fastshare
Zobrazit téma - Denuvo a vše okolo
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 12:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1371 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 92  Další
 Denuvo a vše okolo 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek Re: Denuvo a vše okolo

Stejně jako RAGE 2, ale to je prostě jedno, protože hlavní je vždycky to, aby vůbec crack byl. Tyhle spekulace si nech, až zase začnou vycházet hry na AAA úrovni a na crack se bude čekat klidně i měsíc. Do té doby jsou to všechno jenom spekulace.

30 kvě 2019, 08:41
Corporal
Corporal

Spekulace ? Prosím tě, já tady nikoho nenutím k žádnému názoru, tak mi tu nepodstrkuj nějaké spekulace.... To, že vyšly AAA hry s Denuvem a ještě nejsou cracknuty je fakt a ne spekulace.... Mě je jedno, kdy hra s Denuvem vyjde - jen poukazuju na to, že poslední dobou hry s Denuvem se objevily cracknuté za pár dní a ted to trvá ( zatím nic ), že ? Takže se ani něco změnilo, že ?

A jestli mi píšeš něco o spekulacích, najdi si fakta.... Já se fakt hádat nechci a ani po tom netoužím.... Ano, jestli crack vyjde za 3 týdny, za 3 měsíce anebo za dva roky je mi jedno...

Pokud Mortal Kombat anebo ANNO nepovažuješ za AAA hry, tak já tedy ano....

30 kvě 2019, 10:28
Warman
Warman

Jsou to spekulace, protože není známo, jaká verze Denuva je v těch hrách, které vyšly nedávno. A to, že nemají crack, ještě nemusí znamenat, že mají nějakou novou verzi Denuva. Jak jsem říkal, může být klidně jenom proto, že je ty hry nezajímají, protože to je všeobecně známý fakt, že crackují nejdřív to, co se líbí jim. Proč třeba nemá Handball 17 crack, který vyšel v roce 2017 a má zastaralou verzi 3? Protože ta hra drtivou většinu lidí a hlavně je nezajímá, proto. Stejné to může být i s tím, co ještě necracknuli.

Možná se za AAA hry považují jen ty od velkých studií s velkým rozpočtem, ale taky by tam mělo patřit to, o čem vůbec jsou. Mortal Kombat 11 je jenom další tupá rubačka a navíc recyklovaná podobně jako sportovní hry typu FIFA, PES, F1 či WWE2k. Navíc pochází od Warner Bros. Interactive Entertainment a to rozhodně není studio na nejvyšší úrovni. Anno 1800 je sice od Ubisoftu, ale stejně jako u Mortal Kombatu je to prostě recyklace předchozích dílů do nového dílu. Nejsou tam prostě ty zásadní změny jako u skutečných AAA titulů typu GTA, Assassin's Creed, Far Cry či Call of Duty. Jasně, možná si řekneš, že taky jenom recyklují předchozí tituly, jenže ta zásadní věc je to, že každá další hra má nový příběh, což se o těch dvou sérií říct nedá. ;-) A samozřejmě nesmím zapomenout dodat, že je to spíš taky většinou jen o tom, jak to kdo bere a v mém případě to prostě není AAA hra na nejvyšší úrovni.

30 kvě 2019, 11:03
Corporal
Corporal

Napsal jsi "A to ještě nevíme, jestli si schválně nedávají pár dní pauzu, aby to vypadalo, že nejsou úplní supermani, co to dají za pár minut." Prosím tě, nepodsouvej mi spekulace, když spekuluješ sám.

Bylo by fajn, přestat mě pořád poučovat, děkuji. Jistě, podle tebe je Mortal Kombat hra za pár babek... OK, spekuluj, demagoguj, cit se svobodně.... :D

30 kvě 2019, 12:21
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class

Aj tak je to nepodstatná debata

30 kvě 2019, 12:43
Warman
Warman

japanise píše:
Napsal jsi "A to ještě nevíme, jestli si schválně nedávají pár dní pauzu, aby to vypadalo, že nejsou úplní supermani, co to dají za pár minut." Prosím tě, nepodsouvej mi spekulace, když spekuluješ sám.

Bylo by fajn, přestat mě pořád poučovat, děkuji. Jistě, podle tebe je Mortal Kombat hra za pár babek... OK, spekuluj, demagoguj, cit se svobodně.... :D

Ano, napsal jsem to, protože je všechno možné. Můžou si dávat pauzu, můžou se s tím trápit nebo je to vůbec nemusí zajímat a tím pádem se nic neděje... A dokud nebudeme znát, jakou verzi Denuva mají nejnovější hry, tak to pořád může být cokoliv. :) Jinak Mortal Kombat pro mě není hra za pár babek, jen ne prostě AAA hra na stejné úrovni jako ty herní série, které jsem už zmiňoval. To už je rozumnější srovnávat třeba sérii Code of Honor s Call of Duty... :D

Jak to řekl SANDER007, je to nepodstatná debata. Ale jestli chceš nadále diskutovat, tak prosím. Já si vždycky milerád pokecám. ;-)

30 kvě 2019, 13:14
Warman
Warman

Mě by zajímalo kdy bude Mortal Kombat 11

06 čer 2019, 19:33
Warrant
Warrant

Ako to tak sledujem, vážne sa nedokážem ubrániť pocitu, že s tým Denuvom niečo nie je OK. Píšte si sem čo chcete, ale na pauzu u CPY alebo CODEX mi to nepripadá. Nemá niekto nejaké info o poslednej verzii Denuva?

;-) :shock:

https://tadesco.org /www.hlavnespravy.sk /https://aeronet.news/https://sk.news-front.info
z USA trollmi nediskutujem, tých rovno posielam do ....

14 čer 2019, 20:58
Warman
Warman

Ty s tím prostě nedáš pokoj, co? :D Hele, pokud ani následující pecky, které mají vyjít ve zbytku tohoto roku, nebudou cracknuty třeba za pár měsíců, tak můžeš vyšilovat, jak chceš, ale do té doby je to fakt zbytečné...

15 čer 2019, 05:45
Uplinker
Uplinker

Metal.Gear.Solid.V.The.Phantom.Pain.Update.v1.15-CODEX
Sword.Art.Online.Fatal.Bullet.Dissonance.of.the.Nexus-CODEX
Zone.of.the.Enders.The.2nd.Runner.Mars-CODEX
New.Gundam.Breaker-CODEX
Shadow.of.the.Tomb.Raider.The.Path.Home-CODEX

Solidní práce... :D

Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part

27 čer 2019, 00:32
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class

No to teda hej :) Len tak ďalej

27 čer 2019, 20:46
Uplinker
Uplinker

STAR.WARS.Battlefront.II-CODEX

Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part

28 čer 2019, 20:53
Helper
Helper

No táák, kde na to mám brát čas. :D

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

28 čer 2019, 20:56
Uplinker
Uplinker

To vypadá, že CDX asi na Denuvo nějak přišli na chut. Už nepoužívají .exe ale obchází ho jako CPY přes .dll (alespon u STEAMu),
Asi začíná očista seznamu :)

28 čer 2019, 21:03
Helper
Helper

Asi určitě jo. Taky jsem si toho .dll všimnul, protože to byla jak rána do oka u posledního release Tomb Raidera. Vyšlo poslední dlc tak si je všechny zahraju v mezi čase. :D

Už si na Star Wars stahuju český překlad. /)
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

28 čer 2019, 21:12
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1371 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 92  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]