|
Právě je 07 úno 2025, 09:48
|
Autor |
Zpráva |
Nemo54
Warman
|
Re: Knihovnička Rodokapsu
NÁZEV: NA HORKÉ ŠTRECEAUTOR: G.F.Barner ILUSTRACE: Karel Zeman PŘEKLAD: Milena Chomátová ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný s.r.o. Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0126 / 1993 POPIS: Fairchild se za třásněmi usmál. k jeho poštovní stanici na ulici do Tonopahu patřil i výčep. Před několika lety tu ještě Lancy býval častěji. Potom, od té doby mohlo uběhnout téměř šest let, jednoho dne projel se svými čtyřmi chovnými koni kolem směrem na jih. Tenkrát Fairchild věděl, že to s Lancyho prací na Millsově ranči skončilo. JAZYK: CZ POČET STRAN: 65 / 77 Citace: western , PDF - 2.16 Mb, DjVU - 1.75 Mb, DOCX - 0.18 Mb
_________________ POZOR! NEPŘEJI SI, ABY BYLY MNOU VLOŽENÉ VĚCI KÝMKOLI VKLÁDÁNY NA DIGI, TOTO STAČÍM SÁM!!!
|
09 úno 2020, 21:04 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: PŘEHNANĚ RAFINOVANÁ VRAŽDAAUTOR: Raymond Chandler ILUSTRACE: xxxxx PŘEKLAD: Tomáš Korbař ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný s.r.o. Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0144 / 1993 POPIS: Portýr z Kilmarnocku měřil metr devadesát. Měl bledě modrou uniformu a bílé rukavice, v nichž jeho ruce vypadaly jako lopaty. Otevřel dvířka žlutého taxíku stejně něžně, jako když stará panna pohladí kočku. John Dalmas vystoupil a obrátil se k zrzavému řidiči. „Raději zajeď za roh, Joeyi, a tam na mě počkej.“ JAZYK: CZ POČET STRAN: 66 / 86 Citace: 2x detektivka , PDF - 1.69 Mb, DjVU - 1.12 Mb, DOCX - 0.30 Mb
_________________ POZOR! NEPŘEJI SI, ABY BYLY MNOU VLOŽENÉ VĚCI KÝMKOLI VKLÁDÁNY NA DIGI, TOTO STAČÍM SÁM!!!
|
09 úno 2020, 21:04 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: KOLT PROTI KOLTUAUTOR: H.Gerstmay ILUSTRACE: Jan Štěpánek PŘEKLAD: J.Pondělníček ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0011 / 1992 POPIS: Odkudsi z hluboké propasti, táhnoucí se mezi dvěma horskými hřbety, které odděluji Blue-Point a Castle-Red, se ozval výkřik. Byla tmavá noc, široko daleko nebylo člověka. Pomalým klusem přejel kolem jezdec. Byl to Tom Madsen. Pracoval jako kovboj u farmáře Phlia Scotta, majitele velkého ranče nedaleko městečka Blue-Point. Starost o farmářovy koně ho přiměla ... JAZYK: CZ POČET STRAN: 68 / 86 Citace: western , PDF - 3.42 Mb, DjVU - 1.85 Mb, DOCX - 1.34 Mb
|
09 úno 2020, 21:06 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: ZÁHADNÉ OKNOAUTOR: Margaret Oliphantová ILUSTRACE: Martin Zhouf PŘEKLAD: Alena Maxová ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0012 / 1992 POPIS: Najal jsem Brentwood po svém návratu z Indie v roce 1800, aby moje rodina měla kde bydlit, než pro ni najdu stálý domov. Dům měl mnoho předností, pro něž nám mimořádné vyhovoval. Byl nedaleko Edinburghu, takž můj syn Roland, jehož výchova byla značně zanedbaná, mohl navštěvovat denně školu, a to bylo pro něho podle našeho soudu lepší, než kdyby v ní sídlil natrvalo, anebo naopak zůstal doma a měl domácího učitele. Tomu prvnímu bych byl dával přednost ... JAZYK: CZ POČET STRAN: 66 / 92 Citace: 2x horor , PDF - 3.83 Mb, DjVU - 2.33 Mb, DOCX - 1.65 Mb
|
10 úno 2020, 21:17 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: POMALÝ JOHANSONAUTOR: Ben Boeters ILUSTRACE: Karel Zeman PŘEKLAD: Jiří Pondělníček ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný s.r.o. Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0013 / 1992 POPIS: Největším pánem osady Drink Bend je Heatherey, místní krčmář. U něho se hromadí většina peněz, které se v městečku utratí. Heatherey je malý človíček s bystrýma očima a rychlými hadovitými pohyby. Ve chvilce dovede obsloužit co největší počet zákazníků, ale také v pravém okamžiku vytáhnout brokovnici s upilovanou hlavní, kterou má zavěšenou pod nálevním stolem. V Dusty Star baru bývá ... JAZYK: CZ POČET STRAN: 65 / 88 Citace: western , PDF - 3.37 Mb, DjVU - 2.40 Mb, DOCX - 0.46 Mb
|
10 úno 2020, 21:18 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: TLUPA TEXASKÝCH PLÁNÍAUTOR: Edwin Rudyard ILUSTRACE: Oldřich Hyvnar PŘEKLAD: E.Malík ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný s.r.o. Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0014 / 1992 POPIS: Ráno se probudilo. Ale to dnešní nemělo přinést osamělému Ranchu 45 pranic radostného. Ostatně dvakrát mnoho radostných dnů nebylo na Ranchu 45 od té doby, kdy se v okolí usadila tlupa, která kradla stáda, jak a kde se dalo. Už asi tři měsíce trápila tato divná a divoká tlupa zdejší rančery, kteří se nedokázali proti ní dost dobře zorganizovat. V těchto ... JAZYK: CZ POČET STRAN: 62 / 76 Citace: western , PDF - 2.81 Mb, DjVU - 2.32 Mb, DOCX - 0.55 Mb
|
10 úno 2020, 21:19 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: JÁ, KONDORAUTOR: O.Toman Jefferson ILUSTRACE: Jan Štěpánek PŘEKLAD: Anna Štorkánová ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0015 / 1992 POPIS: „Un otra vez, Miguel! Un otra vez! To musí jít jako na drátkách!“ komandoval seňor Carreras, hlava trapezových artistů Los Condores Dorados v cirkusu Barnum & Bailey, když kontroloval dopolední trénink. Seňor Carreras se při tom starostlivě chmuřil. Toho dne se mu smůla přímo lepila na paty. Eso jeho skupiny, nejstarší synovec Ramón, dostal ráno žaludeční křeče, zvracel a teď ležel v maringotce a utíral si ručníkem pot z čela. JAZYK: CZ POČET STRAN: 62 / 74 Citace: 2x sci-fi , PDF - 2.56 Mb, DjVU - 1.98 Mb, DOCX - 0.47 Mb
|
10 úno 2020, 21:20 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: ZPOVĚĎ ARSĚNA LUPINAAUTOR: Maurice Leblanc ILUSTRACE: Václav Hanuš. PŘEKLAD: František Štěpánek ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0016 / 1992 POPIS: Arsen Lupin seděl na pohovce v mé pracovně a podřimoval. „Lupine, vypravujte něco!“ „Co vám mám vyprávět. Všechno jste už slyšeli.“ „To není pravda! Nikdo o vás nic neví,“ zvolal jsem. „Tu a tam si o vás něco přečteme v novinách, dozvíme se, že jste udělal to či ono, ale podstata vašich případů nám zůstává utajena.“ JAZYK: CZ POČET STRAN: 68 / 68 Citace: 3x detektivka , PDF - 2.86 Mb, DjVU - 2.02 Mb, DOCX - 0.39 Mb
|
14 úno 2020, 13:41 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: VRAŽDA NA VÍKENDAUTOR: Vladimír Přibský ILUSTRACE: Marta Hadincová. PŘEKLAD: xxxxx ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný s.r.o. Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0053 / 1992 POPIS: „Karlíčku zajeď si až k tamhletomu stromu.“ Věra Kasalová otevřela levou půlku vrat, aby se primář Ježek vešel. Přes stažené okýnko u daewky zvolal: „Až ke sklípku, jo?“ Věrka mávla Janě a zároveň si pomyslela: Sedí si v tom fáru, jako by jí náleželo, a ramenem se zapřela o železná vrata. JAZYK: CZ POČET STRAN: 68 / 83 Citace: detektivka , PDF - 1.77 Mb, DjVU - 2.20 Mb, DOCX - 0.24 Mb
|
14 úno 2020, 13:42 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: KLADIVO NA ČARODĚJEAUTOR: Pavel Sýkora ILUSTRACE: Jan Štěpánek PŘEKLAD: xxxxx ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný s.r.o. Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0081 / 1992 POPIS: S Renatou jsem se seznámil přesně tím způsobem, jakým jsem se se ženskými toužil seznamovat v oněch dávných mladicky nerozvážných dobách mezi patnácti a osmnácti, kdy našinec ještě ani zdaleka netuší, že čím bujnější posvícení zvečera, tím třeskutější kocovina po ránu. Doslova jsem ji totiž vyrval z pazourů dvěma frajírkům v kožených skínhéďáckých bundičkách, kteří se ji ze ... JAZYK: CZ POČET STRAN: 68 / 77 Citace: detektivka , PDF - 2.23 Mb, DjVU - 2.02 Mb, DOCX - 0.78 Mb
|
