|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 06 úno 2025, 01:09
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Smrtící výstup / Summit Fever (2022)
|
Autor |
Zpráva |
pegasss
Warman
|
Smrtící výstup / Summit Fever (2022)
Smrtící výstup / Summit Fever (2022)Dokud se Fastshare nezačne chovat normálně, nebudu tam nahrávat. Za vzniklou situaci můžete poděkovat nicku miloso704, který se kolem Vánoc totálně urval z řetězu a chrlil denně desítky mnou udělaných uploadů. Fastshare mě obvinilo z umělého navyšování provize a začalo mně brutalním způsobem krátit počty stažení a tím i provizi. Já na tom opravdu nejsem tak, jako parazit miloso704, že od někoho stáhnu už hotovou práci, vydám ji za svou a vyřízeno. První položkou u mě je sehnat originál, který z 80% nemá CZ zvuk. Další je opatřit soubor s CZ zvukem (kde asi?). Dále napasovat CZ zvuk do originálu a poté teprve někam nahrát. To vše stojí čas a peníze narozdíl od těch, co mají za 20 minut hotovo po stažení této práce a zveřejnění pod svým nickem. Opravdu si nemůžu dovolit dotovat Fastshare nebo to zdarma nahrát na Webshare. Například film Zběsilost v srdci, který mi i s pořízením originálu a uploadem trval cca 5 hodin, mně Fastshare osekalo jen na 2x staženo. Rozumím vám, že datoid zdaleka nanabízí takový komfort jako konkurence, ale je to hohužel pro mě momentálně jediná varianta, která dává smysl, abych to nemusel dotovat. Může se mně stokrát nelíbit, co dělá miloso704 a administrátoři, kteři tomu jen přihlížejí (čest výjimkám, co s nim dokázali zatočit), ale aby Fasthare za jeho činnost, který vlastně dělá jen to, k čemu má Fasthare sloužit, totiž ke stahování, tak aby za to trestali uploadera, mně přijde mírně řečeno nefér.
|
27 dub 2023, 18:40 |
|
|
glebx
Private 2 nd class
|
Re: Smrtící výstup / Summit Fever (2022)
Já Tvojí profi tvorbu upřednostňují poměrně dlouho,ale ten Fast pro mne jako uživatele prostě funguje,od té doby co jsi zvolil jinou alternativu jsem ze 100% na 0%,uvítám řešení.díky
|
27 dub 2023, 23:10 |
|
|
horky
Private 1 st class
|
Re: Smrtící výstup / Summit Fever (2022)
Nektere soubory nejde tahat. Datoid si kredit odecte, ale neposle ani byte. Na podpore nikdo nereaguje. Uz nikdy vice. Fast je uplne jina liga.
|
28 dub 2023, 13:53 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|