|
Právě je 30 lis 2025, 23:16
|
:.:.: VYJÁDŘETE SE K TÉTO SEKCI :.:.:
|
|
| Autor |
Zpráva |
|
Predeko
Private
|
Re: Proběhne zde recyklace
Za ty léta co tu jsem tak je vidět že se tu opravdu bordel udělal už mnoho linku je smazaných a to se netýká jen starých příspěvků ale také i těch novějších.
|
| 04 bře 2015, 10:06 |
|
 |
|
ladan
Moderátor
|
Re: :.:.: VYJÁDŘETE SE K TÉTO SEKCI :.:.:
gabja píše: úplný bordel..... Nauč se pracovat s tím, co tady je. Kdo sleduje sekci Novinky systematicky, ví, kdy se který film objeví v kvalitním nedabovaném a později dabovaném ripu. Vyhledávání podle roku uvedení do kin funguje stále dobře. :-P
_________________ ČTĚTE a přemýšlejte! Klidně se zeptejte.
|
| 10 dub 2015, 18:08 |
|
 |
|
mirsa
Private 1 st class
|
dziady píše: poslední dobou se zde opakuje zakládání spamových témat s filmy bez dabingu. Mimochodem, jedná se nejspíše o jednoho uživatele. Dostane BAN, založí nový účet... BAN na IP nefunguje, takže jde pouze blokovat uživatele podle jména. Díky D3MUTovi a globálním modům se daří situaci krotit. Dokud nebude fungovat BAN na IP a dokud nebude zavedeno omezení pro nové uživatele v podobě maximálního počtu příspěvků, nemůžou moderátoři více dělat. Admin již dávno slíbil nápravu, ale sami jste si asi všimli jak fórum upadá - dostupnost, chyby atd. Pro moderátory je to stejně těžké jako pro vás uživatele. Přijměte prosím omluvu za celé vedení fóra. Doufejme v lepší zítřky . Prosím ťa a čo vyrieši BAN na IP???? Veľké nič pretože reštartujem router a mám novú IP, ale možeš použiť aj programy na to určené, tak že BAN na IP rieši veľké NIČ! Poznámka moderátora: Nechápu, proč reaguješ na text vytažený odněkud z historie nejméně 5 let staré? Zbytečný blábol... Dnes problém řešíme mnohem účinnějšími metodami... dziady už fórum dávno nemoderuje - taky alespoň 5 let.
| Naposledy upravil ladan dne 24 pro 2015, 14:25, celkově upraveno 1 |
| Vložena poznámka moderátora |
|
| 07 lis 2015, 14:06 |
|
 |
|
xtictac
Captain
|
Re: Proběhne zde recyklace
Predeko píše: Za ty léta co tu jsem tak je vidět že se tu opravdu bordel udělal už mnoho linku je smazaných a to se netýká jen starých příspěvků ale také i těch novějších. Existence takoveho topicu, kde sice nejsou uz funkcni linky, je ale taky docela dulezita, treba hledas neco v ceskym dabingu nebo jinym dabingu a nikde na netu nic, tak proste alespon z topicu muzes kontaktovat uploadera, jestli by ti nepomohl, nebo alespon budes mit popis verze, ktera vysla, ja bych s tim mazanim zase tak neplasil, nakonec i ta historie samotna muze byt dulezita, takhle proste nektery veci uplne zaniknou a rozhodne mi nejde o nejake moje prispevky.
_________________ CPU: Core i7 8700 + Corsair H115i Pro RGB MB: MSI MPG Z390 Gaming Edge AC RAM: HyperX Predator RGB 16GB DDR4 3600Mhz HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G PSU: Corsair RM750i CASE: Be quiet! Dark Base 700
|
| 12 led 2016, 23:16 |
|
 |
|
syk
Private 1 st class
|
ahoj, mam dotaz 1. proc se filmy v rozliseni 1916 x 798 (a podobna podivna rozliseni) oznacuji jako FullHD, nebo 1080p ?? 2. proc nekdo vezme DVD (720 x neco) a ripne to v rozliseni 704 x neco, kdyz puvodni rozliseni je jen o 16 bodu vetsi ?? co vede autora (pokud uz se dostane ke kvalitnimu zdroji), aby takovou vec vubec vytvoril? at uz se jedna o 704, nebo 1916... hlava mi to proste nebere
|
| 26 lis 2016, 13:22 |
|
 |
|
malvert
Private
|
syk píše: ahoj, mam dotaz
1. proc se filmy v rozliseni 1916 x 798 (a podobna podivna rozliseni) oznacuji jako FullHD, nebo 1080p ??
