Zdravím, potřebuji poradit s jednou věcí. Předevčírem mi notebook (HP Pavilion 15) začal po zapnutí zobrazovat chybu Critical Process Died a nepomohla tomu žádná oprava ani kontrola, kterou systém nabízel. Obnovil jsem proto systém do továrního nastavení a před tím si zálohoval potřebné soubory na externí HDD. Potom jsem však zjistil, že se mi jakýmsi způsobem na HDD nezálohovaly soubory, které jsem měl na ploše (vím, že je hloupost nechávat soubory na ploše...). Proto potřebuji vědět, zda-li existuje jakákoliv možnost tyto soubory v PC ještě někde najít, popř. jestli mám zajít do specializovaného servisu. Podle mě tam ty soubory (nebo zmínka o nich) někde ještě musí být. Nebo ne?
Moc děkuju za odpověď.
27 říj 2016, 21:05
petkorun
Private 1 st class
Re: Vymazané soubory po obnově
Predstav si knihovnu: 1) Obcas nejakou knihu vyhodis. 2) Obcas do volneho mista das novou knihu.
Nyni si predstav, ze 1) Knihu nevyhodis hned, zmenis autor/titul na "Vyhodit" 2) Nove knihy davas na misto, kde je napsano "Vyhodit" a starou knihu vyhodis.
Asi se dovtipis, jaka je nadeje, najit knihu, co jsi oznacil "Vyhodit."
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru