Zdravím Chci si zeptat. složka ve windows /winsxs mě zabíra nějakych 22GB. da se to nějak pročistit, nebo jestli je na to nějakej program co stama odstraní nepotřebné soubory? něco už jsem našel ruzně po netu ,ale to je vše pro win 8. jenže ja mam win 7 a to nato nejak nefunguje. předem dik za rady. jediné co me napada,je nacpat new widle,a to se me pravě nechce ješte.
31 bře 2016, 13:42
nfsmaniac
V.I.P.
Re: složka winsxs
Zdravím, na tu složku ti moc sahat nedoporučuji. Ale pokud to místo opravdu nutně potřebuješ a vše ostatní (Temp nebo programy, co nepotřebuješ) jsi už promazal, přečti si:
_________________ Budete-li mít jakýkoli problém nebo dotaz, stačí mi napsat SZ.
31 bře 2016, 21:38
Cwička
Private
Re: složka winsxs
Zdravím , dik za radu, ale nejak sem se stim neporval,mam win7 64bit a vubec netuším,jak správně nakonfiguravat ten příkazovej řádek. ale po přečténí te diskuze jsem aspon dal vycistit disk a podle tohoto
jsem odstranil i ty otravné 10. ale po restartu to hlasilo že probíha nějaká konfigurace aktualizací (nebo tak nějak) a trvalo to asi 45 min. (byl jsem stoho na nervy ) no a celkový vysledek je ,že mam na disku o 8gb více.jen vté složce winsxs nejakych 7gb méně.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru