fastshare
Zobrazit téma - Mafia 3
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 13:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 320 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Další
 Mafia 3 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek Re: Mafia 3

Podle slov vývojářů hra zabere hodiny, hodiny a ještě jednou hodiny. No tak to chci vidět - tyhle kecy moc dobře znám. :D

U Skyrimu říkali, že za 300 hodin ještě nebudete mít vše prozkoumáno - já to všechno zvládl za 215 hodin. DOOM měl být aspoň na 12 hodin - dohrál jsem to za necelých 8 hodin. GTA V že je jako San Andreas dlouhé - prdlajs, za 36 hodin všechno dokončeno a prozkoumáno (San Andreas mi trvalo 59 hodin včetně věci z BETA verze).
Jelikož je to hra s otevřeným světem, dávám bolševikovi min 15 hodin. Jen doufám, že se neopakuje to fiasko jako s Mafií II, kdy jsem to dokonce dohrál pod 7 hodin...

Edit: No ty vole - CorePack to zredukoval ze 40 až na 18 GB. :D

07 říj 2016, 10:47
Private
Private

To je dobre 18 gb chcem sa opitat ked stiahnem tu verziu corepack a vyjde zajtra ten patch (na tie FPS) nainstalujem to tak pojde aj nadalej ta hra alebo sa bude aktualizovat crack diky

07 říj 2016, 14:33
Warman
Warman

To netuším. Ale pravděpodobně hra přestane fungovat po aplikaci patche a bude tedy nutné aktualizovat crack.

Spíš by mě zajímalo, jestli tyto současné verze lze v klidu dohrát až do konce bez nějakých problémů? Mně je úplně jedno, jestli má hra 30 nebo 60 FPS (hrál jsem i s 6 FPS). Aby jela bez pádů a bez nějakých bugů, které nejde obejít - to je to hlavní.

07 říj 2016, 15:01
Warrant
Warrant

Tak páni, toto už je lepšie, MAFIA III -Codex :D

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

https://tadesco.org /www.hlavnespravy.sk /https://aeronet.news/https://sk.news-front.info
z USA trollmi nediskutujem, tých rovno posielam do ....

07 říj 2016, 15:43
Private
Private

Co sa mi nelubi na dnesnych releasoch hlavne od codexu mozno ze to robia aj viaceri ze hra sa vobec neinstaluje len sa v podstate skopiruje do daneho priecinka neviem preco to tak zacali robit

07 říj 2016, 16:04
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Nazrááááár, chci se zeptat, bude to na webshare??

07 říj 2016, 17:00
Warman
Warman

comandsk píše:
Co sa mi nelubi na dnesnych releasoch hlavne od codexu mozno ze to robia aj viaceri ze hra sa vobec neinstaluje len sa v podstate skopiruje do daneho priecinka neviem preco to tak zacali robit

Možná tě zklamu, ale instalace čehokoliv je vlastně převlečená extrakce souborů jako z WinRARu, jen v jiném kabátku. :) Co je to vlastně instalace? Kopírování souborů na určité místo takovým způsobem, jak byly nastaveny, aby se kopírovaly.

07 říj 2016, 17:43
Private
Private

Mannoroth píše:
comandsk píše:

Možná tě zklamu, ale instalace čehokoliv je vlastně převlečená extrakce souborů jako z WinRARu, jen v jiném kabátku. :) Co je to vlastně instalace? Kopírování souborů na určité místo takovým způsobem, jak byly nastaveny, aby se kopírovaly.

Klasicka instalacia trva dlhsie a urcite sa to zapisuje aj do registrov toto dam ze instalacia a za 3 minuty to je skopcene v program files potom ta hra aj tak ide ked sa poriadne nenainstaluje do pc to je moj nazor

07 říj 2016, 18:01
Corporal
Corporal

Dotaz
Má někdo další hru po grafický stránce ehmm podivnou?
Jako rozjedu to na max ale hra je pořád divně rozmazaná. Jako kdyby to mělo fakt divnej filtr či co. Nic nevidím pořádně ostře.

07 říj 2016, 18:33
Warman
Warman

comandsk píše:
Mannoroth píše:
comandsk píše:

Klasicka instalacia trva dlhsie a urcite sa to zapisuje aj do registrov toto dam ze instalacia a za 3 minuty to je skopcene v program files potom ta hra aj tak ide ked sa poriadne nenainstaluje do pc to je moj nazor

Ale to je taky jen kopírování souborů jako obyčejná instalace. A řekl bych, že cokoliv, co se dostane do seznamu programů nainstalovaných v PC, je čistá instalace podle tebe (pro ně jen extrakce souborů). A hry od grupy CODEX tam jsou.

07 říj 2016, 18:44
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

60 FPS už možná tento víkend ;-)
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Naposledy upravil Sammael dne 10 říj 2016, 11:29, celkově upraveno 1
Linky mimo forum do CODE!!!

07 říj 2016, 20:07
Captain
Captain

Spitfire412 píše:
Dotaz
Jako rozjedu to na max ale hra je pořád divně rozmazaná. Jako kdyby to mělo fakt divnej filtr či co. Nic nevidím pořádně ostře.

takhle je to udelany ;) koukal jsem na jednoho streamera a ten tam o tom mluvil ze to tak proste je no.. ;)

07 říj 2016, 22:26
Private
Private

Já to vzdávám .. stažena verze MAFIA III DIGITAL DELUXE EDITION-FULL UNLOCKED, pak RePack od CorePack, nakonec stažena i verze od CODEX, ale nefunguje ani jedna.. když už naskočí okno hry, tak akorát černo a pak to spadne.. a nepomáhá vůbec nic, aktualizace ovladačů GPU,dx, prostě všeho a žádná změna, má to někdo podobně, nebo se můj PC prostě rozhodl, že si hru nevyzkouším..? :(

08 říj 2016, 03:14
Corporal
Corporal

razer11 píše:
Spitfire412 píše:
Dotaz

takhle je to udelany ;) koukal jsem na jednoho streamera a ten tam o tom mluvil ze to tak proste je no.. ;)

Ježíš. To je zas rozhodnutí. Kdyby to alespoň šlo vypnout.

08 říj 2016, 06:14
Warman
Warman

ahoj mohu poprosit o crack ale ne od crack od codex , reloaded nebo od skidrow pokud ho udělaly? Děkuji

08 říj 2016, 07:56
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 320 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]