|
Právě je 05 úno 2025, 21:06
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Freemanuk
Private 2 nd class
|
Saints Row
Ahoj všem, chtěl jsem se zeptat zdali nevíte jak v novém Saints Row změnit jazyk z angličtiny na češtinu. V menu jsem to nenašel. Díky všem
|
02 zář 2022, 11:38 |
|
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Re: Saints Row
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
|
02 zář 2022, 11:58 |
|
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1275 Bydliště: unknown
|
Mně stačilo změnit english na czech v souboru language ve složce sr5/steam_settings/settings. Jinak nesetkal se někdo s problémem, že se hra automaticky ukončí, jakmile se z ní pokusíte vyjet pomocí klávesové zkratky ALT + TAB? Hra funguje bez jakýchkoliv problémů, ale jakmile se o to pokusím, ihned se vypne. Trošku mě to irituje, protože z ní ani nemůžu vyskočit a podívat se, kde jsou třeba drogové balíčky nebo místa k focení, protože bez toho musím běhat po mapě jako bezhlavý kuře a doufat, že se mi na minimapě ukážou. Edit: Tak už to funguje. Stačilo použít DirectX 12 režim a hra se normálně minimalizuje na lištu a nevypne se. Pokud má někdo stejný problém, zkuste hru spouštět v tom režimu.
|
04 zář 2022, 19:38 |
|
|
ssjimbou
Lieutenant
|
Mě ta hra baví, dal bych jí klidně i 9/10, i když ja hodnotím hry jestli mě baví čí nikoliv, a tahle mě baví
|
10 zář 2022, 13:35 |
|
|
Mannoroth
Warman
|
Mám to úplně stejně navzdory tomu, že hra má spoustu bugů a nedokonalostí. Ale v jedné věci s kritiky musím souhlasit - ten příběh, respektive jeho druhá polovina, je odfláknutý. Slibně se to vyvíjí, hezky si budujete impérium a pak přijde klasické klišé v podobě zrady osoby vám blízké (i když se to dalo čekat, že záporák prostě vždycky zůstane záporákem), což vyřešíte prakticky během pár misí a toť vše. Určitě to šlo udělat líp, ale i tak si nemám moc na co stěžovat. Je to zkrátka GTA na drogách se vším všudy a za takových 30 hodin máte kompletně hotovo i s vedlejšími aktivitami, což je určitě solidní porce. A velký palec nahoru za to, že řízení vozidel není jako v Saints Row 2. To bylo naprostá katastrofa, na kterou se velmi těžko zvykalo.
|
10 zář 2022, 17:53 |
|
|
ssjimbou
Lieutenant
|
Mannoroth rád čtu tvé komenty, píšeš zajímavě, jinak s tebou souhlasím ohledně hry
|
12 zář 2022, 08:02 |
|
|
Mannoroth
Warman
|
Díky. Ke každé hře, která mě zajímá a kterou dohraju, se snažím vždycky napsat nějaké ty svoje postřehy, které jsem si z hraní odnesl. Ale bohužel neumím být moc kritický na rozdíl od ostatních, takže to většinou vypadá tak, že každá hra za to stojí, i když to nemusí být úplně pravda. Zkrátka nejsem vybíravý a jsem rád za to, že je vůbec co hrát, i když je to třeba další repetitivní díl Far Cry, "totálně zprasené" Watch Dogs či právě tento reboot Saints Row.
|
12 zář 2022, 17:24 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|