gulio
Warman
|
Řekni mi všechno / Tell Me Everything (2022) /CZ
Řekni mi všechno / Tell Me Everything (2022)Drama Velká Británie, 2022, 4 h 29 min (Minutáž: 44–45 min)
Tvůrci: Mark O'Sullivan Režie: Richard Senior, Marley Morrison Scénář: Mark O'Sullivan, Yemi Oyefuwa, Kat Sadler, Cameron Loxdale Kamera: Aadel Nodeh-Farahani, Korsshan Schlauer Hudba: Toydrum Hrají: Eden H. Davies, Lauryn Ajufo, Spike Fearn, Tessa Lucille, Callina Liang, Carla Woodcock, Máiréad Tyers, Mark Quartley, Clare Calbraith, Aidan McArdle, Emily Lloyd-Saini, Mark O'SullivanWEBRip Jazyk: CZ 5.1 Titulky: CZŠestidílné drama prozkoumává stresy okolo duševního zdraví, kterým čelí dnešní teenageři kvůli rozvoji a neustálé přítomnosti technologií a sociálních médií, které doplňuje hledání vlastní identity, prozkoumávání sexuality a experimentování se vztahy, alkoholem, drogami a sexem.
Šestnáctiletý Jonny Murphy se snaží vypořádat s tímto světem. Jeho dospívání nebylo snadné. I když má kolem sebe milující rodinu a přátele, hrdina trpí nediagnostikovanou depresí, kterou se ze všech sil snaží před ostatními skrývat. Když je pak nucen čelit hrůzostrašné tragédii, musí se rozhodnout: Nechá tyto události, aby vzaly kontrolu nad jeho životem, nebo se naučí, jak konečně žít? SCREEN MediaInfo:General : C:\Avi\Řekni mi všechno\S01\Řekni mi všechno_S01E01_Díl 1.mkv Format : Matroska at 3 769 kb/s Length : 1,18 GiB for 44 min 45 s 0 ms
Video #0 : AVC at 3 400 kb/s Aspect : 1280 x 720 (1.778) at 25.000 fps
Audio #0 : AC-3 at 384 kb/s Infos : 6 kanály, 48,0 kHz Language : cs
Text #0 : UTF-8 Language : cs
|