_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
Vidím v tom trochu návrat ke kořenům, kdy v jedné oblasti jsou desítky nepřátel. Navíc ten ukazatel, kam mám jít. Z každého nepřátele něco vypadne místo toho, aby se s municí šetřilo, protože jí po základně moc nebylo. Temnota je pryč, už je to jenom řežba a snaha zmasakrovat co nejvíc nepřátel a ne boj o přežití. No nevím... rozhodně si to zahraju, ale asi jen s jedním dohráním a hotovo.
11 kvě 2016, 07:25
prisoner
Colonel 3 rd class
Re: Doom
Preload 43,8GB
11 kvě 2016, 20:56
Sammael
Moderátor
^^ Přesně tak. Takže už jen to chce +\- pátek a CODEX
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
12 kvě 2016, 16:36
Jirka.Fajgl
Warman
a co jste čekalI však se psalo že to bude mít Denvuo, já si raději počkám do konce měsíce na poslední dlc k zaklínači
12 kvě 2016, 17:24
prisoner
Colonel 3 rd class
Vraj nasli exploit vdaka ktoremu sa da Denuvo obist, tak sa mozno zadari
Si děláš p*del, ne? Jak to může mít Denuvo, když nic nebylo oznámeno? No jestli je to tak, tak je to pěknej hnus to aspoň neoznámit dopředu... jestli to bude mít i Homefront - The Revolution, tak už fakt nevím.
12 kvě 2016, 18:05
emueue
Colonel 4 th class
Hmm, asi to denuvo budou sr*t všude. Tak to jsme v řiti
Teď mě napadlo - Doom měl přece BETU, ne? A BETA neměla ještě Denuvo, že? Nešel by na to aplikovat podobný postup jako v případě FIFY 16?
Jinak beru zpět - už mě to ani tak nemrzí, že to má Denuvo. Po přečtení dojmů z hraní, které se shodují s tím, co už jsem psal, už na tu hru nemám moc chuť. Zkrátka další díl Painkillera, akorát se tak nejmenuje. Zlatý Doom 3 a jeho datadisk...
12 kvě 2016, 19:25
-Seraphim666-
Uplinker
Dlouho jsme opět o grupě neslyšeli. Dlouho klid a pak to začíná... Aneb Velká Scénová Revoluce
Developed by id Software, the studio that pioneered the first-person shooter genre and created multiplayer Deathmatch, DOOM returns as a brutally fun and challenging modern-day shooter experience. Relentless demons, impossibly destructive guns, and fast, fluid movement provide the foundation for intense, first-person combat – whether you are obliterating demon hordes through the depths of Hell in the single-player campaign, or competing against your friends in numerous multiplayer modes. There is no taking cover or stopping to regenerate health as you beat back Hell’s raging demon hordes.Combine your arsenal of futuristic and iconic guns, upgrades, movement and an advanced melee system to knock-down, slash, stomp, crush, and blow apart demons in creative and violent ways. Expand your gameplay experience using the DOOM SnapMap game editor to easily create, play, and share your content with the world.
Denuvo. Are we the only scene group who are working on it? Apart from shitty P2P shit, our Batman.Arkham.Knight-CPY, Battlefield.Hardline-CPY, Dragon.Age.Inquisition.Deluxe.Edition-CPY & Lords.Of.The.Fallen-CPY worked well, didn't they? Our method was blacklisted, unbelievable, hm? With this READNFO, we would give all known scene groups (CODEX, PROPHET, RELOADED, SKIDROW) courage. We have to work together. Denuvo is a shitty protection, our simulations are done. Let's do it!
Greets to CODEX, PROPHET, RELOADED & SKIDROW
Established in 1999, we are possibly the oldest Italian-based release group still in activity. We express a big THANK YOU to all those friends who helped us in various forms throughout thes years! Don't forget to support the companies and to keep the Scene about FUN. :-) ÄúÄ
Fondato nel 1999, CPY e' probabilmente il piu' vecchio gruppo release in Italia ancora in attivita'. Ringraziamo DI CUORE tutti gli amici che ci hanno aiutati in ogni maniera in questi anni! Ricordate di supportare le compagnie cinematografiche e di software, e che la Scena dev'essere basata sul DIVERTIMENTO. :-)
@Mannoroth Ono by to možná i šlo, ale DOOM nejede přes Origin...
DOOM byl vždy řezničina ,prakticky se k tomu vrátili , jen třetí díl byl vyjímka a povedla se a nějak sem si na to zvykl že mi ted vadí takové nesmyslné vyvraždovaní,v trojce člověk musel občas zapojit mozek no tady toto dohraje i 5tilety capart... Demo bych si zkusil . Hry jako tahle nebo The Division by měly mít Dema ... ,nekoupím si něco co stojí přes litr a po 4řech hodinách mně to přestane bavit že...
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru