|
Právě je 05 úno 2025, 23:51
|
Autor |
Zpráva |
Jirka.Fajgl
Warman
|
Re: Resident Evil 7
vy už hrajete?? Já až zítra pokud to spustím, jaká je optimalizace hry je tak dobře udělaná jako u Zaklínače 3????
|
29 led 2017, 22:26 |
|
|
Lennycom
Master Sergant
|
mám tady zdejší upload z bitster od seraphin a když spustim, tak nefunguje klavesnice ani myš . Neví někdo o co go? budu vcelku vděčný za odpovědi . Díky
Naposledy upravil Lennycom dne 30 led 2017, 21:02, celkově upraveno 1
|
30 led 2017, 19:25 |
|
|
kubasekpetre
Private
|
PADA TO TAKY NEKOMU KDYZ SLEZETE DOLU PO ZEBRÍKU A JDETE TOU VODOU TAK NAKONCI JAK PODLEZATE V TY VODE TEN BETON TAK TO PADNE
|
30 led 2017, 20:08 |
|
|
emueue
Colonel 4 th class
|
kubasekpetre píše: PADA TO TAKY NEKOMU KDYZ SLEZETE DOLU PO ZEBRÍKU A JDETE TOU VODOU TAK NAKONCI JAK PODLEZATE V TY VODE TEN BETON TAK TO PADNE Jo tak taky mám ten problém ,přišel jsi na to?? a nějaká rada??
|
30 led 2017, 22:07 |
|
|
kubasekpetre
Private
|
ne nepřišel skousel jsem to preinstalovat znova cracknout a nic pada to porad stejne :-(
|
30 led 2017, 22:13 |
|
|
emueue
Colonel 4 th class
|
No tak musíme poprosit chytré hlavy ,aby nám pomohli... dík za každou radu
|
30 led 2017, 22:15 |
|
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Přátelé s tou vodu opravdu nevím Někomu to takto Crashne a jiným to šlape jak drak. Co vím, tak hra má nějakou zmršenou podporu Phenomů A Propos: Lennycom píše: mám tady zdejší upload z bitster od seraphin a když spustim, tak nefunguje klavesnice ani myš . Neví někdo o co go?
budu vcelku vděčný za odpovědi . Díky Nemáš zapojený volant či jiné takovéto periférie? Zda ano zkus odpojit...
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
|
30 led 2017, 22:49 |
|
|
emueue
Colonel 4 th class
|
Zase ty Phenomy, ach jo, musím si už koupit nový procák....až na něj bude Je mi ,ale divný že začátek jde úplně v pohodě.....
|
31 led 2017, 08:24 |
|
|
musamo
Corporal
|
Co se týče problému s klavesnicí a myši, také mi to dělá. Stačí po spuštění hry najet do spravce uloh a pote se vrátit zpět do hry a jede už.
|
31 led 2017, 08:36 |
|
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1275 Bydliště: unknown
|
emueue píše: Zase ty Phenomy, ach jo, musím si už koupit nový procák....až na něj bude Je mi ,ale divný že začátek jde úplně v pohodě..... Takže nejen, že AMDčka hrozně topí a výkonnostně se nemůžou vyrovnat Intelu. Ještě ani na nich každá hra nefunguje pořádně. O to další důvod, proč si nikdy nekoupit AMD procesor...
|
31 led 2017, 08:45 |
|
|
lukecz123
Private
|
Takže typická konzolovina: hru nespustím s připojeným ovladačem Nostromo a nepodporuje 21:9 monitor (obraz se roztáhne). Takže pro mě nehratelné. Ještě, že jsem si to nekoupil, zlatý pirátství, vyhodil bych litr. Jestli to někdy opraví (pochybuju v případě CapCom), koupím si to, ale takhle nazdar.
|
31 led 2017, 10:04 |
|
|
Lennycom
Master Sergant
|
děkuji za reakce na můj problém, už jsem to pogooglil, problém je v zapojeném H.O.T.A.S , ta hra je prostě v tomhle idiotka, jakmile detekuje zapojenou další periferii nez klavesnici a mys, tak to děla tento problem, ovládat to šlo na HOTASU coz je samozrejme nesmysl. Aby jste hráli normálně , musite ho odpojit z USB před každým spuštěním hry. To není chybou warez verze, to je chyba samotné hry. Ještě že jsem si to nekoupil !!!!
|
31 led 2017, 10:18 |
|
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1275 Bydliště: unknown
|
Lennycom píše: děkuji za reakce na můj problém, už jsem to pogooglil, problém je v zapojeném H.O.T.A.S , ta hra je prostě v tomhle idiotka, jakmile detekuje zapojenou další periferii nez klavesnici a mys, tak to děla tento problem, ovládat to šlo na HOTASU coz je samozrejme nesmysl. Aby jste hráli normálně , musite ho odpojit z USB před každým spuštěním hry. To není chybou warez verze, to je chyba samotné hry. Ještě že jsem si to nekoupil !!!! No jo, temná strana některých her, o čem se nemluví nebo respektive nechce mluvit. Jenže realita je bohužel jiná - hlavně, že to má Denuvo. Ale že to není všechno do detailu vyladěný, to už je jaksi netrápí...
|
31 led 2017, 10:56 |
|
|
Lennycom
Master Sergant
|
-Seraphim666- píše: Přátelé s tou vodu opravdu nevím Někomu to takto Crashne a jiným to šlape jak drak. Co vím, tak hra má nějakou zmršenou podporu Phenomů A Propos: Lennycom píše: mám tady zdejší upload z bitster od seraphin a když spustim, tak nefunguje klavesnice ani myš . Neví někdo o co go?
budu vcelku vděčný za odpovědi . Díky Nemáš zapojený volant či jiné takovéto periférie? Zda ano zkus odpojit... jj jak jsem psal uz výše, je to vyřešeno a ano bylo to zapojeným HOTASEM . Díkes
|
31 led 2017, 15:52 |
|
|
Lennycom
Master Sergant
|
Mannoroth píše: Lennycom píše: děkuji za reakce na můj problém, už jsem to pogooglil, problém je v zapojeném H.O.T.A.S , ta hra je prostě v tomhle idiotka, jakmile detekuje zapojenou další periferii nez klavesnici a mys, tak to děla tento problem, ovládat to šlo na HOTASU coz je samozrejme nesmysl. Aby jste hráli normálně , musite ho odpojit z USB před každým spuštěním hry. To není chybou warez verze, to je chyba samotné hry. Ještě že jsem si to nekoupil !!!! No jo, temná strana některých her, o čem se nemluví nebo respektive nechce mluvit. Jenže realita je bohužel jiná - hlavně, že to má Denuvo. Ale že to není všechno do detailu vyladěný, to už je jaksi netrápí... souhlas
|
31 led 2017, 15:52 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|