|
Právě je 11 úno 2025, 19:21
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
Radimfakt
Sergeant
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
romano píše: stenn.7 píše: Tak to taky nechápu.... Úplně jednoduše. Skoro všechny kapely,který tam Radimfakt dal,jsou na indexu(zakázaný) Ať už kvůli textům,plakátům nebo něčemu jinýmu. Z toho důvodu,aby nedošlo k podeřzení ze spáchání tr.činu podněcování rasové nesnášenlivosti,porušování práv menšin atp. je to asi zamčený. To máš to samý jako kdyby tady bylo dětský péčko,nebo šukačka se zvířatama. R. To co říkáš je s prominutím největší ko**tina ... Nemyslíš, že ilegální soft, ilegální filmy, ilegální hudba a hry jsou mnohem víc ilegální, než pár vlasteneckejch písniček?? Já prosím, aby se to téma odemklo. Nikomu nenutím tu hudbu poslouchat, ani tam nic rasistickýho nepíšu. Tak mě kua nediskriminujte!!! :-D
|
25 bře 2009, 15:41 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Radimfakt
Sergeant
|
stenn.7 píše: jo jo to je všechno pěkný ale i tak je to na hlavu....no radim radimovi aby založil novej topic a dal tam jen seznam a napsal že linky pošle přes sz a je to... Díky za radu a podporu. Jestli mi to neodemknou, tak mi asi nic jinýho nezbyde... :(
|
25 bře 2009, 15:46 |
|
romano
Private 2 nd class
|
Radimfakt píše: romano píše: stenn.7 píše: Tak to taky nechápu.... Úplně jednoduše. Skoro všechny kapely,který tam Radimfakt dal,jsou na indexu(zakázaný) Ať už kvůli textům,plakátům nebo něčemu jinýmu. Z toho důvodu,aby nedošlo k podeřzení ze spáchání tr.činu podněcování rasové nesnášenlivosti,porušování práv menšin atp. je to asi zamčený. To máš to samý jako kdyby tady bylo dětský péčko,nebo šukačka se zvířatama. R. To co říkáš je s prominutím největší ko**tina ... Nemyslíš, že ilegální soft, ilegální filmy, ilegální hudba a hry jsou mnohem víc ilegální, než pár vlasteneckejch písniček?? Já prosím, aby se to téma odemklo. Nikomu nenutím tu hudbu poslouchat, ani tam nic rasistickýho nepíšu. Tak mě kua nediskriminujte!!! :-D No kokotina,jak se to vezme. Já Ti nechci vnucovat můj názor,na otázku proč je to zamčený by Ti měl odpovědět ten kdo to zamknul. Ale když uděláš to co Ti radí "sten"tak nic nezkazíš. A opravdu by zajímala odpověď toho kdo to zamknul. R.
|
25 bře 2009, 15:53 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Myslím že mě asi víc :D A neber to špatně, tu moji odpověď jsem nemyslel nějak zle. Ale uznej, že kdyby měl bejt každej ilegální obsah zamčenej a na smetišti, jediný co tady je je asi diskuse... Tuším, že to byl Don Seladon(nebo jak se píše...), kdo zamkl můj topic, takže prosím o vyjádření se
|
25 bře 2009, 16:21 |
|
romano
Private 2 nd class
|
Radimfakt píše: Myslím že mě asi víc :D A neber to špatně, tu moji odpověď jsem nemyslel nějak zle. Ale uznej, že kdyby měl bejt každej ilegální obsah zamčenej a na smetišti, jediný co tady je je asi diskuse...
Tuším, že to byl Don Seladon(nebo jak se píše...), kdo zamkl můj topic, takže prosím o vyjádření se V pohodě. Já jenom uvažuju proč to tak je a nic jinýho mě nenapadá. R.
|
25 bře 2009, 16:27 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Radimfakt píše: Myslím že mě asi víc :D A neber to špatně, tu moji odpověď jsem nemyslel nějak zle. Ale uznej, že kdyby měl bejt každej ilegální obsah zamčenej a na smetišti, jediný co tady je je asi diskuse...
