|
Právě je 11 úno 2025, 22:38
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
Don.seladonn
V.I.P.
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
Už jsem ti říkal,že chápu pracnost, ale ostatní (jako obsah) pochopit nemůžu...(a logicky, pokud nechceme, aby uživatelé se dostali k obsahu topicu, tak ho nebudeme nechávat volně přístupný někde v odstrčené sekci fora, ale smažeme ho z databáze....)
A co se týká tvého pobytu...jak vidíš, tak tu pořád jsi...ikdyž za ty urážky by si ho dostat měl...
06 dub 2009, 22:57 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Radimfakt
Sergeant
|
Don.seladonn píše: Už jsem ti říkal,že chápu pracnost, ale ostatní (jako obsah) pochopit nemůžu...
A co se týká tvého pobytu...jak vidíš, tak tu pořád jsi...ikdyž za ty urážky by si ho dostat měl... Tak díky. Je to pro mě aspoň další zkušenost... Měj se krásně.
|
06 dub 2009, 22:59 |
|
Don.seladonn
V.I.P.
|
Radimfakt píše: Don.seladonn píše: Už jsem ti říkal,že chápu pracnost, ale ostatní (jako obsah) pochopit nemůžu...
A co se týká tvého pobytu...jak vidíš, tak tu pořád jsi...ikdyž za ty urážky by si ho dostat měl... Tak díky. Je to pro mě aspoň další zkušenost... Měj se krásně. Ty též a hodně pěkně stráveného času a nás na foru!
06 dub 2009, 23:01 |
|
stenn.7
Moderátor
|
Jen bych chtěl vložit do vaší debaty svůj příspěvek, že ne všechny ty příspěvky porušovali zmiňované pravidlo, ale pokud si myslíte, že je nutné to smazat tak prosím. Ale urážet se a hádat nemusíte.. Řešení je podle mě prosté, Radim si může založit topic s názvem, který mu donseladon schválí a do něho vloží seznam alb, které má a nakonec napíše, že linky pošle přes SZ a je to vyřešené nikomu nic neublíží a žádné pravidlo to neporušuje to je velmi jednoduché ... BTW: Jinak k radimovi, ty víš co mám o tobě za obrázek, ale vidíš, že když máš alespoň z části pravdu tak se tady najde někdo kdo tě podpoří...
|
06 dub 2009, 23:03 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
stenn.7 píše: Jen bych chtěl vložit do vaší debaty svůj příspěvek, že ne všechny ty příspěvky porušovali zmiňované pravidlo, ale pokud si myslíte, že je nutné to smazat tak prosím. Ale urážet se a hádat nemusíte.. Řešení je podle mě prosté, Radim si může založit topic s názvem, který mu donseladon schválí a do něho vloží seznam alb, které má a nakonec napíše, že linky pošle přes SZ a je to vyřešené nikomu nic neublíží a žádné pravidlo to neporušuje to je velmi jednoduché ...
BTW: Jinak k radimovi, ty víš co mám o tobě za obrázek, ale vidíš, že když máš alespoň z části pravdu tak se tady najde někdo kdo tě podpoří... Jo jo. Já vim, ale děkuju. Ale myslim si, že důvod, proč mě nemáš rád je už dávno pryč ne? ;-)
|
06 dub 2009, 23:08 |
|
stenn.7
Moderátor
|
Tak to určitě jo, uvidíme jak se pořeší tohle
|
06 dub 2009, 23:09 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Mě by zajímalo co tady se mnou máte za problém.... Páč jinak si to, že je tenhle můj topic na smetišti prostě vysvětlit nedokážu...
http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=17&t=157641
Je to přece plnohodnotný topic se screenem, popisem i downloadem ne? Tak co je?
|
02 kvě 2009, 14:06 |
|
kajus1
Private
|
Naposledy upravil kajus1 dne 16 kvě 2009, 18:33, celkově upraveno 1
|
11 kvě 2009, 15:06 |
|
Sputkin
Private 1 st class
|
celkem to po tom schozeni serveru lagovalo... jako jedina stranka ostatni dou dobre nevim co s tim je jestli je chyba u mne nebo u vas...
|
11 kvě 2009, 16:46 |
|
neo665
Private
|
kajus1 píše: Proč se nemohu přihlásit přes Operu? Vždy když se přihlasim kliknu na tlačítko sem a jsem odhlašeni musim sem přes hloupý IE mam uplne stejny problem a nevim co stim :(
|
14 kvě 2009, 14:29 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
neo665 píše: kajus1 píše: Proč se nemohu přihlásit přes Operu? Vždy když se přihlasim kliknu na tlačítko sem a jsem odhlašeni musim sem přes hloupý IE mam uplne stejny problem a nevim co stim :( tak tohle fakt nechápu... to je naprostá demence. Za první - tenhle problém se tu už několikrát řešil. Za druhý - máte to napsaný hned v prvnim, informačnim příspěvku od olleho. Smažte si cookies.- - - Martin alias Heroes Killer - - -
|
14 kvě 2009, 16:36 |
|
neo665
Private
|
Heroes_Killer píše: neo665 píše: kajus1 píše: Proč se nemohu přihlásit přes Operu? Vždy když se přihlasim kliknu na tlačítko sem a jsem odhlašeni musim sem přes hloupý IE mam uplne stejny problem a nevim co stim :( tak tohle fakt nechápu... to je naprostá demence. Za první - tenhle problém se tu už několikrát řešil. Za druhý - máte to napsaný hned v prvnim, informačnim příspěvku od olleho. Smažte si cookies.- - - Martin alias Heroes Killer - - - Dobry tak se hned nerozciluj,jsem akorat koksa a mazal jsem cookies v IE ne v opere :)
|
16 kvě 2009, 20:39 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
neo665 píše: Dobry tak se hned nerozciluj,jsem akorat koksa a mazal jsem cookies v IE ne v opere :) čau. já se nerozčiluju... jenom nemam rád zbytečný spamy a lenost... ale jestli si někdo myslí že se rozčiluju tak to se omlouvám. :-)
|
16 kvě 2009, 22:57 |
|
LakyCT
Private
|
zdravim,mam problem s prihlasovanim na warcenter,napisu jmeno a heslo a po chvili me to samo odhlasi,na jinem pc funguje spravne i v jinem prohlizeci (pouzivam operu).nevite nekdo cim by to mohlo byt?
|
17 kvě 2009, 08:15 |
|
LakyCT
Private
|
uz to ctu vsechno,omlouvam se za dotaz,smazu cookies,tak se nezlobte
|
17 kvě 2009, 08:17 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|