuje,tak se sám přepne steam do offline modu,před aktivací ani pak s tím steamem ty nedělej nic,aktivátor si poradí sám s ním no a až se hra aktivuje tak jen vypneš ten aktivátor a pak hru budeš spouštět skrze startgame.exe a nic víc dělat nemusíš. Ten konec je v návodu ale dle mého napsán srozumitelně a jasně
|
16 bře 2016, 19:35 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|