|
Právě je 07 úno 2025, 00:19
|
Autor |
Zpráva |
emueue
Colonel 4 th class
|
Borderlands 3
Zdravím, tak kdy to tady bude? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Hra vyšla 13. září , ale s půlroční exkluzivitou pro Epic Store , myslím že to samé mělo Metro: Exodus. Chci se zeptat, mění to něco na creckování? Dík
|
21 zář 2019, 15:22 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1275 Bydliště: unknown
|
Re: Borderlands 3
Co by se mělo měnit na crackování? Pokud vím, tak žádná nová verze Denuva zatím není a jak už bývá zvykem, CODEX či CPY čekají na první patche a až teprve poté se pustí do crackování. A to, že je hra na nějakém Epic Store, je úplně jedno, protože má singleplayer a není online only. Je tedy úplně ideálním adeptem na cracknutí.
|
21 zář 2019, 17:13 |
|
emueue
Colonel 4 th class
|
No tak super, to mám radost, vím , že asi kromě nové grafiky to nic úplně nového nepřinese, ale já to hrál rád. Tak ti děkuji za informaci a teď jen čekat.....
|
21 zář 2019, 17:28 |
|
Mannoroth
Warman
|
Přesně tak. Stačí být trpělivý a dočkáš se. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Lidi se prostě musí umět smířit s tím, že si třeba i měsíc počkají...
|
21 zář 2019, 19:40 |
|
Mannoroth
Warman
|
Co jsem říkal? Stačilo být trpělivý a co se nestalo... Akorát jak tak pročítám ty diskuze, tak mě ta hra začíná trochu demotivovávat - prý docela padá, jsou problémy se spuštěním (trvá to prý děsně dlouho, než se spustí) a když už si hráč zahraje a vypne hru, tak občas nemůže pokračovat ve hře, protože hra spadne, jakmile zvolí Continue game. A docela mě dostalo i to, že se nedoporučuje spouštět hru jako správce, jinak se nemusí spustit. No uvidíme... Narazil někdo na podobné problémy?
|
31 říj 2019, 19:48 |
|
emueue
Colonel 4 th class
|
Zatim stahuju, jak to budu mít , dám vědět co a jak . Celkem jsem se těšil , tak doufám že nebudu opět zklamanej....
|
31 říj 2019, 20:36 |
|
emueue
Colonel 4 th class
|
Tak pravdou je, že než se hra rozjede ....to je porod fakt hodně dlouho. Jinak hra jede , ale pokud se změní nastavení , tak se mi hra na cca 1 minutu sekne , pak zase jede.. No nevim uvidím dál .....
|
02 lis 2019, 11:35 |
|
Mannoroth
Warman
|
Ono prý stačí buď nespouštět hru jako správce (to ostatně doporučuje i samotný Seraphim ve svém uploadu), nebo prostě vytvořit složku Borderlands 3 v C:\Users\Uživatelské jméno\Dokumenty\My Games a to načítání bude výrazně kratší. Hra asi při prvním spuštění vytváří spoustu konfiguračních souborů a když už existuje složka, kde se mají vytvořit, tak je to potom prý rychlejší. Je to sice trochu proti logice, protože já jako správce spouštím prakticky cokoliv a nikdy s tím nebyly problémy, ale můžeš to zkusit. Jinak jestli ti hra nikde nepadá, jede a můžeš i pokračovat vesele ve hře, tak je jasné, že FitGirl opět svůj repack trochu podělala, protože ty diskuze jsou až šílené, kolik lidí s tím má problémy. To nejsou jenom zoufalci, co neumí zacházet s PC - i zkušení uživatelé, co od ní stahují pravidelně repacky, mají najednou problémy a málokomu to jede absolutně bez problémů.
|
02 lis 2019, 12:44 |
|
ssjimbou
Lieutenant
|
tak je pravda, ze to spusteni skutecne trva a i presto, ze mam vcelku vykonny pocitac, ale jinak to jede v pohode bez problemu a musim napsat, ze me to i bavi
|
02 lis 2019, 13:05 |
|
Mannoroth
Warman
|
Takže klasika - něco ve svém repacku podělala a nechce uznat chybu jako v případě Ghost Recon - Wildlands. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) S jejím repackem jsem měl problém při instalaci, která se vždycky zasekla na stejném procentu, ale s repackem od CorePacku jsem celou hru bez jediného problému dohrál. Díky moc za komentáře. V mém případě bude asi nejlepší počkat na CorePack, až vydá svůj repack.
|
02 lis 2019, 13:14 |
|
buxo
Private
|
Hra v pohode ide na core2 quad q9400 ram 8gb DDR2 gpu msi gtx 660ti 3gb disk wd green
|
02 lis 2019, 19:27 |
|
Mannoroth
Warman
|
Tobě hra jede i s tak strašným procesorem? Že by to bylo tou komiksovou grafikou?
|
02 lis 2019, 20:06 |
|
emueue
Colonel 4 th class
|
Tak dneska mi to chytlo až na potřetí, ale jinak v pohodě ....dal jsem pokračovat a normálně se to chytlo ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ale nechci být úplný otimista...
|
02 lis 2019, 22:38 |
|
Mannoroth
Warman
|
S tou hrou zkrátka není něco v pořádku - ještě jsem neviděl, že když se spouští jako správce, tak nefunguje. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) To je jak Assassin's Creed - Origins a program Advanced SystemCare - pokud ho máte v PC, hra se vám nespustí ani za nic. Odkdy záleží na tom, kdo má jaký program v PC nainstalovaný? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jinak aby se ta hra tak dlouho nenačítala, můžete ještě zkusit tohle: https://www.pwrdown.com/gaming/how-to-fix-borderlands-3-stuck-on-loading-screen/ Prý stačí přepsat DX12 na DX11. Edit: Tak prý ani CODEX verze není úplně v pořádku, protože jsou lidi, kteří tvrdí, že jakmile se pokusí vstoupit do Lectra City, hra jim při načítání neustále padá. Můžete to někdo otestovat? S největší pravděpodobností je to chyba cracku.
|
03 lis 2019, 06:46 |
|
prisoner
Colonel 3 rd class
|
To v Gearbox alebo CODEX nieco fetuju ?? Lebo tie záseky v Options ked mením grafiku nie sú normalne, ci mením z Medium na High alebo naspät, tak to trvá a trvá
|
08 lis 2019, 23:44 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|