14 úno 2020, 13:43 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: CARMILLAAUTOR: J. Sheridan Le Fanu ILUSTRACE: Jan Lindner PŘEKLAD: Tomáš Korbař ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0017 / 1992 POPIS: Ačkoli nepatříme k vysoké šlechtě, máme ve Štýrsku zámek. V tomto zákoutí lze žít velmi pohodlně i s malým příjmem. Za osm či devět set liber ročně lze pořídit zázraky. Doma by nás nejspíš ani nepovažovali za zámožné. Můj otec je Angličan a mám anglické jméno, třebas jsem nikdy v životě v Anglii nebyla. Ale tady, v tomto osamělém a prostém hnízdě, kde je všechno báječně levné, bychom vlastně už ani pohodlněji nebo dokonce přepychověji za víc peněz žít nemohli. JAZYK: CZ POČET STRAN: 66 / 78 Citace: horor , PDF - 2.34 Mb, DjVU - 2.07 Mb, DOCX - 0.21 Mb
|
16 úno 2020, 21:32 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: SVĚDOMÍ PUSTINYAUTOR: Charles P. Whitte ILUSTRACE: Karel Zeman PŘEKLAD: xxxxx ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný s.r.o. Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0018 / 1992 POPIS: Ačkoliv desátník Laplace byl znám jako muž velmi opatrný, který byl ve střehu i tehdy, kdy jeho starší druhové to pokládali za zbytečné, přece jen se nedokázal vyhnout zlému osudu, který si ho našel na jednom z nepojmenovaných přítoků Severní řeky… Ten, jako tolik ostatních, tekl krásným údolím, které vroubilo jeho břehy až do hor, kde vznikal, živen věčným sněhem, proměněným na ... JAZYK: CZ POČET STRAN: 68 / 70 Citace: western , PDF - 2.92 Mb, DjVU - 2.10 Mb, DOCX - 0.51 Mb
|
16 úno 2020, 21:33 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: MUŽ SE PSYAUTOR: Norman C. Marshal ILUSTRACE: Karel Toman PŘEKLAD: xxxxx ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný s.r.o. Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0019 / 1992 POPIS: Kráva směšně dusala po kamenité půdě, v divokých, pro toto zvíře zcela neobvyklých skocích se prodírala vzrostlými křovinami, které se krvavými šrámy podepisovaly do jejích boků. Kdesi za ní se ozýval ostrý psí štěkot a přibližoval se. Strachy bučela, klopýtala, šplhala po mírném úbočí nevysokého vršku porostlého šípky a bylo vidět, jak jí docházejí síly. Od chvíle, kdy na loučce, kam před pár ... JAZYK: CZ POČET STRAN: 68 / 72 Citace: western , PDF - 2.77 Mb, DjVU - 2.17 Mb, DOCX - 0.35 Mb
|
16 úno 2020, 21:34 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: OREL NAD JEZEREMAUTOR: Bernard Ant ILUSTRACE: Dagmar Liebischová - obálka PŘEKLAD: xxxxx ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0020 / 1992 POPIS: Nepříliš často mě vyrušují lidé v noci. Dlouhá léta jsem žil v ústraní a teprve nedávné události mne vrátily zpět do koloběhu života. Jeden z lidí, který si této změny v mém způsobu života patrně povšiml, se rozhodl, že mě probudí v půl třetí ráno, tedy právě ve chvíli, kdy se mi konečně podařilo po velkých obtížích usnout. Byl to přímo střízlík, velikostí téměř nepřevyšoval zahradního ... JAZYK: CZ POČET STRAN: 68 / 77 Citace: sci-fi , PDF - 2.35 Mb, DjVU - 1.64 Mb, DOCX - 0.45 Mb
|
16 úno 2020, 21:37 |
|
Nemo54
Warman
|
NÁZEV: CHLAP ZE ŽULYAUTOR: Frank Rover ILUSTRACE: Vladimír Hanuš PŘEKLAD: xxxxx ZDROJ: nakladatelství Ivo Železný Praha, edice Knihovnička Rodokapsu č. 0022 / 1992 POPIS: Vance Wingard nebyl v tom kovbojském, zasněném a zaprášeném městečku ani pět minut, když kolem sebe vycítil zvláštní napětí. Bylo to pěkné městečko, tento Pine Bluff, položené na svahu, obklopené lesíky krásných horských sosen a stulené v pěkném úvalu, tvořeném výběžky dvou mohutných barevných hřebenů, které byly známy pod názvem Modré a Jelení hory. JAZYK: CZ POČET STRAN: 68 / 82 Citace: western , PDF - 4.11 Mb, DjVU - 2.18 Mb, DOCX - 1.40 Mb
|
21 úno 2020, 23:42 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|