Tak hru Mám rozbalenou na C
Bohužel tam nemám body viz tabulka
1: Ve složce s hrou smaž:
AppxSignature.p7x a TestLicense.xm tyto soubory tam nejsoul
2: Zmáčkni Win + R a zadej "gpedit.msc"
3: Konfigurace počítače -> Šablony pro správu -> Součásti systému Windows ->
App Package Deployment tuhle složku tam nemám tak jsem v dalších krocích nepokračoval
4: Rozklikněte první čtyři settings a v každém označ možnost Enabled, začni s "Allow deployment operations in specific profiles"
5: Ve složce s hrou otvor "AppxManifest.xml" v textovém editoru a smaž řádek 11 (mp: PhoneIdentity PhoneProductId ...)
6: Jdi do nastavení Windows -> Aktualizace a zabezpečení -> Pro vývojáře -> aktivuj Režim vývojáře
7: V startují zadej Powershell a spusť jako správce
8: Zadej: "Set-ExecutionPolicy Unrestricted" a stiskni Enter, následně zadej "A" a stiskni Enter
9: Přejmenovat složku s hrou "Quantum Break CRACKED" na "Microsoft.QuantumBreak_1.5.0.0_x64__8wekyb3d8bbwe"
10: Zadej: "cd C: \ ... \ ... \ Microsoft.QuantumBreak_1.5.0.0_x64__8wekyb3d8bbwe" - např. "Cd C: \ Users \ Fero \ Downloads \ Microsoft.QuantumBreak_1.5.0.0_x64__8wekyb3d8bbwe"
11: Zadej: "Add-AppxPackage -Register AppxManifest.xml"
12: najdi Quantum Break a otevři. Když to bude žádat Xbox account, přihlaš se přes Microsoft Account (vytvoř si fake account)
Chtěl jsem podle návodu zce a zas tam nemám podsložky červeně označené HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Policies/Microsoft/Windows/Appx
Step 4) Right click on the following Values and go to Modify. Click "Decimal" and then change the number from '65535' to 1.
The Values:
AllowAllTrustedApps
AllowsDevelopmentWithoutDevLicenseTak už nevim co stím. Máte někdo stejný problém
Děkuji za rady Win 10 Pro