Takže jsem to našel. Můj upload.
The Sims™ 3 Vytvoř svět/create a world Beta
Vyzkoušejte si sami, jaké to je stvořit svět! S pomocí betaverze nástroje The Sims™ 3 Vytvoř svět si můžete dát vzniknout originálním světům podle vlastního návrhu. Nástroj si můžete stáhnout zcela zdarma a pracovat stejně jako vývojáři týmu The Sims 3, kteří jeho prostřednictvím designují prostředí a města do hry. Navrhněte a vybudujte svým simíkům zcela nový svět, nebo začněte tvořit na předpřipravených šablonách krajiny Sunset Valley nebo Riverview. Otevřete další prostor pro svou kreativitu a sdílejte vaše výtvory online na Výměně The Sims 3 Exchange.
VLASTNOSTI
*
Pro simíky navrhujte úplně nové světy, od tvaru terénu a cest až po umístění pozemků a charakteristických staveb, jako jsou vodní věže nebo majáky.
*
Začněte budovat na zelené louce, nebo upravovat terény, na jejichž základě stojí Sunset Valley a Riverview.
*
Zkušenější designéři si do nástroje mohou importovat grafiku z Photoshopu nebo jiných programů.
*
V betaverzi nástroje The Sims 3 Vytvoř svět rozšíříte své krajinářské a budovatelské možnosti o prvky z doplňku The Sims 3 Cestovní horečka a předměty z The Sims 3 Store.
*
Své světy sdílejte na Výměně The Sims 3.
Můj názor (autor tohoto příspěvku)
Vypadá to dobře a editace města mi u TS3 oproti TS2 s SimCity 4 chyběla. Takže dobrej doplněk.
Zkoušel jsem to a není problém si vytvořit krajinu, pozemky a doplňky. Všechno jednoduše a přehledně ovladatelné.
Jediný problém, který v tom vidím je opravdu hodně potřebnýho času. Myslím, že aby výsledek stál za to, tak to může zabrat dobrých 20-30 hodin času.
Ulož.to
EDIT: Opraveno heslo, děkuji maxinik55