ahoj,potrebuji poradit program.mam grafiku ATI Mobility Radeon HD 4200 v lenovo g555,vydle 10.Ve starem notebooku jsem klikl na plose pravim mysitkema vybehla mi nabidka.Jedna znich byla "klikl jsem na ni" a mohl jsem si pohrat trochu z grafikou "barvy,jas,..monitoru.Tady to nejde.co si mam stahnout,aby to taky slo.Dekuji za info
Najeď si na AMD.com..a vyhledej ovladač. Tady máš odkaz,ale protože jsi nenapsal kolika bitový máš Win,tak je to stránka pro 64.bit (přímo ATI Mobility Radeon HD 4200).Ale jinak tam najdeš vše potřebné.(AMD Catalyst..)
Standartně nejsou ovladače pro Win10...pokud z nějakého důvodu neuspěješ,tak si stáhni Driver Booster ,sama ho používám a dej aktualizovat ovladače.doporučuji jeden po druhém,když dáš aktualizovat vše,tak to dělá bordel.-(Full+Crack-Můj vlastní upload)
_________________ Case Fractal Design Define 7 Compact Black TG dark CPU AMD Ryzen 5 5600G s chladičem Arctic Freezer 34 CO , 12nm Ram Crucial Ballistix Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000 CL15 Power Seasonic CORE GM-650 - 650W SSD 1 : Samsung 860 EVO 1TB SSD 2 : Samsung 870 QVO 1TB GK MSI GeForce 1060 6GB
24 pro 2016, 08:03
ladaadam77
Private 1 st class
Re: ATI Mobility Radeon HD 4200
Prdelča píše:
Najeď si na AMD.com..a vyhledej ovladač. Tady máš odkaz,ale protože jsi nenapsal kolika bitový máš Win,tak je to stránka pro 64.bit (přímo ATI Mobility Radeon HD 4200).Ale jinak tam najdeš vše potřebné.(AMD Catalyst..)
Standartně nejsou ovladače pro Win10...pokud z nějakého důvodu neuspěješ,tak si stáhni Driver Booster ,sama ho používám a dej aktualizovat ovladače.doporučuji jeden po druhém,když dáš aktualizovat vše,tak to dělá bordel.-(Full+Crack-Můj vlastní upload)
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru