fastshare
Zobrazit téma - Denuvo a vše okolo
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 úno 2025, 10:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1371 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 92  Další
 Denuvo a vše okolo 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek Re: Denuvo a vše okolo

emueue: jo jo protože je to přes Nintendo ale Mannoroth psal že by to mělo být už crackle ale jak píšu nikde jsem nenašel.

30 čer 2023, 17:23
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Roman6987 píše:
emueue: jo jo protože je to přes Nintendo ale Mannoroth psal že by to mělo být už crackle ale jak píšu nikde jsem nenašel.

Hele já ani nevím, jestli Diablo III mělo Denuvo, nebo něco . Ale asi největší problém je, že musíš být stále připojený a to si myslím ještě nikdo neochcal....Mannoroth si myslel, že ta verze co je tady je tzv. cracklá, ona je jen asi upravená z toho Nintenda a vlastně na PC žádná ochcaná verze není.
Pouze jsem četl , že do 13. levelu si můžeš bezplatně zahrát demo.
A to mě zaráží, že toho nikdo nevyužil a nějak to neudělal :) Ale ono to asi není jednoduchý jako u Call of Duty - Black Ops IIII

A upřímně nevím o tom, že by projekt Blizzless umožnil offline hraní třetího dílu na PC ...... Podle mě to umožnil pouze na konzolích

Ale taky bych si ho zapařil, takže uvítám jakoukoli informaci :D

30 čer 2023, 19:16
Warman
Warman

Jak už jsem psal, pouze u té hry vidím na redditové skupině CrackWatch cracked, takže jsem měl za to, že je možné si ji celou bez placení zahrát. Jak to ve skutečnosti je a funguje, to vůbec netuším.

30 čer 2023, 19:23
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Tak jsem to ze zvědavosti stáhnul a zkusil, no a je to na prd , píše mi to že nemám "OPEN GL " prostě starou kartu a nechce mě to pustit......prej abych si nainstaloval nejnovější drivery GPU ....to samozřejmně mám, takže se nedostanu ani na úvodní obrazovku :D :D :D

30 čer 2023, 21:39
Warman
Warman

já našel jen Diablo II: Resurrected a stačí jen spustit registr který ti hru přehodí do offline a pak už můžeš hrát ale nezkoušel jsem.

30 čer 2023, 21:54
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Tak jsem to rozjel , musel jsem v YUZU přehodit z open GL na Vulkan....

Každopádně nevíte jak to nastavit na klávesnici a myš?? mě to zaboha nejde :(

Furt mě to cpe ovladač

01 črc 2023, 11:35
Warman
Warman

rozjel jsi Diablo 2 nebo 3 ?

01 črc 2023, 12:37
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Rozjel jsem Diablo III ale teda než nastavíš klávesnici z myší ....to je porod, ale i tak, bohužel musím konstatovat, že to stojí za prd ....hlavně graficky Necromancer je rozmazanej a střílí z něho paprsky ...no prostě blbý no .
Kašlu na to koupím si IV nic jinýho nezbejvá , tyhle sračky online-only prostě nikdo nepřejebe....škoda
A s Denuvem je to taky na ho*no, když ho dokáže obejít jen jedna namyšlená kráva....škoda no

01 črc 2023, 13:08
Warrant
Warrant

emueue píše:
Rozjel jsem Diablo III ale teda než nastavíš klávesnici z myší ....to je porod, ale i tak, bohužel musím konstatovat, že to stojí za prd ....hlavně graficky Necromancer je rozmazanej a střílí z něho paprsky ...no prostě blbý no .
Kašlu na to koupím si IV nic jinýho nezbejvá , tyhle sračky online-only prostě nikdo nepřejebe....škoda
A s Denuvem je to taky na ho*no, když ho dokáže obejít jen jedna namyšlená kráva....škoda no

A tá namyslená krava, namiesto toho aby crackla nejakú hru s Denuvom, tak stráca čas nad hrami ako je:
AEW: Fight Forever-EMPRESS, ktorá má iba Steam.

:? :)

02 črc 2023, 07:09
Warman
Warman

A to ještě není všechno - když se jí někdo slušně zeptá, jak to vypadá s nějakou další necracknutou hrou, arogantně mu odpoví, že se věnuje úplně něčemu jinému, co vůbec s crackováním nesouvisí. Celý tenhle boj s Denuvem jí je prostě úplně ukradenej a vůbec jí to nezajímá. To hlavní pro ní je, že dostává prachy, aby měla z čeho žít (a proto se vždycky po čase vrátí s nějakou další cracknutou hrou s Denuvem, aby ostatní navnadila na další hry a aby mohli vesele posílat peníze i nadále).

02 črc 2023, 10:33
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class

Mannoroth píše:
A to ještě není všechno - když se jí někdo slušně zeptá, jak to vypadá s nějakou další necracknutou hrou, arogantně mu odpoví, že se věnuje úplně něčemu jinému, co vůbec s crackováním nesouvisí. Celý tenhle boj s Denuvem jí je prostě úplně ukradenej a vůbec jí to nezajímá. To hlavní pro ní je, že dostává prachy, aby měla z čeho žít (a proto se vždycky po čase vrátí s nějakou další cracknutou hrou s Denuvem, aby ostatní navnadila na další hry a aby mohli vesele posílat peníze i nadále).

Nebodaj si si naivne nemyslel že je to inak a hlavne po tom všetkom čo ž do svojich nfo napísala

02 črc 2023, 11:36
Warman
Warman

Samozřejmě, že ne. Bohužel jsem jí ale zezačátku věřil, že to myslí vážně...

02 črc 2023, 13:59
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Potřeboval by se najít jedinec, nebo skupina , který/á by jí srazil hřebínek s Denuvem a měla by po prdeli....

A potom , aby se na ní nezapomnělo a byla stále "IN" by musela víc creckovat hry a soupeřit, takhle si může diktovat podmínky....

:) já vždycky když o ní píšu.... tak se nas.ru :) omlouvám se za invektiva...

02 črc 2023, 18:11
Master Sergant
Master Sergant

Tak ja som presiel v tomto smere na Gamepass + konzola (teda xbox aj playko) a myslim ze pokial chces hrat, neni lepsej cesty (series s zozenies za 150 euro). Obrovske mnozstvo hier v gamepasse, ziskas ho aj za 6 euro mesacne (1 mesacne karty ktore sa nedaju predlzovat, teda vzdy ked ti vyprsi, aktivujes novu) + bazar obchod. Herne pecky kupis za 10-15 eur a predas za rovnako (DVD verzie, preto je lepsia mechanika). Resident evil 8 som kupil za 25 a aj predal za 25. Riesit tieto veci ma uz fakt nebavi. Ale zase je pravda ze uz som starsi a chcem sadnut a hrat a nie riesit somariny :)

02 črc 2023, 19:38
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class

A ja som v tomto prešiel na Steam a na obchody 3 strany ako Eneba, instant gaming, fanatical, humble bundle
A za málo peňazí nemám žiadne starosti

03 črc 2023, 13:55
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1371 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 92  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]