2. proc nekdo vezme DVD (720 x neco) a ripne to v rozliseni 704 x neco, kdyz puvodni rozliseni je jen o 16 bodu vetsi ??
co vede autora (pokud uz se dostane ke kvalitnimu zdroji), aby takovou vec vubec vytvoril? at uz se jedna o 704, nebo 1916... hlava mi to proste nebere 1. Znamená to, že film má formát obrazu 2,40:1 a jedná se o rozlišení toho samotného výřezu bez černých pruhů. Někdo může udělat rip včetně černých pruhů, takže pak bude sice rozlišení 1920x1080 (16:9), ale to bude včetně těch černých pruhů nahoře a dole, pokud má film formát obrazu 2,40:1. 2. Těch 16 bodů může být třeba černý pruh po stranách. Někdy mají filmy na DVD po stranách různě silné černé pruhy, takže je autor ripu ořízne. Nebo může chtít víc oříznout vrchní nebo spodní stranu, protože není dobře zarovnaná (bývá tam takový černý zub), takže musí oříznout i boční strany, aby zachoval formát. Ořez o 16 bodů se prováděl hlavně u formátu XviD kvůli kompatibilitě.
|
| 26 lis 2016, 14:26 |
|
 |
|
syk
Private 1 st class
|
malvert píše: syk píše: ahoj, mam dotaz
1. proc se filmy v rozliseni 1916 x 798 (a podobna podivna rozliseni) oznacuji jako FullHD, nebo 1080p ??
2. proc nekdo vezme DVD (720 x neco) a ripne to v rozliseni 704 x neco, kdyz puvodni rozliseni je jen o 16 bodu vetsi ??
co vede autora (pokud uz se dostane ke kvalitnimu zdroji), aby takovou vec vubec vytvoril? at uz se jedna o 704, nebo 1916... hlava mi to proste nebere 1. Znamená to, že film má formát obrazu 2,40:1 a jedná se o rozlišení toho samotného výřezu bez černých pruhů. Někdo může udělat rip včetně černých pruhů, takže pak bude sice rozlišení 1920x1080 (16:9), ale to bude včetně těch černých pruhů nahoře a dole, pokud má film formát obrazu 2,40:1. 2. Těch 16 bodů může být třeba černý pruh po stranách. Někdy mají filmy na DVD po stranách různě silné černé pruhy, takže je autor ripu ořízne. Nebo může chtít víc oříznout vrchní nebo spodní stranu, protože není dobře zarovnaná (bývá tam takový černý zub), takže musí oříznout i boční strany, aby zachoval formát. Ořez o 16 bodů se prováděl hlavně u formátu XviD kvůli kompatibilitě. dik za odpoved. bal jsem se ze je to vysledek nejakeho "šikuly" orezani cernych pruhu nahore a dole chapu, ale 1916 a 704 se chape ponekud hur  preci jenom cerne pruhy po stranach prijdou podivne vzhledem k tomu ze mame vsechny bezne formaty nalezato  nic to ale nemeni na tom, ze sahnu po filmu ktery je oznacen 1080p nebo fullHD a stahne se mi 1916 x 798. osobne jsem s tim spokojen, pro me je to dostatecne dost, nicmene neni to skutecnost. je to pouze HDrip nikoliv FullHDrip. abych nebyl jen skarohlid. lide zde se o to staraji hezky, odkaz na csfd, casto popis a screen, uvedene rozliseni, audio kanaly a pod. tomu rikam super a muzu jen zatleskat.
|
| 26 lis 2016, 19:25 |
|
 |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|