|
Právě je 07 úno 2025, 22:15
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Nevinná / Pour elle (2008)
|
Autor |
Zpráva |
spanel7777777
Private 1 st class
|
72 hodín k slobode / Anything for Her![Nevinná / Pour elle (2008)](https://image.pmgstatic.com/cache/resized/w763/files/images/film/posters/000/057/57734_7050c4.jpg)
Podle tohoto filmu byl natočen remake Tři dny ke svobodě / The Next three Days (2010) | ... | Nevinná
Krimi / Drama / Thriller / Romantický Francie / Španělsko, 2008, 96 min Režie: Fred Cavayé Scénář: Fred Cavayé, Guillaume Lemans Kamera: Alain Duplantier Hudba: Klaus Badelt Hrají: Vincent Lindon, Diane Kruger, Lancelot Roch, Olivier Marchal, Liliane Rovère, Olivier Perrier, Ivan Franěk, Moussa Maaskri, Marc Robert, Vincent Dubois, Mika Ela Fisher, Nathalie Bécue, Thierry Godard, Gilles Kneuse, Pierre Benoist, Marie-France Santon, Rémi Martin, Kader Boukhanef, Albert Jeunehomme, Pascal Parmentier, Diane Stolojan, Hammou Graïa, Alaa Safi, Odile Roire Produkce: Marc Missonnier, Olivier Delbosc, Eric Jehelmann Scénografie: Philippe Chiffre Masky: Fabienne Robineau Kostýmy: Fabienne Katany
Lisa Auclertová (Diane Krugerová) pracuje ako novinárka, jej manžel Julien (Vincent Lindon) je profesor literatúry. Spolu so svojím šesťročným synom Oscarom (Lancelot Roch) vedú pokojný a harmonický rodinný život. Všetko sa zmení vo chvíli, keď im do bytu vtrhne polícia a Lisu zatkne. Novinárku obžalujú z vraždy jej nadriadenej a odsúdia na niekoľkoročný trest. Hoci Lisa neustále opakuje, že je nevinná, dôkazy svedčia proti nej – odtlačky prstov na vražednej zbrani, krv obete na jej kabáte a ostrá hádka s obeťou tesne pred jej smrťou. Julien je však skalopevne presvedčený o nevine svojej manželky a nemieni sa vzdať. Rozhodne sa, že podnikne mimoriadne riskantnú akciu, len aby Lisu očistil a oslobodil. (TV JOJ)
Lisa pracuje jako novinářka, její manžel je profesor literatury. Spolu se svým šestiletým synem Oskarem vedou poklidný a harmonický rodinný život. Ten vezme znenadání za své, když do jejich bytu jednoho dne vtrhne policie a Lisu zatkne. Následně je obžalovaná z vraždy své nadřízené a odsouzena k několikaletému trestu. Ačkoli neustále opakuje svoji nevinu, důkazy hovoří proti ní - její otisky prstů na vražedné zbrani, stopy krve na jejím kabátě a ostrá hádka s obětí před jejím usmrcením. Julien se však nehodlá vzdát, o nevině své ženy je naprosto přesvědčen a rozhodne se podniknout riskantní akci, aby ji osvobodil. (claudel)
| ..... | RLS: Anything.For.Her.2008.FRENCH.1080p.BluRay.DTS-HDMA.x264-SYNERGYAudio: AC-3 CZ 5.1; DTS FR 5.1 Titulky: CZ, EN Kontejner: Matroska Velikost: 10.39 GB DELETED
|
29 pro 2013, 10:59 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Playerman
Colonel 4 th class
|
Nevinná / Pour elle (2008) Krimi / Drama / Thriller / Romantický Francie / Španělsko, 2008, 96 min Režie: Fred Cavayé Scénář: Fred Cavayé, Guillaume Lemans Kamera: Alain Duplantier Hudba: Klaus Badelt Hrají: Vincent Lindon, Diane Kruger, Lancelot Roch, Olivier Marchal, Liliane Rovère, Olivier Perrier, Ivan Franěk, Moussa Maaskri, Marc Robert, Vincent Dubois, Mika Ela Fisher, Nathalie Bécue, Thierry Godard, Gilles Kneuse, Pierre Benoist, Marie-France Santon, Rémi Martin, Kader Boukhanef, Albert Jeunehomme, Pascal Parmentier, Diane Stolojan Producenti: Marc Missonnier, Olivier Delbosc, Eric Jehelmann Scénografie: Philippe Chiffre Kostýmy: Fabienne Katany Lisa pracuje jako novinářka, její manžel je profesor literatury. Spolu se svým šestiletým synem Oskarem vedou poklidný a harmonický rodinný život. Ten vezme znenadání za své, když do jejich bytu jednoho dne vtrhne policie a Lisu zatkne. Následně je obžalovaná z vraždy své nadřízené a odsouzena k několikaletému trestu. Ačkoli neustále opakuje svoji nevinu, důkazy hovoří proti ní - její otisky prstů na vražedné zbrani, stopy krve na jejím kabátě a ostrá hádka s obětí před jejím usmrcením. Julien se však nehodlá vzdát, o nevině své ženy je naprosto přesvědčen a rozhodne se podniknout riskantní akci, aby ji osvobodil.(claudel) MediaInfo: 14,6 GiB DELETEDPoznámka moderátora: Jde o orig. verzi filmu, který je znám z pozdějšího angl. remake jako "Tři dny ke svobodě".
Poznámka 2: Po stažení se mi kopii v běžném přehrávači vůbec nepodařilo spustit, což indikuje vadný postup autora příspěvku při přípravě. Viz např. nestandardní formát zvukové stopy...
Playerman-přikládám odpověď: Já jsem si ten soubor stáhnul a jde mi otevřít téměř ve všech přehrávačích (VLC, MPC, PowerDVD, DVDFab Player, Ace Stream HD, Magco a v dalších), chybně soubor přehrával jen Windows Media Player, což je jeho vlastností. Kodek ALAC byl vyvinut jako bezstrátový, jež by měl být ještě lepší než DTS, ale je fakt, že se asi nějak nevyvedl, mě nejde přehrát ve VSO Media Playeru, nebudu ho nadále používat. Dále si dovolím upozornit na to, že jsem odeslal na server FastShare neporušený bezvadný soubor a když jsem jej stáhnul byl dergadovaný, chyběla mu souborová přípona, což mi podpora serveru nedokázala vysvětlit. Na jiných serverech jsem se s podobným problémem nesetkal! Zdraví Playerman
Poznámka 3: Hodně uživatelů si přehrává stažené mkv soubory v TV přijímačích, kde nemají možnost si doinstalovat nějaký jiný přehrávač nebo dekodér a přehrání souboru je pro ně nemožné. Ideální je používat zvukové stopy v AC3 a zbytečně nevkládat formáty s extrémně vysokou kvalitou zvuku, který stejně většina uživatelů nemá možnost přehrát jinak, než v obyčejném stereo.
Naposledy upravil ladan dne 17 bře 2020, 10:00, celkově upraveno 2
|
03 bře 2020, 20:58 |
|
pegasss
Warman
|
Re: Nevinná / Pour elle (2008)
Nevinná / Pour elle (2008)![Re: Nevinná / Pour elle (2008)](https://i.postimg.cc/1RHJ5S8Q/009.jpg) ![Re: Nevinná / Pour elle (2008)](https://i.postimg.cc/fTqCmv7q/Nevinn-2008-mkv.jpg)
|
23 říj 2021, 23:04 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|