|
Právě je 11 úno 2025, 12:47
|
Autor |
Zpráva |
pobijec
Corporal
|
Re: Dying Light
A co Dying Light: The Following ? Tady nic o tom se nedozvím. Tento přídavek nebo nová hra se zde ignoruje?
|
21 úno 2016, 11:12 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Bubokolo
Private
|
Verze od uživatele Petas30 obsahuje i dlc The Following, stačí v menu dát novou hru, vybrat the following a načíst si save z kampaně.
|
23 úno 2016, 20:51 |
|
pobijec
Corporal
|
Díky za odpověď, ale našel jsem už zde přímo odkaz od hardwarejiri.
|
24 úno 2016, 15:38 |
|
Bad Company
Private 2 nd class
|
Da se hrát i přes Tunngle po síti stačí mít Dying Light : The Folowing Reloaded nejlépe a a k tomu update 1.10.1 od RLD . Denně kolem 300-400 hráču.Je nuto ale nejprve dokončit prolog a v options zvolit Online kde vyberete LAN.
|
24 úno 2016, 16:45 |
|
Kreki
Private
|
Lepší je SteamFix od Revoltu, nemusíš se tam sr*t s VPN programi aspon ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Jen pozveš přítele, kterého máš na steamu a hrajete, nejsou problémy že ty nebo on nevidíte svoje hry
|
25 úno 2016, 11:43 |
|
Bad Company
Private 2 nd class
|
Kreki píše: Lepší je SteamFix od Revoltu, nemusíš se tam sr*t s VPN programi aspon ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Jen pozveš přítele, kterého máš na steamu a hrajete, nejsou problémy že ty nebo on nevidíte svoje hry No možna je to lepší,ale ja bych neriskoval Ban na mym steam učtu a na novem učtu si přitele nepozveš pokud nemaš koupenou nejakou hru aby sis ho přidal do přatel ,ale každeho věc
|
25 úno 2016, 16:15 |
|
Kreki
Private
|
Bad Company píše: Kreki píše: Lepší je SteamFix od Revoltu, nemusíš se tam sr*t s VPN programi aspon ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Jen pozveš přítele, kterého máš na steamu a hrajete, nejsou problémy že ty nebo on nevidíte svoje hry No možna je to lepší,ale ja bych neriskoval Ban na mym steam učtu a na novem učtu si přitele nepozveš pokud nemaš koupenou nejakou hru aby sis ho přidal do přatel ,ale každeho věc ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) No to nevím, možná je podezřelý že kokotinu jako je SpaceWar hraje X tisíc lidí ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , ale pochybuju, že by se nato přišlo. Jinak, pokud si na novém profilu přidáš nějaké F2P hry, tak to jde tuším
|
25 úno 2016, 18:03 |
|
impimp
Private
|
Prosím, za radu, mám problém, když chci hrát The Following...tak hra se mi neuloží. Hraji, běhám po poli, nebo jezdím autem, několikrát mě zabijí, objevím se buď v mysliveckém posedu, nebo na nějaké základně, ale pokud ze hry vyskočím do hlavního menu, tak mohu jen dát new game. Setkal se s tím někdo? Děkuji za odpověď.
|
29 úno 2016, 22:31 |
|
Bubokolo
Private
|
S tím nemám zkušenost, zkus spustit hru jako správce, víc neporadím.
|
01 bře 2016, 17:20 |
|
laterom
Private 1 st class
|
Zkus hru spouštět jako správce.Většinou to pomáhá.
|
02 bře 2016, 21:17 |
|
impimp
Private
|
Děkuju mockrát, po spuštění jako správce hra začla ukládat.
|
03 bře 2016, 15:31 |
|
paffen
Private 1 st class
|
lidičky chci se zeptat stahl jsem verzi co je na forum v druhem topiku uplne posledni ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) vse slape jak ma verze z following takze nemam verzi 1.6.2 ale tu 1.10.00 mel jsem save na 50% hry puvodni ale nejak mi to zmizelo coz jsme cetl na netu ze je docela problem savy nemuzu nikde dohledat nikde nejsou nemate nekdo savy at uz jakekoli ? staci mi 25 nebo 50,75,100 neni dulezite kolik jen nechci following zacinat uplne na lvl 1 ... to mi prijde stupidni a pokud by nekdo mel znate nekdo cestu kde dat ty save ? hra je instla na D v C mam slozku ale nic nenapovida tomu ze by tam byly savy mam to vse prekopirovane atd ale nic ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) prosim poradte mi ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) jinak cekam na preklad doufam ze bude i na verzi 1.10+ ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) a taky by me zajimalo zda kdyz uz pripadne lze hrat following ihned po prologu ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) za pripadnou odpoved mockrat dekuji EDIT :tak save jsem nasel nahradil tema co mi vznikly z dnesniho data a bouzel ve hre jsou aktualni ty dnesni i kdyz jsem je odstranil ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) poradi nekdo pls ?
|
20 bře 2016, 13:46 |
|
laterom
Private 1 st class
|
Čau.Se sejvama neporadím.Nevim.A Following můžeš hrát hned po prologu.Zkoušel jsem a nějak mě to nechytlo.Pořád jezdit v bugyně mě nebaví a radši lozím po střechách ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
29 bře 2016, 00:02 |
|
vegeren
Private 1 st class
|
Menší problém, hra jako taková funguje - verze 1.6.2 v CZ, a všechno zatím v pohodě, jenom nevidím stromy dovedností - můžu se v nich pohybovat šipkami a vybýrat skilly, ovšem nevidím obrázky ani jejich posloupnost (tu odhaduju). Na netu jsem o tom nic nenašel (zatím). Nějaká rada? díky edit: tak nevidím ani ikony na mapě...
|
02 dub 2016, 14:50 |
|
jirik77
Private
|
Zdravím, pokuď někdo bude tak hodný odpovědět, moc díky. Savy od dohrané základní hry od Seraphima666, jak a kam uložit, abych neztratil výbavu a dovednosti pro pokračování DLC folowing CZ nebo EN verze 1.11.1 , nedaří se....U verze petase30 to jde, ale je rozházená mapa....Děkuji za pomoc. Jirka
|
05 dub 2016, 07:32 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|