[quote="MirekDream"]Zdravím vše muže mě někdo poradit, jak mam zprovoznit tu to hru, porad se mě to nedaří.
Postupuji podle návodu.
Stream mam naistalován v pc bez nějakých aktivit a her.
Máš-li zaplý STEAM vypni jej – OK stream vypnu.
Přidej Demo do knihovny (instalaci zruš – jen klikni na odkaz a zavřít instalaci = registrace Dema) - OK provedu všiml jsem si, pokud já aspoň kousek dema nestáhnu tak se mě nevytvoří v pc Stream složka common.
Složku "OUTRIDERS" vlož do STEAM složky "...\steamapps\common“ OK kopíruji do C:\Program Files (x86) \Steam\steamapps\common
Obsah složky "Steam" vlož do Tvé Steam složky OK kopíruji do C:\Program Files (x86) \Steam
Spustit "Online-Fix.exe" a rozbalit do složky se hrou OK rozbalím ale teď nevím, kde mam hru ve složce"...\steamapps\common" Fix nechce zmodrat.
zapni STEAM a přihlaš se -> hru spouštět skrze "OUTRIDERS-Win64-Shipping.exe" OK, když toto zkusím tak na mě vyskočí okno s nápisem tato hra patří drakoška požádám o přístup atd...
Další okno žádost o sdíleni knihovny, žádost o sdíleni knihovny odkliknu. Další okno, aby mohlo dojit ke sdíleni her, musí se vlastník přihlásit.
A to je vše budu velice rad, když mě poradíte, co dělám špatne
Nevim jestli ti poradim, ale napisi ti jak jsem to udelal ja a me to slape jak hodinky, stahl jsem si to z toho odkazu co jsem tu hodil na sklo, potom normalne rozbalil, nainstaloval, a prekopiroval soubory co jsem mel do hry, ale antivir mi napsal, ze neco se mu z te slozky nelibilo a smazal mi to, ale neresil jsem to a zkusil jsem to spustit a normalne mi to maka, ale musim mit zaplej steam, ve kterem jsem nic nedelal, jinak hraji pouze singl, ve vice lidech nevim jestli to pujde, ale to stejnak nemam v planu hrat , jelikoz me sing bavi