|
Právě je 11 úno 2025, 20:19
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
topgun
Private
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
to mas este dobre...ja stihnem povysavat byt, umyt podlahu a WC stale nenacitany...dam refresh a zase nic, biela obrazovka alebo cierna a cakam.....nacita cast stranky a koniec....funguje az na X-ty pokus...lezie to pekne na nervy a zerie to cas.
|
22 úno 2009, 21:56 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
feromravec
Private
Registrován: 13 dub 2008, 23:03 Příspěvky: 14 Bydliště: ...na síti
|
Ahoj Olle, jesště jsem si všiml jedné chybičky po přesunu na nový server. Týká se to ale jenom Opery. Při psaní nových příspěvků se grafika posune hodně vpravo a panel barvy písma se zmačkne na miniaturní, a nefunguje. Takže v Opeře napíšu příspěvek a ve Firefoxu ho barevně doladím. V exploreru jsem to nezkoušel....
|
26 úno 2009, 09:38 |
|
Gaspaccho
Private 1 st class
|
To se delo uz pred presunem... a je zajimeve, ze na vsech phpbb forech to jde v pohode...
|
26 úno 2009, 12:38 |
|
olle3
V.I.P.
|
asi to bude chyba vzhledu...zkusím se na to podívat, ale myslím, že zrovna tady s tím nic nesvedu, ale poptám se na internetu
_________________ Jak vkládat YouTube videa | Slovník pojmů | Jak správně napsat administrátorovi | Jak vložit do příspěvku obrázek | Jak na Barvu písma, code, quote, vkládání obrázlů... | Jak stahovat z rapidshare.com | Jak si změnit nick | Jak efektivně vyhledávat na fóru
|
02 bře 2009, 18:28 |
|
Wodniczek
Private 1 st class
|
tomas2009 píše: General Error SQL ERROR [ mysqli ]
Can't open file: './php3/phpbb_users.frm' (errno: 24) [1016]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
nešlo v žádné prohlížeči in expoler opera firfox ....
díky za odpovet To je přetížení SQL databáze, sem tam se to tady ještě stává... Kvůli tomu se ( teda aspoň mám ten dojem) fórum stěhovalo na nový server. Stačí chvíli počkat a pak to jde v poho
|
15 bře 2009, 13:45 |
|
Asgard
Uploader
|
feromravec píše: Ahoj Olle, jesště jsem si všiml jedné chybičky po přesunu na nový server. Týká se to ale jenom Opery. Při psaní nových příspěvků se grafika posune hodně vpravo a panel barvy písma se zmačkne na miniaturní, a nefunguje. Takže v Opeře napíšu příspěvek a ve Firefoxu ho barevně doladím. V exploreru jsem to nezkoušel.... Mě to nejde ani ve Firefoxu 3.0.4. Zas to tak ale neřeším, dopíšu ručně s použitím pluginu BBCode. To Olle: Budou se zas někdy zobrazovat ikony hodností?
|
15 bře 2009, 15:48 |
|
Wodniczek
Private 1 st class
|
Asgard píše: feromravec píše: Ahoj Olle, jesště jsem si všiml jedné chybičky po přesunu na nový server. Týká se to ale jenom Opery. Při psaní nových příspěvků se grafika posune hodně vpravo a panel barvy písma se zmačkne na miniaturní, a nefunguje. Takže v Opeře napíšu příspěvek a ve Firefoxu ho barevně doladím. V exploreru jsem to nezkoušel.... Mě to nejde ani ve Firefoxu 3.0.4. Zas to tak ale neřeším, dopíšu ručně s použitím pluginu BBCode. To Olle: Budou se zas někdy zobrazovat ikony hodností? Tobě se nezobrazují ikonky?? Mě se ukazují úplně normálně...
|
15 bře 2009, 18:09 |
|
Asgard
Uploader
|
Wodniczek píše: Asgard píše: feromravec píše: Ahoj Olle, jesště jsem si všiml jedné chybičky po přesunu na nový server. Týká se to ale jenom Opery. Při psaní nových příspěvků se grafika posune hodně vpravo a panel barvy písma se zmačkne na miniaturní, a nefunguje. Takže v Opeře napíšu příspěvek a ve Firefoxu ho barevně doladím. V exploreru jsem to nezkoušel.... Mě to nejde ani ve Firefoxu 3.0.4. Zas to tak ale neřeším, dopíšu ručně s použitím pluginu BBCode. To Olle: Budou se zas někdy zobrazovat ikony hodností? Tobě se nezobrazují ikonky?? Mě se ukazují úplně normálně... No vídíš to no - mě už teď taky. Dík za info že je problém u mě - vyřešeno.
|
15 bře 2009, 19:13 |
|
redme
Private 1 st class
|
Problém s WC jsem nikdy neměl, jede jako blesk. Je super.
|
20 bře 2009, 12:26 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Chci se zeptat, z jakýho důvodu je můj thread, se kterým jsem si dal tolik práce zamčený a ve smetišti linků...?????? Doufám, že mi někdo odpoví... :'(
|
25 bře 2009, 01:46 |
|
feromravec
Private
Registrován: 13 dub 2008, 23:03 Příspěvky: 14 Bydliště: ...na síti
|
Bohužel, můžu se tě jenom zastat, tohle by mě taky dorazilo...................
|
25 bře 2009, 10:10 |
|
romano
Private 2 nd class
|
Radimfakt píše: Chci se zeptat, z jakýho důvodu je můj thread, se kterým jsem si dal tolik práce zamčený a ve smetišti linků...?????? Doufám, že mi někdo odpoví... :'( Obávám se,že odpověď tady na to je vcelku jednoduchá: Teď je v módě vše co jen trošku připomíná Národní Odpor,Dělnickou Stranu a jiné,popotahovat,persekuovat atp. A aby nedošlo ke zvýšenému zájmu o WarCenter ze strany státních orgánů,tak je to na smetišti a pod zámkem. Je to jen můj názor a asi nebudu daleko od pravdy. A myslím,že v pravidlech WC je,že se nebudou porušovat zákony ČR. R.
|
25 bře 2009, 15:04 |
|
stenn.7
Moderátor
|
|
25 bře 2009, 15:08 |
|
romano
Private 2 nd class
|
stenn.7 píše: Tak to taky nechápu.... Úplně jednoduše. Skoro všechny kapely,který tam Radimfakt dal,jsou na indexu(zakázaný) Ať už kvůli textům,plakátům nebo něčemu jinýmu. Z toho důvodu,aby nedošlo k podeřzení ze spáchání tr.činu podněcování rasové nesnášenlivosti,porušování práv menšin atp. je to asi zamčený. To máš to samý jako kdyby tady bylo dětský péčko,nebo šukačka se zvířatama. R.
|
25 bře 2009, 15:18 |
|
stenn.7
Moderátor
|
jo jo to je všechno pěkný ale i tak je to na hlavu....no radim radimovi aby založil novej topic a dal tam jen seznam a napsal že linky pošle přes sz a je to...
|
25 bře 2009, 15:33 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|