|
Právě je 11 úno 2025, 19:45
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
Sphinx píše: Heroes_Killer píše: čau lidi, prosím HELP! mam strasne velkej problem s WC... k věci :
- mam firefox. se přihlásim k WarCentru, logne mě to, ale asi po 5 vteřinách mě to vyhodí zpátky a odhlásí. pls, co s tim? Takový problémy jsem měl taky: http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=57&t=94376Přečti si 1. příspěvěk od administrátora olle3 a už by jsi neměl mít problém s Přihlášením dík :-)
|
01 dub 2009, 19:56 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Radimfakt
Sergeant
|
Takže bych chtěl říct, že Don Seladon je opravdu velmi vstřícný a hodný člověk a po mých pokusech o domluvení se a o obnovení toho topicu mi ho laskavě smazal úplně :-* Taky si o něm myslíte to co já? :)
Naposledy upravil Radimfakt dne 03 dub 2009, 01:03, celkově upraveno 1
|
02 dub 2009, 10:24 |
|
necum
Private
|
a já bych chtěl říct že se píše 'mých' a že to velký červený písmo je pěkně debilní a pokud ti někdo smazal topic tak k tomu měl oprávněnej zřejmě důvod a pokud ne tak s tim stejně nic neuděláš -:)
|
03 dub 2009, 00:35 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Jakto že mi zase nechoděj e-maily s upozorněním na odpověď v topicu? :'(
|
06 dub 2009, 21:45 |
|
Don.seladonn
V.I.P.
|
Radimfakt píše: Takže bych chtěl říct, že Don Seladon je opravdu velmi vstřícný a hodný člověk a po mých pokusech o domluvení se a o obnovení toho topicu mi ho laskavě smazal úplně :-* Taky si o něm myslíte to co já? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ty si byl opravdu vstřícný. Jestli mam ostatním ukázat tvou vstřícnost a pochopní, proč jsem smazal tvůj topic, klidně zde zveřejním naší komunikaci...Ten BAN si nedostal jen tak!
06 dub 2009, 22:21 |
|
Don.seladonn
V.I.P.
|
Sphinx píše: Radimfakt píše: A mě nikdo neodpoví??? To je tak těžký napsal SZ Donu.seladonnovi,a snad se ti na to vyjádří!! Samozřejmě, že vyjádřil...
06 dub 2009, 22:22 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Don.seladonn píše: Radimfakt píše: Takže bych chtěl říct, že Don Seladon je opravdu velmi vstřícný a hodný člověk a po mých pokusech o domluvení se a o obnovení toho topicu mi ho laskavě smazal úplně :-* Taky si o něm myslíte to co já? :) Ty si byl opravdu vstřícný. Jestli mam ostatním ukázat tvou vstřícnost a pochopní, proč jsem smazal tvůj topic, klidně zde zveřejním naší komunikaci...Ten BAN si nedostal jen tak!mě to je jedno.. klidně si všechno zveřejni.. Názor na tebe nezměním a za tím co jsem na tvoji adresu řekl si stojím. Taky si stojím za tím, že za tohle se BAN nedostává.
|
06 dub 2009, 22:23 |
|
Don.seladonn
V.I.P.
|
Věř tomu, že mě je uplně jedno, co si o mě myslíš...a BAN se dostává za urážení modů..obzvlášť neoprávněně..zkus si přečíst pravidla boardu...fakt nemam nic jinýho na práci, než se vozit po userech...
06 dub 2009, 22:26 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Don.seladonn píše: Věř tomu, že mě je uplně jedno, co si o mě myslíš...a BAN se dostává za urážení modů..obzvlášť neoprávněně..zkus si přečíst pravidla boardu...fakt nemam nic jinýho na práci, než se vozit po userech... Nemáš no. Taky si myslim. Mažeš příspěvky a to naprosto bezdůvodně. Jasně - ty songy byly třeba ilegální. Ale řekni mi co na tomhle fóru kromě diskuse není?? Bavil jsem se s pár lidma tady na fóru a zjistil jsem že rozhodně nejsem jedinej komu mažeš bez důvodu. K tý urážce- 1) bylo to formou SZ a ne veřejně. 2) nebyla to urážka, ale konstatování 3) měl jsem k tomu pádný důvod
|
06 dub 2009, 22:28 |
|
Don.seladonn
V.I.P.
|
Uveď mi příklad bezdůvodného smazání příspěvků...jsem na tebe zvědavej...a nešlo o ilegalitu hudby, nýbrž o její obsah...pokud chceš tuhle hudbu někde zveřejňovat, nic ti nebrání vydat se na jiné forum..
06 dub 2009, 22:32 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Don.seladonn píše: Uveď mi příklad bezdůvodného smazání příspěvků...jsem na tebe zvědavej...a nešlo o ilegalitu hudby, nýbrž o její obsah...pokud chceš tuhle hudbu někde zveřejňovat, nic ti nebrání vydat se na jiné forum.. Proč na jiné fórum, když miluju warcenter???To s tím obsahem mi teda vysvětli... A třeba mě si smazal bezdůvodně celej ten topic :-* Což bylo tušim 47 příspěvků. Dalším taky kolem 50 příspěvků, i když tam opravdu nevím o co konkrétně šlo, takže se tím tady moc ohánět nebudu.
|
06 dub 2009, 22:35 |
|
Don.seladonn
V.I.P.
|
Obsah porušuje 5. bod pravidel boardu:
Pravidlo 5. Urážky, osočovaní, rasistické a vulgární vyjadřovaní, dále hanobení národa, rasy anebo etnické skupiny a jakéhokoliv národa, rasová anebo náboženská nenávist, která představuje podněcovaní k diskriminaci, nepřátelství anebo násilí, (musí byt zakázaná zákonem).
50? Opravdu by mě zajímalo komu...nejsem tady proto, abych mazal příspěvky a už jsem tady hodně dlouho.
Mimo jiné na odstranění topicu se shodli i admini boardu..nebyla to tedy jen moje zvůle..to není na mou obranu, ale jen pro info...
06 dub 2009, 22:39 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Citace: Pravidlo 11.
Berte na vědomí, že server WarCenter nenese zodpovědnost za škody způsobené nelegálním software. Odkazy na stažení jsou na jiných serverech, a pokud porušují autorské zákony jsou vymazány. Pokud někde najdete nelegální software tak je to pouze z toho důvodu, že je nestíháme zkoušet a mazat. Citace: Pravidlo 7. Zákaz prodeje/výměny CD anebo DVD s nelegálním obsahem.
Můžeš se pustit do mazání... :-* ______________________________________________________ Myslim že to bereš až moc vážně. Rozhodně se tady nechci s nikym hádat (a už vůbec ne s MODem, protože to absolutně nemá cenu..) Ale stejně si ještě rýpnu :) V tom pravidlu se nepíše nic o obsahu něčeho. Myslím že je tím myšlen zákaz vkládání příspěvků typu: "cikáni do plynu!!" ale o mírumilovném vkládání hudby se tam nic nepíše...
|
06 dub 2009, 22:49 |
|
Don.seladonn
V.I.P.
|
Jde vidět, že si nepochopil ani čárku z toho, co jsem napsal a já už opravdu nemam čas ( to víš, musím bezdůvodně mazat ostatním uživatelům jejich příspěvky a to dá zabrat) ani náladu ti to vysvětlovat. Vedení Warcenter týmu se rozohodlo z výše jmenovaných důvodů tvůj topic smazat. Souhlasit s tím nemusíš, ostatním nechávam na vlastím úsudku...
PS: Moc pěknej podpis
06 dub 2009, 22:51 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Don.seladonn píše: Jde vidět, že si nepochopil ani čárku z toho, co jsem napsal a já už opravdu nemam čas ani náladu ti to vysvětlovat. Vedení Warcenter týmu se rozohodlo z výše jmenovaných důvodů tvůj topic smazat. Souhlasit s tím nemusíš, ostatním nechávam na vlastím úsudku...
PS: Moc pěknej podpis /) No tak to prostě ukončíme no... Můj topic se už stejně obnovit nedá. Musíš ale pochopit, že kdyby ti někdo smazal topic se kterým sis dal tolik práce (shánění té hudby, shánění obalů, shánění tracklistů, upload a rozřazování....) taky by tě to nemálo naštvalo. Ještě bych rád věděl co teď se mnou na tomhle fóru bude. Jestli mě čeká BAN, popřípadě na jak dlouho atd...
|
06 dub 2009, 22:55 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|