Tuším, že to byl Don Seladon(nebo jak se píše...), kdo zamkl můj topic, takže prosím o vyjádření se Haló! :(
|
26 bře 2009, 21:57 |
|
mrdkopes
Private
|
tak si představte, že já už 14 dní se vůbec na wc nemůžu dostat. Teď píšu z práce, ale to je přeci naprd. Vůbec nevím co mám dělat, wc je nejlepší. Doma mám veřejnou ip, rychlost 30 Mb, ale prostě se mi načte černá obrazovka, jen úvodní reklama (to záhlaví) a pak nic. Dám refreš a vyliž si. Pomooooooc
|
29 bře 2009, 10:00 |
|
YAFF
V.I.P.
Registrován: 31 bře 2007, 22:01 Příspěvky: 70 Bydliště: Hollywood
|
mrdkopes píše: tak si představte, že já už 14 dní se vůbec na wc nemůžu dostat. Teď píšu z práce, ale to je přeci naprd. Vůbec nevím co mám dělat, wc je nejlepší. Doma mám veřejnou ip, rychlost 30 Mb, ale prostě se mi načte černá obrazovka, jen úvodní reklama (to záhlaví) a pak nic. Dám refreš a vyliž si. Pomooooooc
To dělá ten tvůj nick!!
|
29 bře 2009, 15:15 |
|
mustafa10
Private
Registrován: 05 bře 2008, 16:38 Příspěvky: 8 Bydliště: vsude kde je Počitač a Internet
|
kdyz chci pridat prispevel tak mi to vyhodi tohle
Přílohy:
Bez názvu.jpg [ 84.62 KiB | Zobrazeno 4195 krát ]
|
30 bře 2009, 22:06 |
|
alex.net
Private 1 st class
|
Všiml jsem si že mi ubívají příspěvky měl jsem jich myslím něco kolem 205 nebo tak nějak a ted už jen 194 :D jestli to tak bude dál tak budu příspěvkovej žebrák :D
|
31 bře 2009, 19:37 |
|
stenn.7
Moderátor
|
To bude možná tím že jsou tady test modi kteří jsou houževnatí a promazávají příspěvky na nástěnce takže to se děje pro to....
|
31 bře 2009, 20:13 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
čau lidi, prosím HELP! mam strasne velkej problem s WC... k věci : - mam firefox. se přihlásim k WarCentru, logne mě to, ale asi po 5 vteřinách mě to vyhodí zpátky a odhlásí. pls, co s tim? - sem zkoušel jiný prohlížeče (teď píšu v Opeře), ale ty sou strašně pomalý... mi s nima trvá někdy i několik minut, než mi naběhne WC. - zkoušel jsem i se přihlásit přes zakulisi.info - to šlo, ale pomalejš než muj první net (256KB/64KB), takže PLS pomoc Předem dík - - - Martin alias Heroes Killer - - -
|
01 dub 2009, 19:10 |
|
Sphinx
V.I.P.
|
Heroes_Killer píše: čau lidi, prosím HELP! mam strasne velkej problem s WC... k věci :
- mam firefox. se přihlásim k WarCentru, logne mě to, ale asi po 5 vteřinách mě to vyhodí zpátky a odhlásí. pls, co s tim? Takový problémy jsem měl taky: http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=57&t=94376Přečti si 1. příspěvěk od administrátora olle3 a už by jsi neměl mít problém s Přihlášením
|
01 dub 2009, 19:14 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
|
01 dub 2009, 19:51 |
|
Sphinx
V.I.P.
|
Radimfakt píše: A mě nikdo neodpoví??? To je tak těžký napsal SZ Donu.seladonnovi,a snad se ti na to vyjádří!!
|
01 dub 2009, 19:54 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|