|
Právě je 07 úno 2025, 06:48
|
Autor |
Zpráva |
Spitfire412
Corporal
|
Re: Denuvo a vše okolo
jardol píše: mam problem s Rockstar hrami mam origo RDR 2, GTA 5 a Max payne 3 cez ten Rockstar launcher a nejde mi ani pri jednej hre hrat online, vzdy mi len napise ze som v offline mode prihlaseny do Social club, mal som predtym crackle GTA 5 aj Max payne 3 ale to som odinstaloval este predtym aj zmazal stare savy z hier aj v skrytych suboroch, moze byt problem ze to stale niekde blokuje nieco? Koukni na antivir případně firewall
_________________ Aucheni aeternus crapula
|
12 lis 2019, 12:59 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
jardol
Corporal
|
antivir som pozrel tam nic nie je a nic nemam ani vo vynimkach ...a ako to najdem vo firewale lebo tam som este nikdy nic neblokoval tak dnes mi ta ich "uzasna" RDR 2 za 75eur ani nesla hrat ked sa updatol Rockstar launcher len mi vypisovalo...Verifiyng game ownership failed and your offline activation data could not be loaded... a to este mi online vobec neslo hrat...uz aj lutujem ze som to kupil
|
12 lis 2019, 21:33 |
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Už je to tady, už je to tady Star.Wars.Jedi.Fallen.Order-CODEX
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
|
19 lis 2019, 00:14 |
|
Sensor
Helper
|
3 krát huráá. Tak ještě další!
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
19 lis 2019, 15:10 |
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
A hele Voksimu otrnulo
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
|
02 pro 2019, 17:16 |
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
No a Denuvo je v prdeli (bez pardonu) Assassins.Creed.Origins.The.Curse.of.the.Pharaohs.Crack.Only.READNFO-CODEX
|
05 pro 2019, 00:43 |
|
oratory
Corporal
Registrován: 10 srp 2008, 15:41 Příspěvky: 74 Bydliště: Severní Morava
|
Codex nakopal Denuvo a VMProtect těžce do zadele. To už nemá smysl tímto způsobem vůbec crackovat
|
05 pro 2019, 01:37 |
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1275 Bydliště: unknown
|
Neboj, oni si zase vymyslí další verzi, protože jsou to s prominutím retardovaní idioti, co neumí uznat porážku. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) A nebo ještě lépe - všichni přejdou na online-only a bude zase po p*deli... Takže myslet si, že máme vyhráno, je docela naivní. Vyhráno je vždycky jen do té doby, dokud nepřijdou s něčím novým a to si piš, že rozhodně přijdou.
|
05 pro 2019, 07:05 |
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Se mrkni na velikost .exe ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Nevěřil jsem tomu ale CDX kua makají! At se vybodnou na RDD2 ale tohle půjde
|
05 pro 2019, 07:19 |
|
Mannoroth
Warman
|
Jo, však já neříkám, že jsou špatní, jenom prostě budoucnost nevidím moc růžově... A nějaký hype z toho, že se jim povedlo kompletně odstranit Denuvo, je sice super, ale s nástupem online-only je to zase zpátky tam, kde to bylo.
|
05 pro 2019, 18:30 |
|
emko11
Sergeant
|
Tak mám dojem, že na ochranu Denuvo moc síly jim nezbylo ... Viz Anno 1800, Life is strange 2 Complete Season, Detroit: Become Human, Beyond Two Souls ... joo smutné Vánoce
_________________ OS W11 CPU Ryzen 3700X 3,8GHz MB GigaByte B550 RAM Trancend 16 GB DDR3 1500 MHz GPU Nvidia 4070 RTX 12GB SSD OCZ 240 GB SATA3 HDD WD 2 TB SATA3
|
25 pro 2019, 09:58 |
|
Snake.PP
Corporal
|
Assassins Creed Odyssey The Fate of Atlantis READNFO-EMPRESSAssassins Creed Odyssey The Fate of Atlantis MULTi15 REPACK-ElAmigos
_________________ OS Windows 11 64bit | MB ASUS ROG STRIX B650E-E CPU AMD Ryzen 9 7900 | GPU SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6800 XT 16GB RAM Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000 CL36 | SSD Kingston SSD FURY Renegade HDD Toshiba P300 | PSU Seasonic FOCUS GX-750 Gold
|
04 dub 2020, 14:32 |
|
emueue
Colonel 4 th class
|
Tak koukám, že máme asi po prdeli . pořádná hra v nedohlednu ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Jak to vidíte ? Nebo nemáte nějaké optimistické zprávy?
|
02 kvě 2020, 09:35 |
|
Mannoroth
Warman
|
Pořádná hra v nedohlednu? Ono je to těžký něco cracknout, když to ještě ani nevyšlo... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Navíc minimálně do července (to vychází repetetivní F1 2020) ani nemá nic vyjít, tak já nechápu, na co pořád čekáš? Red Dead Redemption 2 nemá Denuvo, ale nějakou vlastní ochranu od Rockstar Games a Call of Duty - Modern Warfare je online-only, takže čekat na crack fakt nemá smysl, protože jen tak nebude (a jestli vůbec někdy bude). A to je asi tak všechno, protože DOOM - Eternal byla rychlovka a stejně tak Half-Life - Alyx a nic podobného letos nevyšlo, co by za to stálo (ale to zase záleží na každém, co si představuje pod tím, aby to za to stálo). A vůbec - myslím, že za ta léta už vyšlo nespočet her, tak to je takový problém si je dát ještě jednou, když se nudíš? To prostě nejde pořád konzumovat jenom to nové a nové a nehledět na minulost...
|
02 kvě 2020, 10:46 |
|
emueue
Colonel 4 th class
|
No....hry které se mi líbí (a není jich málo) mám zahrané 2x a hrát je potřetí se mi už nechce...Pravdou je , že nemám takový přehled o vydání her jako ty, jen se my zdá "podle mě" že je těch dobrých her čím dál méně. Jinak jsem avizoval na hry, co už jsou zde zmíněné... Anno 1800 a Detroit: Become Human ty bych si rád zahrál a uvažuji i o koupi, ale to se sem do WAREZU nehodí ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ale názory na jejich hratelnost , jsou rozporuplné proto váhám. A vidíš zrovna F1 2020 mi nic neříká, tahle hra jde mimo mě...radši Need for Speed Heat, ale to mám taky smůlu protože mám AMD FX-9590 a čekám na jiný crack (pokud vůbec bude) a takhle bych mohl pokračovat..... DOOM jsem dohrál a znova ....ne ne Proto jednoduchá otázka, na kterou jsem čekal jednoduchou odpověď ...Ty jsi mi na ní odpověděl...těším se na červenec ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Díky
|
02 kvě 2020, 12:08 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|