Food Design / CZ
Napadlo vás někdy, proč jídlo vypadá zrovna tak, jak vypadá? Proč jsou rybí prsty ve tvaru hranolu nebo proč je čokoláda ve fialovém obalu? Řekli byste, že rybí prsty v daném tvaru pozře i člověk, který běžně ryby vůbec nejí? Tomu všemu se věnuje odvětví potravinářského designu. Dobře placení odborníci bdí nad vizuální stránkou potravin a jejich obalů, aby se všechno lépe prodávalo. Film Martina Hablesreitera a Sonji Stummererové z roku 2009 se právě tímto multioborovým odvětvím zabývá. Zkoumá smyslové reakce na potraviny a předkládá způsoby, jakými lze při výrobě potravin optimalizovat každodenní zážitek z jídla...Jazyk: Cz
Titulky: ne
Rakousko / Nizozemsko / Itálie, 2008
Format : AVI at 3 010 kb/s
Length : 1,08 GiB for 51 min 29 s 372 ms
Video : MPEG-4 Visual at 2 866 kb/s
Aspect : 1280 x 720 (1.778) at 25.000 fps
Audio : MPEG Audio at 128 kb/s
Infos : 2 kanály, 44,1 kHz
CSFD:
WebShareFastShareUlož.to