joe.hunter píše:
Víte někdo prosím s jistotou, že jsou ty Aktivátory čistý? =bez virů, malware apod.? Podobnými aktivátory jsem si kdysi dost po*ebal Windows 7, tak mám trochu obavy.. Díky
Re-Loader 2.2 se mi vcelku osvědčil (i na Office). Kdysi jsem myslím zkoušel KMSpico a přijde mi docela otřesný. Třeba je funkční, ale nešlo vybrat, jestli aktivovat Windows nebo Office - buď obojí nebo nic. To mi přijde jako docela blbý (zvlášť v případech, kdy na jedno z toho někdo má legální licenci). Ale třeba to už jde.
A podle snímků KMSAuto Net taky nevypadá, že by nějakou takovou možnost umožňoval (ač jsem ho nezkoušel).
jpd píše:
Zdarec, jelikož se teď blíží konec upgrade zdarma, tak se ptám. W10 jsem upgradoval, pak jsem si zjistil key, a vrátil jsem se k W7. Bude to snad fungovat, tak že když za cca 1 rok si znovu instaluji W10, tak bude klíč fungovat? Měl by, nebo ne? Jinak to byla zbytečná pakárna.
Pokud jsi použil nějaké tlačítko přímo ve Win 10 ve zkušební lhůtě ve smyslu "Vrátit se k Windows 7", tak jsi o licenci na Windows 10 přišel. Pokud jsi jen přeformátoval a místo toho ručně znovu nainstaloval (spíš nelegální) Windows 7, pak možná teoreticky by ti licence mohla zůstat platná.